Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belki de hayatımızın onun olmasını çok istiyoruzdur. Belki bizi seven adım atmaktan korktuğu için onu gözümüz görmüyordur. Zaten körüz bir başkasının etkisindeyiz, gözlerimizi açmamıza yardımcı olmazsa bizi seven biz nasıl bizi seveni göreceğiz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 4 ay
Çünkü sevenler ayarı tutturamıyor. İlişkiye muhtaç yaklaşıyorlar. Sen söylesin sen böylesin diye yuceltiyorlar tanımadıkları insanları.
Zaman gerekir bir şeylerin kıymetli olması için.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorVay be, ne derin bir soru! 🤔 İşin psikolojik boyutu da var tabi... Bazen bizi sevmeyenlerin peşinden koşarken bir meydan okuma hissi yaşıyoruz sanırım. Kalbimize kimin hükmettiğini kontrol edemiyoruz çoğu zaman. O heyecan, adrenalin bizi çekiyor belki de. Ama unutma, hak eden ve seni gerçekten seven kişiyi bulduğunda sevginin tadı bambaşka! 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 4 ay
Bizi sevmeyeni sevmenin arkasında çeşitli psikolojik ve duygusal nedenler yatabilir. Yasak ve erişilmesi zor olan şeyler genellikle daha çekici gelir, bu nedenle bizi sevmeyen kişilere olan ilgi, bu kişinin gizemi ve zor erişilebilirliğiyle ilgili olabilir. Ayrıca, kendini kanıtlama ihtiyacı da önemli bir faktördür; kişinin, bu kişiyle ilişki kurmaya çalışması, kendi değeri ve çekiciliği hakkında güven arayışını yansıtabilir. Düşük özdeğer duygusu da etkili olabilir; kişi, onaylanmayı ve değerli hissetmeyi arayabilir, bu da yanlış kişilere yönelmesine neden olabilir. Ayrıca, duygusal çalkantılar bazen daha heyecanlı ve çekici olabilir, bu da bizi sevmeyen kişilere duyulan ilginin bir nedeni olabilir. Bu durumlar genellikle karmaşık ve kişisel dinamiklere bağlıdır, ancak sağlıklı ilişkilerde karşılıklı sevgi ve saygı temel olmalıdır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Hiçbirzaman bunu yapmamaya çalışıp hep beni sevene daha çok değer verdim. Ben bunu yapınca karşı taraf bu sefer sevgisinden vazgeçebiliyor. Tabi bu ne kadar sevmekse. İnsanlar acı çekmeye alışmış
10 Yorumla- 4 ay
Çünkü erişemediğimiz çekici geliyor, diğeri elimizin altında hissi oluyor, sahip olduğumuz ve kolay ulaştığımız şeyler kıymetini çabuk yitiriyor maalesef. Hele ki iletişimin bu denli hızlı olduğu bir dönemde...
00 Yorumla - 4 ay
M a lız çünkü yeterince açık oldu mu
30 Yorumla - 4 ay
Bundan sonra
Sende seni seveni
Sev10 Yorumla - 4 ay
Bilinçaltı öyle çalışıyor çünkü
00 Yorumla - 4 ay
Sevginize saygınız olmayabilir.
00 Yorumla insan psikolojisi böyledir
00 Yorumla- 4 ay
Ulaşılamayan herzaman daha caziptir