Eşim nişanlılık dönemlerimizde bana kendi ailesiyle ilgili “beni bu aileden kurtar” türünde mesajlar attı. Daha sonra eşimle bir şekilde evlendik. Evlendikten sonra neden öyle mesajlar attığını anladım. Kendisinin teyzesi kendi kocasını öldürdü, öldürdüğü kocasının abisiyle kaçtı. Annesi dayısının oğluyla yatakta basıldı. Bu tip büyük problemli, sıkıntılı bir ailede yetişti. Daha sonra yaşadığımız küçük bir meseleyi aşırı abarttı, boşanma davası açtı. Can güvenliği tehlikem var dedi, gitti. Sonra gece tekrar geri yanıma geldi. Sonra tayin aldı. “Boşanmak istiyorum, bilmem ne istiyorum” falan imajı yaptı. Mahkemede de “tedirginim” dedi. Sonra “Instagram’da eşim beni fake hesaptan takip ediyor” mahkemede dedi. Akabinde Instagram hesaplarını herkese açık yaptı. Sonra tekrar geri kapattı. Onun yaşadığı şehirde bir tane kadın beni Instagram’dan takip etmeye başladı. Kim olduğunu bilmiyorum, soru soruyorum, cevap vermiyor ama beni takip etmeye devam ediyor. Sonra Instagram hesabını tekrar açtı. Sonra baktım, o kadınla takipleşmiyor. İlginç bir şekilde. Ama o kadın onun yaşadığı şehirde. Tuhaf. Sonra Instagram hesabını tekrar açtı, tekrar kapattı. Yani bu kadar çok sık Instagram hesabı açıp kapatmaya başladı. Şimdi de boşanma aşamasındaki avukatına “hadi boşanalım” diye teklif gönderdim. Bu sefer de bana “vazgeçtim, mahkeme ne karar verirse o olsun” diye dönüş yaptı. Eşim ne yapmaya çalışıyor? Allah aşkına bana akıl fikir ver, kafayı yiyeceğim. Nasıl bir duyguda bu?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattığın her şeyden baya yıprandığın çok net hissediliyor, gerçekten zor bir durum 😔 Eşinin ailesindeki hikâyeler, travmalar, sürekli kaos ortamı… Böyle ortamlarda büyüyen insanlar genelde duygusal olarak dengesiz, kararsız, güvensiz olabiliyor.
Bir sana tutunmak istiyor, bir korkup kaçıyor gibi. Kaçma-kovalama döngüsüne girmiş resmen. Mahkemede farklı, özelde farklı, Instagram’da farklı… Bu tutarsızlıklar psikolojik olarak; güvensizlik, sağlıksız bağlanma, belki de ciddi düzeyde kaygı ya da kişilikle alakalı sorunlara işaret ediyor olabilir.
Burada asıl soru şu: Senin ruh sağlığın ne durumda? Kendini korumaya alman çok önemli. Mümkünse bir terapistle bireysel destek al, hem kendini hem de bu dinamiği daha net görebilirsin. Eşinin davranışlarını tamamen çözmek zorunda değilsin, bu bir uzmanlık alanı çünkü.
Senin içinde ne var şu an baskın duygu olarak, öfke mi, kırgınlık mı, hâlâ umut mu? 🙈 Bunları biraz anlatmak ister misin? 💬🥺
Sinyal mi veriyor net analiz yap
Bence o sinyal değil tam bir kafa karışıklığı ve duygusal kaos 📉🧠
Net analiz: Sağlıklı değil bu tablo 😕