Sevmeyi bilmeyen insanlar sevgilerini gösteremezler, hissettiremezler hatta bazılarının sevgiyi tattığından bile şüpheliyim. Bazıları vardır çekingendir, soğuktur, güveni yoktur, gururu kırılmıştır. Bazısı da hayal kırıklığı yaşamamak için tüm güzel duygularını gizler... Herkes kendi içinde bir şeyler yaşıyor ve herkes farklı bir insana dönüşüyor sonrasında. Sevgi gösterme meselesi de böyle işte. Kimisi aldığı yaralardan sonra sevgisini daha iyi gösterirken çoğu da gizlenmeyi seçer.
Tamamen haklısın... Bu durum bir nevi sevdiğin insana adım atmak konusunda cesaret etmek ve gerçekten sevdiğini güven vererek gösterebilmekren ibarettir, katılıyorum sana 😊👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Işte emin ol onun cevabını hiç kimse bilmiyor zaten herkes sevgisini verebilmeyi bir öğrense Yani doğru adımlar otobüse Zaten aşk ilişkileri çok güzel olacak ama insanlar bunu yürütemiyor maalesef
Umarım bir gün sana duygularını açabilen, veya senin duygularını ifade edebileceğin doğru insan çıkar karşına 😊👍🏻 daima yüce Allah'tan hayırlısını dile, her şey gönlünce olsun ☺️🤲🏻
Sevdiğinden sevgisini esirgeyen kişilerin gerçek anlamda sevgi nedir, bildiklerini düşünmüyorum. Sevgisini esirgeyenler onların yokluğuyla sınansınlar umarım.
Tamamen "mallık". Sevdiğini dile dökeceksin, hareketlere dökeceksin. Duygulara dökeceksin. Önemli bunlar. Anne, baba, eş, sevgili, dost. Kimi seviyorsan sevdiğini belli etmek en iyisi.