Yadırgamayın kapalılar da kız ve onlarda aşık olup karşısındakini etkilemek istiyor ve vücuduyla etkilemeyecegine göre Nasıl etkileyebilir. Siz bir kapalıdan ne yaparsa hoşlanırsınız?
Sanırım bu soruyu kendime sorup kendim cevaplamam gerekiyor. Beni nasıl etkiler bir kapalı kız Hoş tebessüm ile beni gördüğün de gülümsemesi ile. Biraz insancıl tavırlar da olsa ucundan hayvan sever olsa beni etkileyebilir diye düşünüyorum bir erkek olarak.
3
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahsettigin şeyler var umarım sevdiğim adam da etkilenir
İnsan hoşlandığına başka türlü tebessüm eder herkese gülümsemek ile bir değil bence. Fark etmiyorsa yine de onun hatası belki de. Olacak olan oysa olur olmayacaksa olmaz kısmet. Ve yazı diyorum aceleci davranma umarım olur.
Var, ama bana hiç o gözle bakmadigina eminim o kadar eminim ki o yüzden birilerini aracı kılıp söyleyerek onu tamamen kaybetmek istemiyorum. Aramızda 5-10 yaş farkı var o üniversite son ben lise son. beni kardeşi gibi görüyor ve çok güzel çok zeki arkadaşları var çevresinde beni görmüyordur bile
Hımm yok git söyle demedim ya da söylet demedim merak ettim sadece. Yaşça büyük bir arkadaş. Bu işler belli olmaz tabi. Kardeş olarak görüyor ise zor gibi işin dediğin gibi. Umarım bu adam olmazsa bile daha iyi biri çıkar karşına. Kendin olmaya devam et yeter
Cezbedici olmasa bile erkek gelip buluyor sizi.. Tanıdıklarımdan biliyorum. Kendinizi pekte zorlamayın bu konuda, amaa ben illaki erkekleri etkileyeceğim diyorsan kendin bilirsin.
yani espiri anlayışı olsun, tebessum olarak olsun sicak kanlilik hissi uyandirmasi lazim, tepkisiz olmak inan itici herkes icin gecerli bu ancak kapali kiz icin daha belirgin olmasi lazim 😂
Biz yadırgamıyorız da, hem kapalı olup hem o iş olmaz. Vücutla efkilesen nolacak, dokunamicaksın bile.
Kadın gibi görünmeyin, kadın olmayın diye var o örtü. İkisi beraber olmaz
2
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm görüşünüze saygı duyuyorum lakin ben eşarbımin beni daha çok kadın gibi gösterdiğini düşünüyorum, ayrıca benim istediğim karşı cinsi cezbedip baştan çıkarmak değil benimde duygularım var normal olarak karşılık bekliyorum sizce bu normal değil mi?
Değil abi. Dinle ilgili hiç bir şey normal değil. Normal olan, bir kadın olarak, bu din cenderesini mümkün olduğunca esnetmeye çalışıp dişiliğini yaşamak istemen.
Benim dinimi yaşamam neden size dokunuyor ki anlamıyorum siz ister yaşayın ister yaşamayın ama dinini yaşayana saygı gösterin benim tek istediğim masum bir aşk sevdicegimle.
Evet gerçekten erkekten hoşlandıysan her gördüğünde ona biraz daha yakın dur ve her gördüğünde gözünü ondan ayırma ve gene her gördüğünde gülümse baktın olmuyor ayıp değil kapalılar teklif edebilir senden hoşlanıyorum diye
Ay yazık kapalılar da kızmış aşık olurlarmış bilmemne. Kızım sen önce neden kapandığına bir karar ver. Kendini dünyevi zevklerden uzaklaştırıp ilahi aşk için mi kapandın yoksa ailen zorladı diye mi?
Yaa allah aşkına saçmalama beee o zmn bu hocalar niye din ehli kişeye şeytan daha çok musallat olur diyor asıl sen dinini bilmiyosun git bir dinle hocaları araştır öyle gel yanıma
En İyi Cevaplar