Sevgilimi engelledim?

Umursamayan ne kadar anlatsamda beni bir kaç gün dinleyip ertesigun yine aynı seyleri yapmaya devam eden biriydi yaklaşık 6-7 ay konuştuk bana 12 saatte bir yazardı resmen bende bundan hoslanmdigimi bize vakit ayırması gerekttigini söyledim defalarca her yolu denedim sessiz kaldım tepki vermedim tepki verince bişey olmadı bide tepkisiz kalayım dedim yok yine olmadı sürekli bir bahaneler vardı sundna dolayı yazamadım hastaydım falan her defasında bir mazereti oluyordu ve benim canımı Cidden sıktı bu durum ve ben son bir konuşma hazırladım onun cevap vermesini beklemeden engelledim seviyorum onu engellerken bile canım çok yandı ama beni asla anlamadı anlamak istemedi değer vermedi bu ilişkide asla çaba gostermedi emek vermedi bende bitirmek zorunda kaldm hastalandı evine yemek götürdüm borca battı yardım ettim ama hiç çaba göstermemesi canımı yaktı bir kere de demedi ya beni engelledi bu kız gercekten bana emek verdi değer verdi ne yaptıysa bizim için demedi arayabilirdi bir kez olsun aramadı dün engelledim eengellemek bana göre değil daha önce de bu konudan dolayı ayrılmıştık sadece numarasını silmiştim yine bana dönen o oldu ama çok yordu beni engeli hiç kaldirmadim ulaşmak isteyen ulaşirdi seven insan ulaşirdi dimi

Sevgilimi engelledim?