29 yaşına gelip yüzümüze bakan olmadıysa bunun anlamı nedir? Demek ki sevilecek birisi değilsindir.
2 ay
Hayır ya öyle saçmalık mı olur herkes 15 yaşında sevgili yapacak 25 yaşında evlenecek diye kurallar oluşturuyorsunuz böyle konuşmalarla daha zamanınız gelmemiştir yani yanlış ilişkiler tükenmişlikler yaşayacağıma bende yerinde olmak isterdim açıkçası öyle düşünme herşeyin bir zamanı var ve o doğru zaman sadece sana gelememiş böyle düşün
Bazı şeyler zamanında yaşanmalıydı. Kural olduğu icin değil sevilebilir yapıda olduğunu görmesi icin en azindan birkac flörtü vs olmalıydı.
Arkadaşım emin ol bu seni tatmin etmeyecekti bu eksiklik şu an sana bunu söyletiyor ama değirmen öyle işlemiyor bak şöyle söyleyebilirim olması deneyim yanlış tecrübeler olsa bile bir ders çıkarıyorsun falan ama birde diğer tarafınıda görmek lazım yanlış ilişkilerde sürükleniyorsun tükeniyorsun yazık değil mi enerjini kendine çevir kendine yatırım yap doğrusunun zamanı daha geç olur bekle zamanını sende birde şurdan düşünelim biri çıkıyor şu an ve sen sevildiğini düşünüp bu duyguyu yaşamadığın için sürekli kendinden veriyorsun birgün tükeniyorsun ama o kişi bunu bile hak etmiyordu aslında belkide sadece ilgi açlığını giderdi sende peki sen şu an ihtiyaçlarını isteklerini ve enerjini kendine çevirsen kendini geliştirsen ne güzel olmaz mıydı sonra aklı başında çıksa o kişi.
Nerden bilecegim 30 senenin sonunda gelecek kişinin o kişi oldugunu. Tecrübe mi var. Ben belki saf gibi kanacam bırakıp gitmeyeceginin nerde garantisi var. 35 yaşına kadar bekle gelen gitmeyecek bu saatten sonra diyebilir misin? Diyemezsin. Herkes diyor nasibini bekle tamam ama belki 40 yaşinda biri gelecek beni yari yolda birakacak. Hicbir iliskinin garantisi yok ki. Gencken yasamıs olsam atlatmasi belki daha kolay olurdu.
Çok basit düşünüyorsun dediğim şeyleri kafana kazı yaşamamışsın dediklerimi bile anlayamıyorsun bende aynı şeyden bahsettim ama anlamamışsın ve diyorsun ya kolay anlatırdım aynen atlatırdın düşmanım olsan başına veirirdim bir tane aklın başına gelsin diye de neyse 😀 hepsinde aynı acıyı çekeceksin akıllı arkadaş tecrübeyi sadece yaşadıkların üzerinden alacaksın
Tamam da ben diyorum ki sonrasinda hadi diyelim birisi oldu. Nereden bilecegiz o kişinin ömürlük oldugunu
Bunun anlamı kesinlikle sevilecek biri olmadığın değil, bunu net söyleyeyim 😔❤️ Bazen ortam, özgüven, çevre, şans, hatta yaşadığın şehir bile etkiliyor. Değer görmemek senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor. Sadece doğru insanlara denk gelmemiş olabilirsin. Kendini suçlamayı bırakıp biraz da hayatını, çevreni, tarzını güncellemeye odaklansan nasıl olur sence? 🧡✨
Cevap
2Cevap
denk gelmemişsindir veya kriterine uygun olmamıştır bro
Neredeyse 30 sene hic mi denk gelmez. Hoslandigım kızlar da zaten reddettiler.
denk gelenlerin de eline bir şey geçmiyor ki, hepsi bir deneme ve olmayış diye devam ediyor.
Olanlar da cok yani evlenenler evlenemese dahi yenisini bulanlar. Ben bilmiyorum yani benim gibi olan ne kız kalmıştır ne erkek. burada bile senin gibiyim diyen kız veya erkekler max 20-24 yaşında.
evlenenler de başı göğe ermiyor bir sürü sorunları oluyor. sen doğrusunu arıyorsundur belki ama bence doğrusu yok. şans
Ben de doğrusu diyenlere ayar oluyorum. Dogrusu bu diyemezsin ki. Diyebilecegin tek sey, ya ben bunu sevebilirim, derdini cekebilirim.
sevebilirim deniyor da çekebilirim deniyorsa sanki biraz yanlış gibi geldi de, deniyorsun. öğreniyorsun gibi geliyor bana
Paran varsa yancıkta oynar ….. ….. ta
Param var da ben cok hovarda birisi degilim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?