Flört etmek istediğimiz bir bayan için en pratik lafa nasıl girilir?
Hangi taktikler uygulanmalı, heyecanlı mı görünmeli yoksa sakin mi?
Hangi taktikler uygulanmalı, heyecanlı mı görünmeli yoksa sakin mi?
Doğal yolları kullanacaksın,
- Kazayla ona çarpacaksın
- Bir konu hakkında yardım isteyeceksin
- Arada bir küstah olacaksın
- İlgisiz olucaksın
- Arada bir süzüp gözüne batanları söyleceksin
Bunlara benzer doğal olan herşeyi yaptığın sürece sen lafa girmesen bile laf açılıyor.
Bir söz vardır. İnsanları aldatmanın yolu doğruyu söylemekten geçer.
yanında bir arkadası varsa ondan yalvar yakar telefon numarasını ya da sosyal ağ adresini isteyip. birden karşısına cıkıp hatırladın mı ws olabilir.
Önce dikkatini çekmek için sürekli gözlerinin içi gülerek ona bak.Sevimli ve sempatik ol.Karşındaki bayan da eğer senden hoşlandıysa seninle iletişim kurmaya çalışacaktır.Kız sana yaklaştıktan bir süre sonra ilgini azaltki bu sefer kaçan pozisyonunda sen ol.Böylece daha değerli olacaksın...
Aynen öyle.1 ay öncesine kadar erkek arkadaşım vardı.Ona aşık olmadım ama hoşuma gidiyodu.Sürekli bana iltifatlar yağdırıyodu.Ben işimi yaparken gülümseyerek beni seyrediyordu.Arkadaşlarıyla geçireceği vakti benle geçiriyodu.Sonra beni birazcık kendine bağladı.Adam telefonlara çıkmamaya,keyfi geldiğinde aramaya başladı falan.ben değilde başka bi kız olsa şuan aşkından ölüyodu belkide.Ama ben hiç uğraşamam valla bu yaştan sonra liseli gibi kaç-kovala oynayamam yani yaşlı başlı kızım:))
hahaha! Belli bi yaştan sonra kovalamaca yoruyor diyorsun, haklısın özellikle yaşının altındaysa kovalamak daha bi yorucu geliyor...Herkeze hak ettiği kadar değer vermek gerekir ben hayattan bunu anladım ;) ama iyi yapmışsın erkek arkadaşına belkide bi süre sonra kovalanan sen olucaksın!
Benim işim zor ya çözüm aramayı bıraktım o yüzden...
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar