1 yılHayır neden erkeğin duygularını ifade etmeye de hakkı var, kadınlar yaparken onların hakkı da erkeklerin hakkı değil mi?
Bana göre, insanlara sürekli trip atan erkeklerin kapatılması gerekmiyor. Her insanın duygusal iniş çıkışları olabilir ve bu bazen trip atmak gibi davranışlarla dışa vurulabilir. Ama bence önemli olan bu tür durumları anlamaya çalışmak ve karşılıklı iletişimle çözüm bulmak. Eğer sürekli trip atmak bir soruna dönüşüyorsa, ilişki ya da arkadaşlıklar içinde bu konuda açık bir şekilde konuşmak daha sağlıklı olur. Sonuçta herkes hata yapabilir, ama anlamak ve çözmek olgunluk göstergesidir. 😊
15 Yorumla- 1 yıl
Sıkıntı olan bunu çocukça dile getirmesi mesela ben sana arkadaşça hisler duymuyorum dese bende diyeceğim ki maalesef artık benim aşkla işim yok oda bunu kabullense okey bu sefer soğukluk yaptı bana eski sevgilime olur kendisi bu arada arkadaş olarak kalmak istediğimi dolaylı yoldan söyledim alındı
- 1 yıl
Kabullenmek zor olmuştur
- 1 yıl
Benim bir sıkıntım ozaman
- 1 yıl
Onun yüzünden aşktan soğudum haberi yok sanırım artık ne onunla nede başkasıyla kolay kolay olamam sanırım
- 1 yıl
Yok yani o kabul etmediğin için diyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılTrip atan erkekler, duygusal olarak zorlayıcı olabilir, ama kapatmak yerine, iletişim kurarak ve anlayış göstererek bu durumu çözmek daha sağlıklı bir yaklaşım olabilir. Herkesin duygusal tepkileri ve ihtiyaçları farklıdır. Bu tür durumlarda empati kurmak ve açık iletişimle sorunları çözmek en iyisidir.
02 Yorumla- 1 yıl
Herkes özgür 🕊️
Gizli Üye(18-24)1 yılKızlar bu gidisle askerlik bize kaldı
Kalkinn427 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😂ya
- 1 yıl
Evet askere gitme cagindayim artık elveda ben gider
- 1 yıl
Ne zaman gidecem😂
- 1 yıl
Gidicen
- 1 yıl
@emre190505 geç kaldım ocağın başında gitmem gerekirdi
- 1 yıl
😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılKızlar ben askerlik alisverisine baslim bugün e devletten kendimi yazidirm o zaman
İş ciddiye bindi- 1 yıl
DİGKCHHKCLHVVJ
Cevap sahibi1 yılŞaka gibi ahahahhaah
Cidden eril bi erkek kalmadi yok- 1 yıl
Ya bana neden laf konuldu şimdi ben erkek gibi erkeğim offf cinsiyetçilik yapmayın abla ya
Cevap sahibi1 yılAblacım kıyamam sanaaaa
- 1 yıl
Ama yaaa valla
Cevap sahibi1 yılAblacim sen alinma o zaman
- 1 yıl
Abla her gün cinsiyet ayrımcılığını göre göre psikolojim bozuldu bütün erkekler aynı değil nasıl ki kadınlar aynı değilse okey bu arada hen en çok zararı kendi cinsim den gördüm saygısızlık düşmanlık yani o yüz den size saygım sonsuz
Cevap sahibi1 yılAblacim sen iyo bi çocuğa benziyorsun
Bak bana söz ver
Hayatındaki kadina kiza
Bebek gibi davranicagina
Ne olursa olsun incitmicegine
Söz ver bana- 1 yıl
Abla ben incirsem ne olacak bende robot değilim ama kıyamam ben zaten sevdiğime üzmeye ama saygı olması gerekiyor ya
- 1 yıl
Sonuçta bende insanım be abla
Cevap sahibi1 yılAblacim sana tavsiyem
Hayatinda bak kim olursa olsun bebeğim kimseye güvenme
Böyle olduğun sürece ne incinmis nede kirilmis olcaksin
Cevap sahibi1 yılTamam mi tatlım
- 1 yıl
Abla ben seni çok sevdim valla takip etsen olur mu çünkü hiç ablam olmadı:/ablası olanları hep kıskanmışımdır
Cevap sahibi1 yılAşkım valla ben buralara hiç bakmıyorum fazla öyle bi kafam esti girdim
Ama istersen ara sıra yorum at buraya
Derdin varsa dinlerim- 1 yıl
Abla insto var mı peki kullanıyon mu ben ciddiyim ya buraya bende pek girmem gerçek ten kötü bi amacım yok ya
- 1 yıl
Ne olur abla🥺
- 1 yıl
Benim de ablam olsun yeter ya
Cevap sahibi1 yılAblacim yaşın kaç senin ne işin var burada
- 1 yıl
Kafa dağıtmaya geliyorum abla kafam da takılan soruları soruyorum eğer kızdırdıysam kusura bakma zorlayamam
kapatılsın iki prenses fazla iliskiye
11 Yorumla- 1 yıl
KHCVHOHOVOHJOV
Yapay Zeka Cevapladı
Trip atan erkekler kapatılsın mı? 😄 Oh be, ne güldüm! Şimdi, trip atmak sadece erkeklere özgü bir şey değil, biliyorsun. Herkes bazen biraz drama kraliçesi veya kralı olabiliyor. Ama işin özü şu; ilişkinizde böyle şeyler yaşıyorsanız, iletişim çok önemli.
