Var mı başka yorumu olan?
30-35 yaş arası kızlar, sizi nasıl tavlayabiliyoruz, taktik verin?
Var mı başka yorumu olan?
Özellikle bu yaş grubunu merak ediyorum. Gençliğinin toyluğu aşmış, olgunlaşmaya geçiş yapmış bir kadının kriterleri neler, ne yaparsak böyle kişileri etkileriz?
Cevap
6Cevap
parası olan tavlar
Paramız var çok şükür ama parayla tavlanacak kızla işimiz yok. Onu da seçebiliyoruz az çok, yaş 40 olacak enayi değiliz :) Parayı sevdiğimden esirgemem, ama sadece para için gelecek olan gelmesin lütfen .
O yaştaki kadınlar ancak hayalindeki bir tipseniz muhatap olmaya izin verir tavlanabilir değiller bence
Herkesin hayalindeki tip farklıdır ve mutlaka hepsine değilse bile bir kısmının hayalinde tip olabilirim. Önemli olan bundan sonraki aşama zaten, diyelim karşılıklı bir hoşlantı oldu, yani tipi beğendi. Sonra nelere bakar? Karizmaya mı, paraya mı, entellektüel bilgi birikime mi, fiziğe mi?
Evlendik daha gençlere bakmanız lazım
26-28 yaşlarında flört ve sevgililerim oldu, başlarda güzel oluyor ama bir süre sonra farklılıklar sorun olmaya başlıyor. Evli olmayanlar var, evlenip ayrılanlar var... biraz onlara sorum :)
Zaten merak ettiğim bu, kafa yapısı oturmuş, artık olgun düşünebilen bir kadın ne ister, neleri beğenir?
Değiştirme gibi bir amacım yok, o konuları aşalı çok oldu. Sevgi, ilgi ve güven olsun, zaten aşırı uçlarda bir şey varsa başlamadan uzaklaşıyorum. Lakin kadınları anlamak zor, ne istiyor, nelerden hoşlanıyor... bekliyor ki her şeyi ben anlayayım çözeyim. İş güç sahibi insanım, kafamda bin tane iş var, 20 yaşındaki gençler gibi haftanın 5 günü kafede saatlerce oturup sohbet edip onu tanıyamam. Biraz açık sözlü olmalarını bekliyorum
Bunu söylüyorum zaten çoğu zaman, ama zaman içinde fark ediyorum ki o zaman aklından geçenlerin yarısını bile söylememiş. Bir de tek sorun neler istediğini söylemesi değil, benim onun ilgisini nasıl çekeceğim. Çünkü görüyorum, hoşlanıyorum, uzun bir birliktelik bile olmasa tanımak, sevmek, denemek istiyorum. Ama git açıl konuş... yorucu bunlar, yoruyor artık yeni insanla tanışıp denemek.
Zorlamayın beni kızlar, kolaylık sağlayın lütfen :)
Evlenmek istemiyorum işte, bana göre değil evlilik. Deneyip başaramamış biri olarak tekrar denemeye gerek görmüyorum :)
Tanışma değil ama anlaşma konusunda yaşanan problemlerden biri. Evliliğe sıcak bakmadığımı baştan söylüyorum, kabul ediyor bazıları (kabul etmeyen istemiyor zaten) ama bir süre sonra "ben aslında evlenmek istiyorum" diyenler oluyor. Bu ayrılmak istemenin bahanesi mi yoksa gerçekten mi istiyorlar bilmiyorum :)
Böyle birini aramadığımı düşünmüyorsun umarım. Geçmişte oldu böyle ilişkilerim, dulum deyince karşılıklı zaten gözler ışıldıyor :D
Aslına bakarsan benim için en mantıklı kişi profili bu. Kızlarsoruyor yerine dulkızlarsoruyor sitesi açılsa müdavimi olurum sanırım :)
Direk konuya geç lafı uzatma
Bu şekil de değil tabi.
Tüh! 1 yaşla elendim 🫤
Aa neden öyle diyorsun ki? Ben sadece genelleme yaptım, 30-38 arası garip bir sınırlama sonuçta. Bence halen bir şansın var :D
Zordur bence çünkü ne istediklerini biliyorlar
ne istiyorlar
Kişiye göre değişir istekler herkesin farkli
genel olarak nedir mesela tahminimce geliri yüksek isterler
Biz de ne istediğimizi biliyoruz yani az çok. Soru zaten bu, ne istiyorlar?
o yaş gurubunda değilim
Yaş 31 yazıyor. Gerçek yaş kaç ki?
Parayla.
He valla
Money talks
Parayı dert edenle de sevgili olduk, gözü parayla doymuyor bazılarının. Maddi şeyleri asla esirgemem sevdiğim kadından ama para da para diyen açgözlülerle işim olmaz. Bu konuda gerekli dersleri aldım :)
O yaşta kadın malafata doymuş oluyor zaten geriye para kalıyor
Aksine, hayatında yaşamadığı şeyleri de yaşayabiliyor. Şanssız mesela, hayatına giren 4-5 erkek de öküz, duygusuz veya cinsel anlamda mutlu edememiş. Kadın sadece cinsel odaklı birini bile arayabiliyor paraya maddiyata bakmadan (bizzat tecrübe edildi bu iki kez :) )
Eskidendi o şimdi hepsinin gözü açıldı
Hepsi böyle demiyorum, belki yarısı belki üçte biri, ama var böyleleri. 34 yaşında boşanmış bir sevgilim vardı örneğin, hayatına 4 erkek girmiş ama cinsel tecrübelerini anlattı kadın hayatında cinsellik esnasında bile orgazm edilememiş. 15 yılda yüzlerce kez yaşamış ama 3-4 kez belki. Benzer bir ilişkim daha oldu, kadın hep kullanılmış hep mutsuz edilmiş, düzgünce bir iltifat bile alamamış (fena kadın değildi, çirkin de o yüzden diyeceğim aksine iyiyi mesela)
Neyse, bir erkek olarak bana bu kadar denk geldiyse başka daha çok vardır böyle. Parayı dert eden de girdi hayatıma, beni sömürmekten başka bir amacı yoktu, birkaç ay idare ettim baktım tek amacı para mı, zerre sevgisi olmadığını anlayınca kapının önüne koydum :) Sonra başka biri vardı, kendim kullandırtmadım, baktı 10 isteğinden 3'ünü yapıyorum, o da beni kapının önüne koydu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
30-35 bandı tam “neyi istemediğini net bilen kadın” dönemi diyebilirim 😌 Bu yaş grubunda en çok samimiyet, tutarlılık ve saygı etkiliyor. Lafla değil, davranışla güven veren erkek çekici oluyor.
Ghosting yok, kaybolup geri dönmeler yok, netlik var. Dürüst ol, ilgi göster ama boğma, kendi hayatın ve hedeflerin de olsun. Sen böyle bir kadınla tanışsan önce nasıl bir enerji vermek isterdin mesela? 💬✨