Seni kendi doğruma çekmek, neyin doğru olduğunu anlatmak için çok direndim. Çünkü bunun ilişkimiz için doğru olduğuna emindim. Ama fark ettim ki gelmek istemiyorsun. Bugün uzun uzun düşünürken bir şeyi fark ettim: Artık merak etmiyorum. Neden o profillere girdiğini, neden baktığını… Eskiden kalbim sızlayarak sorardım. Ama bugün aklımda sadece “Neden inandım?” sorusu vardı. Öfkem sana değilmiş, kendimeymiş. Her seferinde bu kadar hesapsız güvendiğim için kendime kızıyorum. Seninle ilgili “neden” sorularım bitti. Öfkem yön değiştirdi.
Bir karar verdim. Madem senin dünyanda fiziksel bir şey olmadıkça sadakatsizlik sayılmıyor, ben de senin yolundan gideceğim. Artık kendimi kısıtlamayacağım. Gelen ilgiyi, iltifatları geri çevirmeyeceğim. Sana da hiçbir şeyi olduğu gibi anlatmayacağım. Sorduğunda “hatırlamıyorum, bilmiyorum” gibi cevaplar duyacaksın. “Kiminlesin?” dediğinde “arkadaşım” diyeceğim. Umarım sen de benim yapamadığımı yapar, bunlarla sakince baş edebilirsin.
İçimden seninle kalmak gelmiyor, bu bir gerçek. Ama yine de deniyorum. Alışkanlık mı, emek mi, sevgi mi bilmiyorum. Ama şunu biliyorum: Seninle kalmaya çalıştıkça daha öfkeli, daha kırılgan ve kendime yabancı birine dönüşüyorum. Artık savaşmayacağım. Kendimi bu denklemden çıkarıyorum. Çünkü bu ilişki sanki benim ben olmaktan çıkmamı istiyor.
Beni en yaralı yerimden vurduğunda ve ben tepki verdiğimde “sorunlu” ben oluyorum. Kalbim çarpıyor, vücudum alarm veriyor ama senin “ben değişmem” duvarına çarpıyorum. Kendimi şöyle hissediyorum: Frenleri yaptırmanı söylemişim, sen yaptırmamışsın, kaza yapmışım ve kan kaybediyorum. Yardım istiyorum ama sen bana yardım etmek yerine neden o yola girdiğimi sorguluyorsun. Ben kan kaybederken sen haklı çıkmaya çalışıyorsun. Yoruldum.
Artık ne yaptığını sormayacağım, merak etmiyorum. Ben de senin bana öğrettiğin gibi yaşayacağım. İnsanların bana olan ilgisinden rahatsız olmayacağım, mesafe koymayacağım. İstediğim gibi giyinecek, istediğim yere gidecek, her şeyi sana anlatmayacağım. Yardım isteyen herkese koşacağım, gelen teklifleri geri çevirmeyeceğim. Çünkü “onlar erkek değil, insan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer