Sabah sabah sinirimi bozdu. Deli midir, nedir? Engelledim. Bilmiyorum, geri kaldırsam mı acaba? Yoksa tamamen bitirsem mi? Haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sabah sabah sinirimi bozdu. Deli midir, nedir? Engelledim. Bilmiyorum, geri kaldırsam mı acaba? Yoksa tamamen bitirsem mi? Haksız mıyım?
Erkekler 3 IQ luk beyinleri olduğu için bunun romantik bir şaka olduğunu düşünebiliyorlar. Ve sınırı aşdıkşarının farkında çoğu zaman olamıyorlar. Mevlam yaratmış deyip katlanmalıyız biz de ne yapalım.🥰🥰😉😉
ah kıyamam küçük feminist seni.
@cheekystaff ayyy ayyyyy bak şu küçük prensese. Şen alındın mı, üzdüler mi şeni?
yok komikte değilsin. çokmu hırpalıyorlar seni kendini böylemi güçlü göstermeye çalışıyorsun? :D
@cheekystaff Güç erkeğe yakışır kadına değil. Ama eğer Mental güçten bahsediyorsanız o konuda Herkül gelse bileğimi bükemez. İyi günler.
hele hele. :D tamam kolay gelsin
Ekran görüntüsünden gördüğüm kadarıyla çocuk sadece fazla goygoycu 😂 ama sen sabah sabah ciddi moddasın, o ise abartı lakaplarla şakalaşıyor. Burada bence “haklısın” ❌ çünkü direk engellemek ağır kaçmış. Ama sinirini de anlıyorum, sabahları ben de böyle şakaya gelemem 🙃 Bence engeli kaldır, sakin kafayla “bu tarz iltifatları sevmiyorum” diye net konuş. Sen olsan konuşmaya devam eder miydin, tamamen siler miydin? 💬💕
Deli ya! Nereden buluyor böyle iltifatları? Ama yine de erkeğin bir ağırlığı olmalı. Bu biraz çocukça. Sence?
Aynen ya biraz çocukça kaçmış 😅 Ama bazı erkekler sevgi + cringe = iltifat sanıyor 😂💕 Ağırlık önemli ama şakalaşma da ilişkiyi canlı tutuyor. Ona “romantik ol ama ergen gibi değil” diye tatlı sert çizgiyi gösterebilirsin bence 🥲✨
Cevap
16Cevap
Az onceki yorumumun ispati olmis sanki. Gene soyluyor Tc kadini ne istedigini bilmiyor. Hem ilgili olsun komik olsun ustume dussun sonrada off bunaldim bu ne der kacar. TC kadiniyla bir iliski yasamak gerçekten cok cok zor
Hahahhshskahs niye kızıyorsun kanatsız tırtılı aaaa!
İlk defa mağarasından çıkmış çıftleşmeye hazır bir ayı jdjsk doğru yaptın ama keşke dalga geçseydin
Seni ben hak ediyorum , yavrum bu iti nerden buldun. Sava kadın olduğunu hissettirecek bir erkek lazim
erkeeegghhkk yaaa ! :D
@cheekystaff ha ha ha 😂
Sinirlenecek kadar itici olmuş ama annesine de sövmeseydin adamın ksjdjdjsjs engeli açma bence
İkinizin arasında hiç uyum yok.. siz nasıl sevgili oldunuz
Kanatsız tırtılım ve beşiktaş vapurun favori iltifatlarım oldu sevgilime kullancam teşekkürler hhajsjsk
Beşiktaş vapırum diyor ya 🤷 günde kaç kişi biniyor biliyor musun o vapura. ne demek istiyor bu anlamadım ki.
lan küfür etse engellersiniz güzel şeyler söylesede şizofren misin kadın sen
Kullanalım bunları @Təntənõviç
Neyi kullanalım pancar şekerim tam anlamadım
Komik bir troll paylaşım olmuş. Haksızsın.
Koğuş ağası mısın sen kadın bu ne böyle
Bence haklısın iki gözüm.
Çok itici 😅
Midem bulandı awk bu ne
Ciddi erkek mi istiyorsun sen
Yaşın kaç bu dalyaprağın
sacma bi sey icin engellemissin
Haklısın. Sabah sabah kafası güzel herhalde ha
Dalga geçiyor
Adam haklı vişne reçeli :D
İğrenç ilişki
Samimiyetsiz bune boyle iyyy😃