Kocamla geçen yaz görücü usulü evlendik. Kendisini tanıyorum aynı köydeniz ve abisi kuzenimle evli) ama benle evlenmeden 4-5 ay önce ciddi bir ilişkisinden ayrılmış sonra ailesi beni önerince tamam olur evleneyim demiş. Ben devlet memuruyum o ise asker. Bazen aklıma geliyor hala eski sevgilisini düşünüyor mu diye kuşku duyduğum için kontrol ediyorum her şeyini benim paranoyaklığımdan. Bana anormal gelen şey beklediğimden daha iyi karı koca olmamız. Yani yeni tanıştığın daha önce sohbetinin çok olmadığı biriyle bu kadar samimi olmak karın olsa bile başlarda utanır çekinirsin demi. Kendisi aslan burcu ve dışarıdan çok soğuk görünür karşılaştığımızda hep mesafeli ve soğuktu. Ama evde hiç öyle değil her şey mükemmel en başından beri sanki severek yıllarca konuşarak evlenmişiz gibi sabahları günaydın karıcım diye öperek uyandırır akşamları çiçekle eve döner. Olması gereken bu ama yani ben bile bazen bir şeylerk söylemeye çekiniyorken onun bu kadar açık olması normal mi. Neyse eski sevgilisi ile baya ciddi düşünüyorlarmış ailesiyle falan tanıştırmış ayrılık sebeplerini tam bilmiyorum kimseye anlatmamış ilk başlarda biraz etkilenmiş bundan ama hemen sonra atlatmış ayrılığı. Nişanlandığımızda ayrılığının 3. ayı falandı nişanlılık sürecinde de pek yakın şimdiki gibi samimi değildi. 4 ay sonra da evlendik. Sizce ben mi biraz kafamda kurup paranoyaklaşıyorum yoksa normal mi her şey?
Güncellemeler
2 ay
Eski sevgilisiyle 1 yili askin iliskisi varmis
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar