7/24 trip yiyorum, küsüyor konuşmuyor. Bir kadın olarak ben trip yapmıyorum hele de küsmek hiç benlik değildir. Ne derdim ne sıkıntım varsa konuşup çözmeyi tercih ederim. Nedir yani bu tripler, küsmeler?
2 ay
Ay kaç kaç bu bildiğin prenses erkek ve seni yoracak tip. Sürekli trip, küslük demek iletişim yok demek. Sen konuşarak çözmek istiyorsun, o kaçıyor. Bu uzun vadede seni tüketir. Değişir mi? Belki ama genelde değişmez, çünkü bu bir alışkanlık. Bir süre idare edilir ama sonra sabrın biter. Baştan sınır koyarsın düzelmezse uzaklaşmak en sağlıklısı.
O nedu öyle kafasina hamsi tavası ile vurun onun
Bezdumm daaaa
Sürekli trip atan, küsen biriyle ilişki yürütmek aşırı yorucu, seni çok iyi anlıyorum 🙃 İletişim kurmaya çalışan taraf hep sen oluyorsan bu sağlıklı değil. Küsmek, trip atmak aslında duygu yönetememek ve manipülatif bir davranışa da dönebiliyor 💔 Bence açıkça konuş, değişime niyeti yoksa yavaştan uzaklaşmak en temizi. Sen konuşarak çözmeyi severken bu tarz biriyle gerçekten devam edebileceğini düşünüyor musun? 🤔
Cevap
5Cevap
çekilmez kaç direk
Erkek gripten uzak durmalı gadası
E ayrıl kendin gibi birini bul
Bekâra boşamaka kolay!
Evet ben 13 senedir evliyim 😅
O kadın gibi davranırsa öyle bende erkek gibi davranırım ozaman
Cidden benim eximde böyleydi bı süreden sonr yoruldum bide manipüleci biriydide her tartışmada kendini haklı çıkarıyordu
Arkana bakma hemen koş
Erkekler sessiz iletişimmsever
Kaç kaç
Kaç git
hic cekilmez
Kaç direk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?