Ne şakası yaaa! Adam demiş ki sana aşığım, seviyorum, sarılmak, dokumak, sevişmek istiyorum. Sen ise ne alaka, ben senin ile sadece evcilik oynuyorum, seni zerre umursamıyorum, sen kim be kim, sana mı kaldım, hadi ordn sümüklü, beş parasız, serseri, atık demişsin. Devam et her erkek bunu çok sever. Bana bakın hanfendi siz aşkı ne sanıyorsunuz? Böyle bir ilişki mi olur? Sen ne sevgilisinden, ne sevgililiklerden bahsediyorsun? Boş ve bomboşsun...
Haklı haksız olmaksızın ikinizin de üslubu hiç yakışık değil. Bir kızın bu şekilde argo kullanması hoş değil ayrıca engellemeye gelecek olursakta engellemek çocukça bir davranış bir anlık öfke ve sinir sonucu yapılan bir şey sakinleşince açacağın için bu davranışlara gerek olmayacağını söyleyebilirim. Sizin ilişkiniz bariz yorucu görünüyor. uzun lafın kısası ben bu ilişkiyi gönül eğlendirmekten başka bir şey görmüyorum.
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
20
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Onlar cok para demis sana bedavadan kullanacak amacı acıkca belli etmis sana bedava kullanıp terk edecek sonunda Sen böyle insanları nerden buluyorsun yaaa İyi ettin engellediğin senle tapsa o terk edecekti baştan sen ayrıldın iyi ettin tabikide buraya sorman bile hata sen doğrusuna yaptın
ayyy bunlar ne cidden sinirlendim. erkegini sahiplen ne ya gulsem mi aglasam mi. isleri gucleri cinsellik olmus baska bir halt bildikleri yok. sevgilim yazman bile hata.
Laflara bak ihitacları varmıs da erkegini sahiplenmiş. Valla abazayoz da bu kadsr da degil ya sevgi ask varsa bişeylerden vazgecmeşi karsomdaki istemiyorsa
Sen bide bunla sevgili miydin arkadaş beyin taşımıyor galiba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu arkadaşın amacı belli seni sevmiyor seni cinsellik için kullanacak bu tip erkeklerden nefret ediyorum sevgili olunca hemen cinsellik sonra da ihtiyaç diyolar ne canım adamlar var ya