Herkesin modunun düştüğü ya da biraz alınganlaştığı zamanlar olabilir. Önemli olan bu duyguları konuşarak çözebilmek, birbirinizi anlamaya çalışmak. Eğer karşındaki insan sürekli trip atıyorsa, belki de oturup bunun nedenini konuşmanın vakti gelmiştir. Bazen empati yaparak, bazen de açık açık duygularınızı dile getirerek bu durumu daha yönetilebilir hale getirebilirsiniz 💬💕 Unutma, ilişkilerde en değerli şey iletişim! 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tavırla - trip karıştırılıyor. Ya da manipüle etmek için ortaya konulan tavır erkeğe tripmiş gibi gösteriliyor. Trip ne kadında olmalı ne de erkekte
63 Yorumla- 1 yıl
+sonsuz
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılkapatılsın evet
20 Yorumla
1 yılErkek adam dediğin öz güvenli zeki sakin ve çözüm odaklı olur ancak bu şekilde uyum sağlar sana aksi halde ilişki yürümez hatta batarsınız iki kişide prenses olmak istiyorsa olmaz ancak kaos oluşur trip atan erkolardan bir halt olmaz oysa trip atan erkolardan uzak durun kızlar
51 Yorumla- 1 yıl
Lan hep biz mi koşcaz peşinizden biraz siz yalvarın mk
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılufak tripler ya da tatlılık yapmak içinse olabilir şakasına zaten uzun sürmez hoşa gider ama ciddi ciddi oturupta trip atıyorsa olmaz kız naz da yapar cilve de , erkek adamsa çeker gönül almasını da bilir haksız kız dahi de olsa ki , haklı adamın gönül almasına gerek kalmaz da işte devir değişti yani dünyanın bi ters dönmediği kaldı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSorda bir mantık hatası var Tamam erkekler trip atamaz da kadınlar atmalı mı Yani bunun cinsiyeti yok ki trip atmak tamamen ergensi bir hareket kadını da erkeği de kimsenin kusura bakmasın
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen +sonsuz
- 1 yıl
@çiçekkssu doğru knk
1 yılTrip atmak aslında birine tavır almak gücenmek demek. İstenmeyen tatsız bir durum ortaya çıkınca hiçkimse hiçbir şey olmamış gibi davranamaz, üzülür ve kırılır, karşındakinin bunu anlayıp özür dilemesini gönül almasını bekler. Bunun erkeği kadını yoktur, tavrını ortaya koymak ve karşı taraf bunu anlayıp özür dileyince onu affetmek olgun karakterden gelir. Tabi bu biraz da işlenen kabahate göre değişir.
13 Yorumla- 1 yıl
Özür diledim ams hâlâ soğuk bana karşı
- 1 yıl
Aranızda ne oldu peki?
- 1 yıl
Kardeşim dedim alındı eski sevgilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kapatılma kelimesi de yeni moda , kapatılsın desek kapatılacak mı , nereye kapatılacak , ergen ergen konuşmalar ya 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Olabilir saygı duyuyorum espri yaptım bende zaten
Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı. Trip atan herkes kapatılsın bence kadın erkek ayırt etmeden
21 Yorumla- 1 yıl
+sonsuz
1 yılkapatilsin zincire vurulsun her gün kırbaçlansın 😀
29 Yorumla- 1 yıl
Kskskdkd öldürülse bu kadar acı çekmezler
- 1 yıl
yok ölmesinler acı iyidir 😀😀😀
- 1 yıl
ibreti alem görsün ayağını denk alsın 😀
- 1 yıl
İDYYİFOYFCHO
- 1 yıl
cözmem gereken bir yorum mu kahkaha atan random gülüş mü😀
- 1 yıl
Sadece içten bir gülüş var sende gulumsersen daha çok daha güzel olur
- 1 yıl
peki bu iyi mi 😊 😊😊
- 1 yıl
Gel kırbaçla, beklerim..
