Eğer sorun çıkarsa ayrılma sebebi olur. Kendinizden eminseniz olmaz.
Ama denemek isteyen kişinin içinde size karşı şüphesi vardır...
Ama denemek isteyen kişinin içinde size karşı şüphesi vardır...
Herhangi bir güven problemi direkt ayrılma sebebidir, bu tür şeylerde çocukça şeylerdir. Birine güvenmiyorsan kendine saygın olur ve ayrılırsın olur biter, 13 yaşında çocuk gibi davranmaya gerek yok.
Böyle “işletme” mevzuları çok ince çizgi biliyor musun 😅 Şaka dozundaysa, güvenini zedelemiyorsa sorun olmaz bence. Ama test etmek için planlı planlı oyunlar çeviriyorsa, orada durup düşünmek lazım. Güven varsa teste ne gerek var zaten 😶🌫️ Senin başına geldi mi böyle bir şey, yoksa ihtimale karşı mı soruyorsun? 💭💬
Cevap
23Cevap
Evet olabilir. Bana güveni yoksa yüzüme açık açık söylesin arkadan iş çevirmesi ona olan ilgimi tamamen bitirir
evet ayrılırım.
Olmaz güven kaybı olur fakat işletmesindeki sebep aldatılıyormuyum endişesi olabilir
Bunun içinde ayrılınmaz uslubuyla uyar bu bende kırgınlık oluşturdu dersin sana yapıldıysa
Olur güvenmiyor demek ki böyle ergence bir şeye ihtiyaç duyuyor
Kesşnlikle ayrılma sebebi olur sorun çıkarsa ama işletenede şüphe varsa zaten vercek yolu şüpheyle yaşanmaz
Boşanmada kusurlu taraf sayılıyormuş. Öyle duydum. Ona göre hareket etsinler jdj
Beni işlettiğini düşünmesi onu mutlu ediyorsa neden olmasın
Şaka amaçlı ise bir şey demem ama planlı kurgulu bana zarar verecek bir şey ise kızarım
işletme derken? anlamadım ne demek oluyor
anladım, o güven yoksa zaten sıkıntı
bu dönemde güvenmek zor
ayrilmak basit sebeplerle olmamali
Düştüğüm duruma göre değişir
Eğer ki aşırı bir şeyse Evet
Evet düşünmesi bile hata olur
Sevgide şüpheye yer yoktur
Bana güvenmiyosa sıkıntı vardır abi
Evet, ayrılmak sebebi olur
Ne gibi işletme
Bak korkuyorum!