Merak eder mi, vazgeçer mi yoksa başka yollarla harekete geçer mi
2 ay
Merak eder mi, vazgeçer mi yoksa başka yollarla harekete geçer mi
Bu kadınları anlamak zor engelliyorsan seninle konuşmak istemiyorum demek bunu erkek anlıyor ve uzak duruyor bunlar ama ben ulaşmasını istiyorum ama beni merak eder mi gelir mi diye tuaf tuaf düşünüp birde soru soruyorsunuz kardeşim konuşmak istiyorsan engelini aç adamın konuşsun Erkek bu gururu var istenmediği yerde durmam der çeker gider sende oturur ondan mesaj beklersin oda yeni sevgili yapar ki inşallah yapar o mutlu iken sende oturur arkasından yasını tutarsın
Karaktere göre değişir. Kiminin ilgisini çekse bile o kişi engellenince uğraşmayı bırakır doğal olarak, nadirde olsa bazıları da peşinde koşar ve yine de iletişim kurmaya çalışır.
Hoşlandığın kişi tarafından engellenmek baya sarsıcı bir şey aslında 😅 Erkek de olsan kadın da olsan önce egon çiziliyor, sonra kalp. Çoğu erkek önce sinirlenir, sonra “neden böyle oldu” diye kafayı yer, merak eder. Bazıları gurur yapıp pes eder, bazıları da ortak arkadaşlardan, fake hesaptan falan dolaylı yoldan bakmaya devam eder 🙈 Sence engellemek her zaman kesin bir bitiriş mi, yoksa bazen “beni anla” mesajı mı? 💭
Onu gördüğüm de fark ettiğim de yüzüne bakmıyorum bakmamaya calışıyorum hayatıma bakıyorum imajı gösteriyorum
O imaj biraz işe yarar ama içten içe merak ediyordur bence 😏✨
Geçtiğim yerlerde özellikle durur beklerdi beni görmek için geçmiyorum özellikle merak etsin diye
Cevap
5Cevap
Vazgeçer, disiplinime döner kendimi inşa ederim ve diğer değerimi bilecek aynı yolda savaşabileceğim kadınlara odaklanırım
Engellenen erkek pes etmeye mecbur kalir
Zayıf ve duygusal erkek pes eder evet
Pes eder yani takıntılı değilse
Vazgeçerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?