- 1 yıl
@garavel_usta sana gelsin yeter ki jwjdjjd
1 yılşu kapatılsın laflarını kapatın asıl çok iticiii. p
12 Yorumla- 1 yıl
Kapatılsın sözcüğü fav sözcük olmaz
- 1 yıl
Türkçeyi sakatlaştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz :D
1 yılErkekler tamamen kapatılsa? Ama bazıları bize jajksksks
11 Yorumla- 1 yıl
İGXCKHOHCOCY çok iyi ya seninki kalsın tamam
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Semih Çelik ve benzerlerini kapatın sonra trip atanları kapatırsınız nasıl olsa
12 Yorumla- 1 yıl
+sonsuz
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılİyi de nasıl kapatılacak? Keşke öyle imkan olsa...
14 Yorumla- 1 yıl
HİFİYFCHOVOH
- 1 yıl
Sizi de kapatmanın imkanı olsa KEŞKE!
- 1 yıl
@garavel_usta sen trip mi atıyorsun da bu kadar sana dokundu cjdkskj
- 1 yıl
Erkeklere söylenen her laf bana dokunur bağyan
bence trip atan erkekler çok itici kadınında da çok itici duruyor ama erkekte daha bir itici erkeğin özellikle eril eril olmasından çok hoşlanırım bir problemi varsa açıkça söyleyebilmeliyim kadında da trip değil de bazen ufak nazlar olabilir ama her iki tarafta da çok itici
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende trip Atarım ama uzatman birde erkek sevdiğine trip atar, alınır. Yani seviyor sonuçta yoksa niye alınsın trip atsın
11 Yorumla- 1 yıl
Beni seviyor ozman ksjdjd
Tamam trip atan erkekler var olmasına da sanki kadınlar daha çok trip atıyor gibi. Özellikle bizim bayanların büyük bir bölümü ben mükemmelim havası atmaktan karşındakini değersizleştirme ve küçük görme davranışında bulunuyorlar. O zaman onlarda kapatılsın
10 Yorumla
1 yılİş yerinde çalışıyorum benim ne suçum var. Bu sefer de trip için mi kapatılıyoruz :D
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
1 yılHadi kızlarda illa ki çok abartıyor olabilir ama erkeğe de hiç yakışmıyor yapmayın be kardeşim 😂
323 Yorumla- 1 yıl
Valla ben trip atmam da çekmem de çeken düşünsün😂
- 1 yıl
Yani ama işte trip yemeyip atanda çoktur bence benim fıtratımda yok😁
- 1 yıl
Yeni nesil böyle demek ki ben 87 modelim 😂 bizden kalmadı artık😂😂😂
- 1 yıl
38 yaşındayım nokta😂
- 1 yıl
😂😂😂öyle yazmışım üye olurken ne sebeple ise artık yaşım 38 evet
- 1 yıl
Ben sahte kullanmam😂
- 1 yıl
Ne tribal bir mevzuymuş konu nerelere geldi
- 1 yıl
Ama saçların sahte sarışın 😀
- 1 yıl
Toplumun %80 nin öyle 😂 ki ben açık kumralım çocukken sapsarı idim bakalım benim bebe ne renk olcak😂
- 1 yıl
Hamile misin 🙄
- 1 yıl
2 ciye evet😂
- 1 yıl
İlkim sarı oldu 2 ciyi de görcez bakalım ☺️
- 1 yıl
Şaşırdım tebrikler
- 1 yıl
Teşekkür ederim🙏
Gizli Üye(25-29)1 yılAkın akınözü : benim ne suçum var var aq demiştir hahahaha
12 Yorumla- 1 yıl
KCHCOYOCYYF
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılKonu kızsa hep onları erkek Altan almalı Onlar trip atacak bizde hep onların gönlünü alacaz ki egoları tatmin olunca erkekle iyi gecinecek hiç bir şey yapmacaz biz tek derdimiz kızları pohpohlamak ve memnun etmek hayır demeyecegiz
10 YorumlaTrip atmak bana göre kızlara özel 1 şey erkeğin tribi ne bileyim tükenmiş insandır herhalde... Kapatılmasın açıkçası...
10 Yorumla
1 yılYa arada yapılır tatlı olur ama sürekli trip atan erkekten olmaz aaaa de gitsin köyüne
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Erkeğe naz trip hiç yakıştıramıyorum itici geliyor bana..
