Eşimin Ailesi ile sorunlar yaşıyorum?

Merhaba arkadaşlar, 1 senedir evliyim sürekli tartışıyoruz tartışmalarımızın %90 ailesi yüzünden yaşanıyor.1 yıl oldu evleneli birkere bizi rahat bırakmadılar aramızdaki mesafe 1 saatlik kadar. Eşim kardeşleri ile 3 gün zaman geçiriyor sorna annesi yemeğe çağırıyor gece 1 de kalkıyoruz haydi çocuklar bize gidiyoruz diyip gece yine onları getiriyor ve 2 gün daha bizde kalıyorlar ve bende evimde rahat sitediğim gibi hareket edemiyorum haftasonlarım zehir oluyor. Annesi 2 günde 1 yemeğe çağırır bende eşime artık yeter diyorum bizi az kendi başımıza bıraksınlar kardeşlerin vaktinde zamanında gelsinler sabah gelsinler oturup vaktinde evine dönsünler diyorum 3 gün 4 gün bizde kalmanın anlamı yok sonucta 2 side yetişkin 22-23 yaşında çok şımarık büyümüşler. Benim ailem 1 yıl boyunca 2 defa geldiler sizi rahatsız etmeyelim daha yeni evlisiniz diye. Bu durum artık bana rahatsızlık vermeye başladı 3 gün beraber zaman geçiriyorsun 3. gün gece 1 de bize getirmenin bir anlamı yok yani böyle bişey olamaz her hafta bu şekilde tekrarlıyor. Tamam herkes kardeşine başlıdır düşkündür ama bir işinde adabı olmalı aileside hiç uyarmaz az rahat bırakın diye gerçi kendileride rahat bırakmıyor. İlişkimizde problemler artmaya başladı ailesi yüzünden boşanmak istemiyorum eşimde hiç dikkat etmez sürekli muhattap etmeyeyim sorunlar yaşamayalım diye. Kafayı sıyırıcam artık en son kovucam evden anlamıyorlar kötü olacaksam boyle olayım anasını satayım.
Eşimin Ailesi ile sorunlar yaşıyorum?