AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Trip atan erkeğe yüz vermeyin hele ağlayarak video atan erkek varsa engeli basın
Erkekler toptan kapatılsın yok tahammülüm kalmadı
FOHCHOOHC
Kapatilsin derken?
Başına eşarp atcak işte
Cok komik
Evet komik bir insan olduğumu biliyorum
Ne yapalim aq. Hep siz mi trip atacaniz aq
Evet
Hep bizim agzimiza sicilsin dimi. Hep biz uzulelim aq. Siz aman kilinizi kipirdatmayin, egonuz tatmin olsun ve otomobil degistirir gibi bizi degistirin. Ne guzel dunya aq. Sorsan kadin magdur. Aq kadin dusmanligi yalani altinda erkek soykirimi yapiliyor.
Bak şu konusmada bir destur de bence çünkü kadınları çoğu zaman üzen varlıklar erkekler oluyor ağzına geleni söyleyen var karısına
Ne ilgisi var ya. Kim uzulmus anlamadim ki, hayati s.. len hep erkekler.
Sen tarafsız bakamiyorsun emin ol iki taraf da yıpranıyor ama sana artık laf anlatmaya çalışmayacagim anlamazsın zaten ne yapsam da belli bir düşünceyi kafana entegre etmişsin onda sabitsin
Milyon kez gordugum ve tanik oldugum iliskiler uzerine kurdugum tezi curutebilmen imkansiz da ondan. Sizin ulasmak istediginiz sizi tuvalet kagidi gibi kullanan pic kurulari. Hani sizi seks metasi olarak goren. Ve bunu talep ediyorsunuz. Size deger veren ve sizinle nasil tanisacagini dusunup ici icini kemiren sabahlara kadar uyuyamayan o erkeklerk istemiyorsunuz. Kapinizda köle olacak erkek degil kölesi olmak istediginiz erkek istiyorsunuz.
Erkek istemiyorum açıkçası şu zamanlarda biraz huzur istiyorum hayallerim var sadece düşüncelerimi yazdım ben demiyorum ki maço olsun ya da kız gibi olsun normal olsun hem ben ondan yararlanayim hemde o benden yararlansin
Arzuluyor zaten canım
Ne alaka o anlamda değil güzel bir kızım her erkek mutlaka beni arzulamistir yani neden olmasın herkes te güzel olduğumu söyler zatem
Sen bana gözünün ucuyla bile bakamazsin bu tipinle
Esnaf tribi yedim bu sabah
Kskdkfkf kapatalım gitsin işte
Biz kapatırız da gizliden açar yanıklar
Trip atıcaksa direkt konumları değiştirelim yani hani belki ufaktan sevgi içerikli naz yapar okwyde kız gibi değil o ne yaa
Tamam peki 👸trip atan taraf değişirse !
Sıkıntı yok kadınlar trip atabilir
Tirip atan kızları da kapatalım öyle tek taraflı olmaz 😃
+sonsuz (ben hariç şaka lan şaka gül diye)
Tamam lan ben güldüm sen gülme
Erkeksiz bir dünya istiyorum Olmasada olurlar Bacılarım bana yeter
Akıl küpü erkekler olmasa kafayı yersenix
ciddi anlamda yok olsunlar soyları tükensin erkek trip atar mı ya Allah aşkına erkek gönül alır sinirlenir ama yumuşar yani cidden anneler ogullarinizi bu kadar nazlı yetistirmeyin biz ugraisyoz sonra
Kapatılsın erkekler prenses olmuş şimdi erl enerji diye bişey kalmamış
Kapatılsınnn
Prenses erkek çekemem şu saatten sonra, no needed.
Trip atan erkek mi olur erkek değildir delikanli adam trip atmaz
Trip atan erkekden olmaz zaten
#Hükümdar
Sizde bahaneler bulup fırsat kolluyorsunuz erkekleri kapatmaya 😄
Kendimize olan özsaygımızla tribi karıştırmayın karı kız gibi trip niye atalım… 😉
Yooo kızlar da atıyor yok öyle birsey hersey karşılıklı
Bak bu bana saçma geliyo trip atmasın kavga mı yapsın konuştukça büyücek konu cinnet geçirse katıl olucak erif vursun mu senin veya kendi canını mı yaksın en iyisini yapıyor
Trip atanlar kapatılsın.
+sonsuz
Kadın erkek fark etmez
Erkek adam trip yapmaz yapıyorsa sorgulanmalı ne kadar erkek tribi kadın yapar naza çeker sevgi ister emek ister
erkek ölmez, ağlamaz , trip atmaz vs vs :)
Abartma bence trip atsa arada sıkıntı yok ama uzun süre trip atanlara ithafen dedim
o zman detay kısmını açıklayıcı şekilde oluşturmalısın
Ben direk attım soruyu aslında trol amaçlı çok kişi cevap verir diye düşünmedim
*Trol amaçlı attım
bazen düşünmek gerekir diye düşünüyorum.
Ben her zaman düşünen biriyim zaten bu sefer attım direk düşünsem de ne yararı olacak bana hem
Trip atan erkekler etek giysin 🫃
Trip atanlar kapatılsın direkt.
Kapatılsın acilll
Trip atan herkes kapatılsın.
etek falan giydirin onlara
Lütfen kapatılsın uğraşamam onların nazıyla
Trip atmak kaldırılsın.