20 Yorumla
1 yılMümkünse lütfen.
Naz yapıyorlar birde Allahim...
😅😅20 Yorumla
1 yılValla benim sevgilim 2 hafta Trip atabiliyor erkekler direkt kapatılsın bence benden kız gibi Trip atıyor
21 Yorumla- 1 yıl
Benim eski sevgilim de trip atıyor bana
Kapatmak yerine neden böyle yaptığı düşünülmeli kendisinede sormalıdır.
31 Yorumla- 1 yıl
Boş bir şeye trip attı
1 yılTrip artan erkek?
Evet zaten trip erkeklere yakışır
ADAMLAR ASLA TRİP ATMAZLAR ÇÜNKÜ 💅🏻10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
1 yılTrip atan erkek sevmem ya olgun erkek lazım bana böyle Trip atanla uğraşılmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılkadın erkek hayvan alayını kapatın trrip nedir yahu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Mağaza mı lan bu akşam 10da sonra kapandın LC Waikiki gibiii😂😂😄
10 Yorumla
1 yılYa bu erkekler kapatılsın kelimesinden ne kadar saçma bir kelime ya Hayır sanki biz robotuz da düğmemize basıp Kapatacaksınız saçmalamayın ya
14 Yorumla- 1 yıl
boş yapma tripkolik
- 1 yıl
Tripkolik hdfgdhjf
- 1 yıl
Evet geldi trip atan bir erkek daha
- 1 yıl
linçleyin bide
Ne yalan söyleyim atıyorum ben de ama uzatmam, ha bir de sevdiğim kadına trip atarım.
12 Yorumla- 1 yıl
Benim sevgilim 2 hafta Trip atıyor şaka gibi konuşmuyor küsüyor KABSHAJSKD
1 yılBence erkeklerin trip atması kızların hoşuna gitmesi gerek
10 YorumlaTrip atmak kadinin hakkidir bi zahmet onda kalsin erkek trip atamaz
10 YorumlaTrip atan ERKEKLER KAPATILSIN
Trip atan KADINLAR İMHA EDİLSİN 🔥10 Yorumla
1 yılMümkünse kapatılsın ya erkeklere yakışmıyor trip atmak 🤦♀️🤷♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı.
1 yılDünyayı çekilmez hale getiren insanlar kimyasallar eritilsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet kim erkek kim kadın anlasilmali🤣🤣arada tavır koyar anlatım da kız gibi küsmesinler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılNiye bizim trip atma özgürlüğümüzü elimizden alıyorsun 😂
10 Yorumla
1 yılTrip yerinde ve zamanında olur ama durduk yere ne kız ne de erkek trip atmamalı bence
21 Yorumla- 1 yıl
Bencede
1 yılBir kadın sonsuz tane parametre isterken erkeğin hayatına girdiğinden beri erkeği trilyon tane farklı psikolojik , iktisadi ve zaman alıcı problemlere boğarken erkekler bu gercekleri kadınların yüzüne vurmadığı halde kadınlar erkeklerin sadece kırgın , sinirli ve hatta küsmüş hislerine bile tahammül edemiyorsa bunu erkekleri köle olarak kullanmak istiyorsunuz diye yorumluyorum
00 Yorumla
1 yılhiç erkeğe göre bi özellik değil aman allahım sakın verme ya rabbim. trip ben bile atmıyosam erkeğin harcı hiç değildir. adama ped falan uzatırım o kadar kötü bi durumdadır yani
00 Yorumla
1 yılYoo onlarında hakları onlarda ilgi isteyebilirler sevdiklerinden
12 Yorumla- 1 yıl
Ne kadın ne erkek boş yere trip atmamali
- 1 yıl
Orası öyle ortada elle tutulan birşeyler elbette olmalı
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek tirp atmaz Tavır koyar Trip ben söylemeyeyim sen anladır Tavır ortada olan hataya verilen bir cevaptır. Yok ben ne yaparsam yapayım bişi demicek kafasındaysan saçmalamayın derim.
