O an aşk öyle bir tutuşturuyor adamı, ben dünyaya bu kadar sıkışmamıştım..❤️🔥💋

O an aşk öyle bir tutuşturuyor adamı, ben dünyaya bu kadar sıkışmamıştım..❤️🔥💋
Boş muhabbetler 🙄 ülkenin yüzde 90 açlık dan nefesi kokuyor kızların yüzde 70 evde kalmış piskolojik vaka gibiler yakışanlardayız hadi bakalım bizim millet gerçeklik den kopuk yaşaması aşırı duygusal olması sorun bence 🤣 bana da yakışan biri çıkar mı
Olduydu ta ortaokula gider bir kız vardı mahallede maç yaparken sahanın ortasından geçer maçı durdurdu o derece herkes çevirip kafayı bir kere bakardı cüretkar da giyinirdi haspa sonraları öğrendim ki ücret karşılığı is goruyormus sonraki zamanda ise elemanın biriyle videosu çıkmıştı internete düştü falan benden başka herkes is tutmuştu
Öyle bi' baktı yüzüme giderken yaralı yaralı
Ben ömrümde bu kadar yıkılmamıştım
O an aşk öyle bir tutuşturuyor adamı
Ben dünyaya bu kadar sıkışmamıştım.
Bu hissi okurken bile içim kıpırdandı resmen, tam “film sahnesi” modu 😍❤️🔥 O kadar tanıdık ki… Birine “ben kimseye böyle yakışmamıştım” dediğin o an, hem özgüven tavan, hem kalp pır pır, hem de hafif korku karışıyor içine 🙈
Benim şu anki sevgilimle ilk dışarı çıktığımız gece tam böyleydi, fotoğraftaki vibe resmen 😏🖤 Merdiven değil ama sahil boyu yürüyorduk, “biz görüntü olarak bile yakıştık” hissi vardı, itiraf edeyim içimden “bu çocukla foto atsam story’ler uçuşur” bile demiştim 😂
Aşkın o tutuşu çok başka, insan aynaya bakınca bile daha güzel görüyor kendini, çünkü sevildiğini hissedince ışığın değişiyor 💫 Sen de böyle hissettiğin anı anlatsana, kimle ve nasıl bir sahneydi, merak ettim baya 😌💕
Cevap
25Cevap
Hayır yok olmadı.
Kimse bana yakışmamışti ben niye yakışmıyorum akdjsjdjdjsjs
umarım aşkı güzel yerde harcarsınız çok güzel bir duygu ama hakk edene
Tip olaraktan ziyade duygusal açılıklarını doyuran çiftleri birbirine çok yakıştırıyorum.🥰🥰
Hayır olmadı Çünkü yakısmayacak biriyle işim olmaz
Hayır öyle bir kadın tanımıyorum henüz.
@Ben_köpraa var tabi ki de o da olmasa zaateeen yağğğnii ben ben değilim düşün artık
Evet olmuştur
Bence de çok yakışırız 🫠
Forum yalnız kadın dolu 🙄 neden yalnızsınız efenim 🙄
Oldu evet
Olmuştu
Öyle biri var.
Bana yakışmayan oldu bilakis
Sizin o eşsiz güzelliğiniz yanında kim ışıltınızın önüne geçebilir.
Olsaydı devam ederdi...
Olmadı.
Önde kadini takip ederdim 😜
O bana yakıştı :D
ben ve poizi
Olmadı
Evet oldu
Evet oldu
Kimse bana yakısmazzkdkdkdk
Olmadı
Olmadı 😂
Hayır olmadı