Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Trip atan erkek çekilir mi?
Hayır çekilmez. ama trip atan kız çekilir. ben sevgilimin her türlü tribini çekerdim. ama trip atmak erkeğe göre değil zaten. kızlar trip atması normal
Yani şimdi şöyle, fazlaca kredisi vardır bende, sevgisinden saygısından eminimdir, çok iyi kalplidir , kalbimi fethetmiştir. Dilediği kadar trip yapsın tatlı bile gelir. Ama hem kel hem fodulsa çekilmez tabi.
Çekilmez trip atan hiç bir insan çekilmez kişiyle tartışmışsındır belli bir süre verirsin kendini toplaması için kendini hayla toplamıyorsa ondan uzaklaşman lazım
Vallaha ben bunu bir kız olarak söylüyorum biz trip atsak karşıdaki çekmiyor diye kıyameti koparırız iş erkeklere dönünce tribi çekmeyiz ama trip atan erkek çekilmeli (En yakın erkek arkadaş, kardeş, kuzen, akraba)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Niye çekilmesin neticede o da bir insan ve duyguları var tripte atar kırılırda oturup sorunu çözebilir tirbi ortadan kaldırabiliriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Hayır çekilmez. ama trip atan kız çekilir. ben sevgilimin her türlü tribini çekerdim. ama trip atmak erkeğe göre değil zaten. kızlar trip atması normal
Yani şimdi şöyle, fazlaca kredisi vardır bende, sevgisinden saygısından eminimdir, çok iyi kalplidir , kalbimi fethetmiştir. Dilediği kadar trip yapsın tatlı bile gelir. Ama hem kel hem fodulsa çekilmez tabi.
Çekilmez trip atan hiç bir insan çekilmez kişiyle tartışmışsındır belli bir süre verirsin kendini toplaması için kendini hayla toplamıyorsa ondan uzaklaşman lazım
çekilir ya niye çekilmesin.
insan sevdiğinin nazını niyazını çekmeyecekse ne çekecek bi zahmet
herkes iyi gün sevgilisi maşallah...
Kaslı uzun boylu ve zengin erkekler trip atarsa şirin olur diğerleri trip atarsa itici olur mevzu budur.
Attıkları teip mak. 5 saniye sürüyor o yüzden öekilecek bir durum oluşmuyor 😀
Erkek trip atmaz kızar kıskanır söylenir. Sonra da bir söze düşer herşeyi unutur 😄
Trip atan ne kadın ne erkek ikiside çekilmez. Trip kadına yakışıyor gibi laflar bence boş laf
Trip atmak kadın davranışıdır, erkek yapıyorsa normal değildir
Asla çekilmez, bizim attığımız tripler bir hiç jxbx
Ya niye çekilmesin ki trip atmanın cinsiyeti olmaz sadece trip şekli ve ne için atıldığı önemli
Soğutuyor değer seviyesi düşürür hatta sıkılırım ben
Çeken çekiyor. Kadını nasıl çekiyorsak erkekte çekilir 😃
Arada olabilse de sürekli tribal bir erkek hatta tipli hiç kimseyi çekemem
Çekilmez 😅 hadi belki bi 5-10 dk sonrası hiç çekilmez
Sen de çekmiyorsun zaten.. Hoopp bir tekme... İşlem tamam 👍
Niye kadınlar atarken iyi de erkek atarken ne sorun var?
Vallaha ben bunu bir kız olarak söylüyorum biz trip atsak karşıdaki çekmiyor diye kıyameti koparırız iş erkeklere dönünce tribi çekmeyiz ama trip atan erkek çekilmeli (En yakın erkek arkadaş, kardeş, kuzen, akraba)
Niye çekilmesin neticede o da bir insan ve duyguları var tripte atar kırılırda oturup sorunu çözebilir tirbi ortadan kaldırabiliriz
Tribi
Kesinlikle hayır.
Kadinlarin ki cekilecek de bizim ki niye cekilmiyor, bide esitlikten bahsederler...
Ya ben minik de olsa üzüldüğümü gösteriyorum hassas falanım trip sayılıyosa :d tüh.. Ama trip atan erkek saf temiz kalpli de oluyodur sanki.. hı?
Bazı kızlar çok abartıyor ya bende kızım hani öyle trip falan atmam yani şakadan falan bazıları aman aman...
Şimdiki erkekler kızlardan daha tripli hiç yakışmıyor
Trip atan kimse çekilmez
Koreliyse çekilir
Onlar trip atmıyor ki 😅
Çekilebilirimsi bence 😄
Trip atan iki cinsiyet de çekilmez :D
Hayır ya ama konusunda haklıysa ve biraz tavırlıysa o ayrı
Hayır çekilmez
Trip atan her iki cins de çekilmez soğutur insanı
Trip atan erkekten olmaz
Arada bir olursa sıkıntı değil
Hayatta çekilmez hiç sevmem kadı gibi
benım trıbımı cekmeyecekse kımın cekecek...
Çekilir de atmasınlar ya.
Tripcinin erkegide kizida iyi olmaz
hayır defolsun gitsin
Trip atan hiçbir erkek çekilmez
Yanlış yazdım trip atan hiçbir insan çekilmes
Yok yaa erkeğe trip yakışmıyor bile
Asla... Erkeklere hiç yakışmıyor
Sümük olsa çekilmez. Erkek trip mi atar ya 🤦🏽♂️
Trip atan erkek etek giysin
Mk Erkek te Trip Atıyorsa İşimiz Var
İki taraf için de gereksiz biraz
Erkek trip atmaz attırır 😊😂
Trip atan hiçbir insan çekilmez
Çekilmez. Kadınlar da tribi abartmasın bence.
Kadın atsın ama basit şeyler için değil, bir de çok abartmasın 😊😂 o sürekli bir şeyler anlatsın ben dinleyeyim
Aassssllaaa 😁
Feminen ruhlu erkeğe katlanamam ona bb derim
Beni çekiyorlar hemde benden 17 yaş küçük
Çocukların mı cekio
yok başkası
Çekilmez cekilmiyoda
Sevgilimden bu yüzden ayrıldim 2 hafta oldu
Tadında dozunda belki
Trip atan ne erkek ne de kadın çekilmez.
Çekilmez
Cekilmez kanka ne kiz ne erkek
Kesinlikle hayır..
Engel çek
çocuktur o, erkek olsa trip atmaz