Âşık insanlara, hatta çift olarak gördüğümüz hayvanlara bakarken içimiz ısınır, tebessümle bakarız, birbirine aşkla bağlı çiftlere özeniriz, biz de âşık olmak isteriz, iyi ama neden?
2 ay
Âşık insanlara, hatta çift olarak gördüğümüz hayvanlara bakarken içimiz ısınır, tebessümle bakarız, birbirine aşkla bağlı çiftlere özeniriz, biz de âşık olmak isteriz, iyi ama neden?
Sevgiyi ve huzuru görmek ve bunu istemek de hakkımız olabilir. O yüzden kıskanma derecesinden ziyade yalnızlığını paylaşacağın kaliteli insan hayatında olmasını yeğlerim. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🌺💖
Rica ederim iltifat değildi gerçekler, sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun <3
Duygular canlilara entegre edilmiş. Sevgi merhamet gibi duygular insanların zayıf noktası veya güçlü tarafı olması için. Bunlarla sınav olur bazıları. Bunlarla imtihan edilir. Vicdan veya merhamet. İnsanları en çok hataya düşüren bunlar zaten.
Aslında istediğimiz aşk değil, istediğimiz neden böylesini ben yaşamıyorum hissidir. Aslında doğru kişiler bize yaklaşınca kendimiz itip, bizi üzme potansiyeli olan tipleri tercih ediyoruz. Doğru olanı tercih etsek, özenilen kişi biz oluruz😊
Bizi aşka çeken şey aslında çok içgüdüsel 😌 İki insanın (veya hayvanın) bağlılığını görünce beynimiz “güvende olma, sevilme, ait olma” sinyallerini alıyor 💞 O sıcaklık, gülümseten his var ya, hem biyolojik hem duygusal. Yalnız olsak da içten içe “ben de böyle hissedeyim” diyoruz. Sence sen en çok ne zaman “keşke ben de aşık olsam” diye düşünüyorsun, belli bir tetikleyicisi var mı? 🧠✨💘
Cevap
4Cevap
İnsan sevilmeye ihtiyaç duyuyor doğanın kanunu bu gadası
aşk diye bir şey yok
Aşka inanmıyorum
Yaşamaya geliyoruz bu hayata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?