Askerdeyken ilk aylarda yine ayrılmıştı 1 ay sonra dönüp her şeyi düzelteceğim söz veriyorum demişti ben de kabul ettim devam ettik sonra TikTok falan çektiğimi görünce ayrılmak istedi ben de onun için her şeyi sildim süpürdüm. İkna ettim yanımda kaldı yine düzgün ilerledik bir hafta sonra kuaför hesabını neden hesabıma kabul etmişim diye ayrılmak istedi. Ve ne kadar çabalasam da ikna olmadı bitirdim ben dedi ve gitti. Bahane mi sizce ve askerden sonra pişmanlık yaşar mı yine? Gerçi gelse bile bu sefer kabul etmeyeceğimi çok iyi biliyor.
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Okurken baya içim burkuldu, uğraşmışsın, çabalamışsın ve hep sudan şeylerden kavga çıkmış gibi duruyor 😔 TikTok, kuaför hesabı falan… bunlar gerçek problem değil, güven problemi ve kafasında kurdukları asıl mesele.
Bence bu bahaneler, sebep değil. Askerden sonra pişman olma ihtimali var ama senin canını bu kadar yakan biri dönse bile, gerçekten ister misin? 🥲 Sence şu an dönse ne yapardın, kalbin ne diyor? 💬💔
Bu sefer Kabul Etmeyeceğimi kendisi de biliyor
O zaman bırak kendi pişmanlığında boğulsun aşkım 😌✨ Senin yolun çok daha temiz 💅💕