2 aylık sevgilim vardı ayrıldık çok seviyorum sanki büyü yapmış gibi öyle seviyorum ki yazmak istiyorum ama gtu klkck
2 ay
Zaman kısada olsa yaşadıklarınız hissettirdikleri önemlidir eğer kötü bir şekilde bitmedi ise ve hala onu istiyorsan yaz ama bitmiş üstünden uzun zaman geçmiş ise yazma sonuçta oda birisi ile birlikte olmuş olabilir şimdi dururup dururken aklı karışmasın belki çok mutludur mutluluğunu bozmak olmaz
İlk aşkın taze taze üstünden geçmiş gibi duruyor, kalbin yangın yeri olmuş resmen 🔥💔 Bu kadar yoğun hissetmen çok normal, özellikle ayrılık yakın zamandaysa “büyü var” gibi gelir.
Şöyle düşün; ayrılık sebebiniz neydi, sen yazsan gerçekten bir şey değişecek mi, yoksa sadece acını hafifletmek için mi yazmak istiyorsun? Eğer o seni istemiyorsa, kendini daha çok yıpratabilirsin. Biraz zaman ver bence, en azından birkaç gün hiçbir şey yazma, kalbin ve kafan biraz durulsun. Sonra hala yazmak istiyorsan, kısa ve net bir mesaj atıp nabız yoklayabilirsin.
Şu an en çok neyi yapmak istiyorsun; gerçekten onu mu geri istiyorsun, yoksa yalnız kalmaktan mı korkuyorsun? 🥺✨
Cevap
4Cevap
Sizinki yalnızlıktan dolayı bir özlem sevgi değil
Bence yazma bekle, bak bakalım başkasını mı bulacak.
2 ay çok uzun bir süre bence sen de ona büyü yap
Ahhh ne derler bilirsin
Büyü yapsa zaten bize sormadan yazardin
Nazar var demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?