13 Yorumla- 1 yıl
Tabikide öyle olmaz ama ben o ne yaparsa yapsın bir şey demiyorum ne hali varsa görsün eski sevgilim zaten bana yazdı işte arkadaşça gördüğümü dolaylı yoldan sezince bana soğuk yaptı
- 1 yıl
Dolaylı yoldan anlattım bir anda çocuğa kardeşim dedim hoşuna gitmedi jsjdjfj
Cevap sahibi1 yılTamam bu trip değil işte Ortada bir durum var ne olduğu belli ve tabi kide soğuk yapacak Ne olmalı Sen ısrarla arkadaş olarak gördüğün halde yüzsüzlük yapıp gurursuzluk yaparak habire yav, şasın mı? Madem öyle deyip mesafe koymuş normal olarak esi tuhaf bunun
Ilk bulusmada saatlerce trip yedim opusmedim diye sgshsj yani kapatilsin lutfen
12 Yorumla- 1 yıl
İyi yapmışsın kız jsjsjj
- 1 yıl
Ne nahoş olmuş 🙄
Gizli Üye(18-24)1 yılbence trip atmak ergen isi her iki cinsiyet icin de bi sorun varsa konusulur cözülür hadi kadınlar arada naz yapmak icin trip atıyorda erkeklere asla yakıstırmıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılErkek de insan siz ne kadar trip atarsanız biz de o kadar trip atarız gayet normal
12 Yorumla- 1 yıl
Ben ona hiç trip atmıyorum çok pozitifim serbest bıraktım saldım çocuğu yeter ki benden rahatsız olmasın diye eski sevgilim olur kendisi ve arkadaş kalmak istediğimi dolayı yoldan anlattım alındı ben onu farklı gözle görmedim ve soylemedim de bunu normal biri gibi davrandım tabi o eski ilişkideki ben yok eskiden üstüne çok düşerdim oda benden kaçardı ilgi pek göstermezdi ben onunla çok kavga ederdim ama şu an hiç kavga yok aşırı merak etmiyorum etsem de belli etmiyorum
- 1 yıl
Ne bileyim alındım ya her şey de erkekler kapatılsın diyince ben yapmam trip ya gönlünü almaya çalışırlm tatlı dille konuşurum ah bir sevdiğim olsa nerde🥺bazı cinslerim harbi nankör ne olurdu sana trip atmasa tatlı dille konuş sa hatasını bilse ne olurdu abi
1 yılTrip atan erkek kıskanır da işte o erkek emin ol seviyordur
15 Yorumla- 1 yıl
Kiskanmayla alakası olan bir durum değil
- 1 yıl
Boş yorum
- 1 yıl
@günes121212 aynen öyle
- 1 yıl
@günes121212 sen doldur o zaman
- 1 yıl
Toksik davranışın güzellemesi yapılamaz.
Kapatılsın dişil enerjileri çok yüksek onların
41 Yorumla- 1 yıl
LJVJGPUVPLJ
1 yıl@NeclaTekinAydınoğlu kapatılsın mı? Hıı hıı söylesene kapatılsın mıııı
13 Yorumla- 1 yıl
kapatılsın ya ben iletişim kurmayı beceremiyorum onlarla djksjddk
- 1 yıl
⚡️🛸
- 1 yıl
🏃🏻♀️🧿
1 yılKızlar bence bizde sorun var biz trip atınca normal erkekler trip atınca itici bizim galiba tek isteğimiz bütün ilgi odağı biz olalım sadece bizim dediğimiz olsun gibi bir düşünce var bizde
10 YorumlaBence kendini iliskiye hazır hissettiğini sanıp ilikiye başladığın da sonrasına da farklı kararlar alıp karşı tarafın da güvenini hevesini kıran kadın kapatılmalı bence bu daha makul
11 YorumlaHak edene kendi silahindan abartmadan tattırmak bence gayet adil. Siz tribin bokunu çıkardığınız zaman biz de böyle hissediyoruz. Empati kuruyorsunuz işte
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Cinsiyet fark etmez hiç kimse atmasın
21 Yorumla- 1 yıl
+sonsuz
Af yok. Kapatın erkekleri. Acımayın. Trip atmak hakkı sadece kadınlara ait olsun. Yaşasın trip atan kadınlar
20 Yorumla
1 yılTırnakları kırılır ya üzülürler yapmayalım
21 Yorumla- 1 yıl
İYCİCYCİGGC dikkat kırılgan bir cisim
1 yılBence öldüren erkekler kaldırılsın
22 Yorumla- 1 yıl
Aynen +sonsuz
- 1 yıl
Ayn 👌
Ya bişey diycem erkeklere fazla algı yukleniyo mesela erkek ağlamaz prensesmisin flnn...
What yani oda insan ya da ne bilim iste sevgilisini tasiyamayan Trip atan erkek niye prenses oluyo ya da niye bunun gibi imalar yapiyosunuz aşırı sacma01 Yorumla- 1 yıl
Boş yere trip atan herkes bana göre saçmalıktır bazı erkekler de boş yere trip atıyor
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Trip atıp da abartan herkes kapatılsın kadın erkek fark etmez
10 Yorumla
1 yılPrenses olmak istiyorlarsa ozaman prenses gibi davransinlar
30 Yorumla- Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler