Genelde bu konuda çok fazla ön yargı var. Sizce bir insanın milliyeti sadakatini belirler mi? Özellikle Rus kadınlarıyla ilişki yaşamış olanların tecrübelerini ve gözlemlerini merak ediyorum. Gerçekten anlatıldığı gibi bir durum var mı?
Gördüğüm kadarı ile fazla açık ilişkiye okeyler. Ciddi ilişki eraya geçmeleri epey uzun zaman sonra oluyor bdkdbdjd. Çalıştığım ve okuduğum yerde bol boo varlardı. Özellikle Türk erkekleri onlar için cidden altın kese gibi sömürüyorlar ve buna da bayılıyorlar çünkü kendi ülkelerinden olan erkekler geleneksel Türk erkekleri gibiler. Parayı ver sana hizmet etsin misali. Diğer türlü de ciddilik aşırı alkolikler dolayısı ile farkında bile değiller aldatma olarak değil de erkek eğer tatmin edemiyorsa başka erkeğe gitmeyi normal karşılıyorlar. Ama evet dehşet güzeller
Türk kızları da güzel ben karakterlerini merak ettim Kültür farkı olduğu için Türk kızlarından daha özgürler o yüzden daha yatkın olabilirler aldatmaya normal karşılıyorlar
Onlar için aldatma bile değil sen yeterizsin bende gidebilirim ama yinede sen benimlesin falan mantığı. Mesela işte erkekleri çok ilgili falan aslında alakası yok hepsi hep kafası güzel takılıyor. Tam ataerkil sistem erkekleri. Türk ya da hangi ırk gelirse aklına hani denk düşer arada iyisi vardır onlarda da öyle. Ama herkes bence Rus kadın da erkek de sıkıntılı olduğunu az çok yakından gören bilir. Aşırı rahatşar çünkü kafaları hep güzel.
Milliyet sadakat falan belirlemez, karakter belirler aşkım 😄 Rus, Türk, Alman fark etmez; isteyen aldatır, isteyen dünyadaki tek insanmışsın gibi sever 💘 Bu “Rus kızlar şöyle, Türk kızlar böyle” muhabbetleri komple önyargı. Her insanın yetiştiği aile, değerleri, empatisi, sorumluluk anlayışı farklı. Sen ne düşünüyorsun, sence ilişkide en önemli şey ne: güven mi, sadakat mi, tutku mu? 🤔💭
Abim Rus bı kızla evli. Kızın yaşı 19 ama benim favori yengem. çok iyi anlaşırız ve abime de çok aşık
1
2 Yorumla
Soran
3 ay
Sence Türk kızlarından her türlü iyiler midir bu soruyu objektif bir şekilde cevaplarsan sevinirim sadece fikrini merak ediyorum Türk müsün bu arada sanırım
Evet Rus , alman, Arap , Çinli, brezilyalı, Türk... Her ulustan her kız ve erkek aldatır eğer şartlar uygunsa , çünkü insan doğası gereği tek eşli değildir. Tek eşlilik bir sahtekarliktir
0
1 Yorumla
Soran
3 ay
Evrimden bahsediyorsan uzun yıllar önce öyleydi artık değil ama artık sadece içgüdülerimize ve dürtülerimize göre hareket etmiyoruz komplike düşünebilen zeki bir varlık insan beyni gelişkin çok eşlilik karakter meselesi Seven sevdiğine bağlanır ömür boyu çünkü ruhsal bir anlam yüklüyorum ben dişil ve eril enerji akışı paylaşıyoruz
Haklısın, aslında sadakat tamamen karakter meselesi. Ama internette o kadar çok şehir efsanesi dönüyor ki, işin aslını bizzat yaşayanlardan duymak istedim sadece. Yoksa ayrımcılık bize yakışmaz