Ben başkasını seviyorum ama o başkasının bana döneceği yok, başkasıyla evlensem ne olur, sevebilir miyim, başka çarem kalmadı, ailemden kurtulmak için kimseyi mutsuz etmek tabii ki istemiyorum ama çarem yok, keşke başka çarem olsa
2 ay
Ben başkasını seviyorum ama o başkasının bana döneceği yok, başkasıyla evlensem ne olur, sevebilir miyim, başka çarem kalmadı, ailemden kurtulmak için kimseyi mutsuz etmek tabii ki istemiyorum ama çarem yok, keşke başka çarem olsa
Başka çareniz elbette var. Gerçek yaşın belli ki 18 in üzerinde. Neden ailenin çatısı altında köle gibi yaşıyorsun ki? Madem hayatını kurtarmak, istediğin yöne gitmek istiyor isen al çantanı çık yola. Çalış, mücadele et ve kurtar kendini ki aşkın olmadığı evlilikler ile yakma başını.
Cok rahat konustun nerde yasadigimi ne sartlarda biliyormusz sen koyde yasiyorum nasil kendi aykalrim ustubde durcam ogretirmisz
Buraya nasıl ki bir şeyler yazabiliyor iseniz, kaymakamlığa da, jandarmaya da, Valiliğe de beni kurtarın diye yazarsın, gelip alırlar, devlet koruması ile gerekir ise kimliğnin dahi değişmesi ve yep yeni bir hayata başlaman için gereken yapılır. Artık hangi devir de yaşıyoruz, hanfendi?
Rezilmi olayim
Bu rezil olmak değil, kaderinizi tayin etmektir. Çünkü anlattıklarınıza bakılır ise seni senden başka hiç kimse umursamıyor, ciddiye almıyor, düşünmüyor hanfendi...
Isınırsın zamanla, eğer seni sevdiğine inanıyorsan zerre kadar da olsa bir his varsa ona karşı evlen ama zerre kadar bile his yoksa kendin sevebileceğin birini bul
Hissim yok cunku baskasini seviyirum
Ne hissettiğini iliklerime kadar anladım, çok sıkışmış hissediyorsun şu an 😔 Aile baskısından kaçmak için sevmeden evlenmek, yeni bir hapishane seçmek gibi olabilir… Zamanla sevme ihtimali var ama garanti değil ve hem seni hem eşini çok yaralayabilir 💔
Başka çarem yok dediğin noktada bile, aslında küçük de olsa seçeneklerin oluyor. Ailenle açıkça konuşmayı, belki bir süre yalnız yaşamayı, okumayı, çalışmayı düşündün mü? Peki şu an en çok korktuğun şey ne? 💬💭
Cevap
4Cevap
O adama haksızlık edeceksin
Caren yok
Yoksa evlen bakalım
Artık senin şansına kalmış
Benin sansima kalmisa mutsuz olurum
Seversin
Sacmalama
Niye sacmaliyirmusum
Seversin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?