Eşimin ailesiyle olan sıkıntılar?

Eşimle çok uzun inişli çıkışlı beraberlikten sonra evlendik nişanlıyken de kavgalar yaşadık annesi bir gün beni arayıp seni sevmiyor oğlum evlenmek için evlenmeyin demişliği oldu annesi babası ayrıydı annesiyle pek görüşmüyorlardı eşim, eşimin beni sevmediğini düşünmüyorum ama benim kadar da beni sevmediğini biliyordum hep, neyse biz ilk yıl kirada oturduk babası bize ev almak istiyordu olmadı ilk yıl, ikinci yılımızda ev aldık bizde elimizdeki parayı koyduk ancak 5/3 ünü eşimin babası verdi. Eşimin bir abisi bi kardeşi var. Kardeşi evliydi o zamanlar ya ayrılırlarsa diye konuşmuş annesiyle babasıyla kendi üstünüze yapın diye ya da para bölünmesin diye hiç aldırmamak taraftarıydı. Kendisi eşinin ailesinin bir evinde oturuyordu arabası vardı birikimi vardı. Şimdi kendileri boşandılar. Ve sürekli olarak kendisinden değil ama anneden bana bi şey yapılmadı abime ev alındı vs vs sürekli olarak duyuyoruz dün akşamda anne bu olayı anlattı ya ayrılırlarsa ne olacak dediğini hatta büyük abisi de bak onlara diyordu kendi ayrıldı demiş. Ben evi satmayı istiyorum evi satıp babasının koyduğu parayı vermek istiyorum neye satılırsa 5te 3ünü vermek istiyorum ve söylemek istiyorum bana yanlış yaptığınızı annesinin ve kardeşinin. Kardeşinin başka anlaşmazlıklarımız da olmuştu ancak kardeşim diyip unutuyordum devamlı ya ayrılırsa nedir yani ben babanızın parasını mı yiyeceğim yuvam bozulduktan sonra annesinin yaptığı da zaten hiç hoş değildi. Eşimde onun sözüyle mi satacağız ben satma taraftarı değilim diyor ama çok takıyorum kafama ilerde ben hakkımı almam şu kadar değerinde ev alındı bunu içinden düşeriz diyor vs siz olsanız siz napardınız

Eşimin ailesiyle olan sıkıntılar?