Kapatmayın lazım olur
Bence trip atan herkes kapatilsin. Herkes konussun
Kapatılsın bir daha açılmasın
Erkekde bazen trip atar yani ne var bunda sizin trbinizi çekerken iyi sizde biraz çekin
Prenses mi olmaya karar verdiniz
İyi kız da kapına çiçek alıp gelsin
Trip atan erkek çok itici anında soğutur eril değil dişil geliyor gözüme trip atan erkeğe erkek demem çeki düzen verin kendinize yoksa evde kalırsınız🤷🤷
Ben çocuğa dedim çiçek alıp gelsin diye bende kızım
Trip dediğim günlerce diil 10 dakka çekin yani olmessinz
10 dknin neresi sıkıntı ömürlük Trip bu sjkskdj
Fazlası zaten erkeğe gitmiyo o konuda hemfikirz
Erkek dediğin trip çeker karısının gönlünü alır hanımcı olur trip atmaz adam gibi adam yapmaz oğlan çocukları trip atar
Annesinin prensesleri trip atar ana kuzusu erkekler
Yengeç burcu erkekleri özellikle ana kuzusu iğrençler asla yengeç burcu birisini hayatıma almam evlenmem eski sevgilim bana dedi ki anneme trip atarsan ister annem haklı olsun ister sen seni boşarım demişti sevgimden ölsem bile boşarım dedi yengeç burcuydu anında ayrıldım
Yengeç erkeği genelde takıntılı olıyo ayrılsanda bi şekilde dönüyo ama bence prenseslik konusunda en iyisi terazi erkekleri
@böyleolmasıgerekiyor benim eski sevgilim de yengeç burcu kskdkdkkf trip atıyor
Yengeç erkeklerin ne eş olur ne sevgili Allah uzak tutsun beni onlardan resmen dediği lafa bak demekki annesi şeytanlık yapsa annesi için yuvamızı yıkacak
Teraziler iyi gene yengecw göre
@mmray23 benim eximde böyle be la bütün yengeçler aynı mi bana ikidebir geri dönüyor
Yengeç burçları sünepe oluyor benim bi arkadaşım var çocuğu aldattı çocuk yüzsüz gibi geri döndü ona çocuk yengeç burcu gurur denen şey yok onlarda
@kalaldkncjcebugee 2.5 yıldır ayriyiz yılda 3-4 kez kontrole geliyo mesaj atıyo şizofren
@böyleolmasıgerekiyor OUFFOUFUOİYF
Hala kıza göndermeli aşk acısı storyleri atıyor ezik erkekler işte yengeçlerden asla olmaz
@böyleolmasıgerekiyor hakikaten senin sevgilin de yani baya anaci çıktı anaci erkeklerden yarar gelmez zaten annesi sanki karisiymis gibi ikinci planda kalır karısı
@mmray23 KHCCGKKGCCHK çok komik lan benimki de öyle
@kalaldkncjcebugee Allahtan sevgili yaptı onun yüzünden sevgilimden ayrılıyodum az kalsın ajhshsjs
Annesi iyi bir kadındı ama ne malum evlenince değişmeyeceği erkek anneleri oğullarını paylaşamıyor hele böyle ana kuzusu olan çocukları
Yengeç erkeği ile asla olmaz sakın sizde konuşmayın çevremdeki tüm yengeö erkekleri aynı ana kuzusu sünepe sakın evlenmeyi hayatınız kararır
@mmray23 İTDİXTXİTİTX lan ne betermis çocuk
@böyleolmasıgerekiyor aynen yinede gardini al uzaklaş anacilardan valla onlara pek güven yok
Ben boğa burcuyum asla tahammül edemem yengeç erkeklerine ana kuzusu erkeklere sünepe erkeklere
@Kalaldkncjcebugee şimdiki daha beter Allah belalarını versin
@böyleolmasıgerekiyor bende ikizler hiç bana göre değil yengeç erkeği çok sakin çocuksu
@mmray23 cyycuffuxhoidtixtixt
Bana göre ikizler yengeç ten daha iyi hayatımda görüp görebileceğim en nalet burç yengeç burcu benden uzak dursun dünyada bitek yengeç kalsa gene olmaz wman aman
Tüm erkekler yok olsunda rahatlayın kına yakın...
Evet ya kadın erkek farketmeksizin hemde 😉
Evet bir an önce kapatılsın lütfen
Kesinlikle kapatılsın
Kesinlikle kapatılsın 👍🏻
Kapatılsın erkek trip mi atar 😂
Evet lütfen. Yakışmıyor ve itici gösteriyor.
Trip atan erkekler kız kardeşimizdir
Kapatılsın kesinlikle
evet ya kız sanıyorlar kendilerini
Bence trip atmak kaldırılsın ha ha 😃
Gelinlik giysinler 😄
Trip atanlara bendeki etekleri veriyim giysinler
Kadınlar artık etek giyiyomu 🙄😀
Giymiyorlar mı 🙄
Yaani sokakta görmüyorum evde temizlik yaparken giyiyorsaniz bilemem 😀
Etekle sokakta dolaşılmaz zaten
Hiç çekemem bir ilişkiye iki dişil yeter
Trip herkese lazım 😂