Nasrettin Hoca'nın göle maya çalmaya çalışması gibi ya tutarsa dhsjsjd

Nasrettin Hoca'nın göle maya çalmaya çalışması gibi ya tutarsa dhsjsjd
Hiç sosyal medya ilişkim olmadı sanatcı bir kadın dan duymuştum 45 yaşın dan sonra fark etmiş iş işden geçince artık ailesini çevresini realde kim olduğunuz yakın çevreniz den biri ile evlenin elma ağacının altına artmut düşmez derler gibi laflar etmişdi kadın eski den herkesin ailesine bakılırdı bir çok şeye o yüzden ilişkiler saf temiz di çar çöp önüne gelen kızı alamaz dı 🙄 diziler fenomenler sosyal medya ile zehirliyorlar gerçek olmayan hayatları yaşıyorlar mış gibi buna kanan inanan kızlar da günün sonun da piskoloji ilaçları bakmış yaş geçmiş iş bitmiş modu rezil bir hayat yaşıyor ilişkileri gibi gib. gibi sen kınalı kuzu ben yaralı kurt 🙃 zaten ülkede en büyük sorun varoş çar çöp insanları sanatcı fenomen aydın masalları ile önüne getirip sizi yaşamadıkları hayata özendirip hayatlarınızı eliniz den almaları sosyal mühedsliğe girdi konu neyse tezgahı toplayıp yuvarlanarak sahneyi terk ediyorum ekinler zehirli ise o hasat edilmez bu sefer toprağı zehirlediler yani kadını zehirlediler toprak kısmı orası
@yaralım43 çocukluk 20 15 yıl arkadaşlar yakın çevre
@yaralım43 yani bilmiyorum ölmeden önce 1 tane yaparım belki sanal dan sevgili 🤣 aksiyon olsun diye
Aklı çalışan erkekler uğraşmıyor yazmakla vs vs... Arıyor telefonla Çıtır piliç hatlarını... Anlaşıp sipariş geçiyor... Eve geldiğinde sipariş 1-2 saat stresini atıyor zevkini alıyor... toplam maliyeti 4-5k 😏
Peki bunu sevgili yaparak yapsaydı ayda 15-20 bin minimum yılda ise 240-250 bin parası gidicekti yatak işi hiç olmadan... Peki evlenseydi? 2 - 5 milyon tl gidicekti kadının vajınusmusyla saçma ihtiyaçlarıyla nazıyla niyazıyla uğraşıcaktı. Evlilik boyunca da 3 milyon tl ile 30 milyon tl arası bir maddi gideri olucaktı evliliğin süresine göre değişir... DEĞER Mİ? Hayatta deymez!!! (İşin acı tarafı 2 bin 3 bin derken bakmışsın 40 yıllık evlilikte 30 milyon tl harbi harbi o karıya sadece yedirmişsin 😉)
Bak seren sen hayal dünyasında yaşıyorsun. Umarım çocuk yapmazsın. Çünkü çocuk sana baksın diye yapılan bir şey değil! Bu bir kedi değil çünkü. Eve alıp sevip oynayıp canının sıkılınca sokağa salabiliceğin bir şey değil. Çocuğundan sana bakmasını beklemen yanlış. Evlat sevgisi o kadar da güzel bir şey değil.
Erkeklere "prenses","olgun değiller" diyorsunuz. Bence kadınlar olgun değiller ama her zaman ki gibi kendi eksikliklerini bize attıyorsunuz.
hayatta her şey para değilse ne diye evlilik ön koşuyorsunuz ve evi, araba, altın takılar, kredi kartı, tatiller, istediğimde gezip tozuyum şartları istiyorsunuz. Kendinizle çelişiyorsunuz. Talepleriniz beklentileriniz hep maddi bitmek bilmez beklenti var sizde. Erkek cinsel hayat istediğinde ooowwww my godddd 1000 tane şey istemiş gibi duygusal manipülasyon yapıyorsunuz. Ha sonra neden erkekler evlenmiyorlar? diye de soruyorsunuz üstelik.
Çocuk bana baksın demedim.
Ben sağlık çalışanıyım ve servislerde biri hasta yatarken yanında ailesiyle olması daha güzel
Herhangi bir bakıcı ne umursuyor ne de destek oluyor eşi olsa daha güzel değil mi başında elini tutar sevgiyle bakar anladın mı
Geçen bi adamın ayağı kesildi akşama ablası misafirim gelicek diyip çekip gitti adam bi başına kaldı
Çocuk meselesi ise sevgi ve şefkatle ilişkili evlat sevgisi bambaşka bir şey umarım sen de evlat sahibi olamazsın hiçbir zaman zira çok masraf
@Seren9998 Dayım 58 yaşında... emekli gözleri kör oldu. 3 çocuğu var. Şimdi köyde tek başına kör haliyle. Eşi denilen karı başkasının evine gidiyor dayım evden çıkıp gitsin diye. Edemedi köye gitti kör haliyle... Sen sadece östrojeninle bakıyorsun. Kadınlar dramatize etmeyi derinleşitrmeyi sever basit mantık şeyleri. Özellikle bekar, üreme yaşında ama çocuksuz kadınlar. Çocukluk kadınlar ise terfi alır. Kıdemli AB maniülatörlüğe terfi edilirler. İşi gücü manipülasyon olur çocuk doğuran kadının. Çünkü erkek yanında kalsın sağlayıcılığını sürdürsün diye yapmıyıcağı rezillik- pislik yoktur çocuklu kadının. 😏 Kadınların el kitabını ben yazdım ben. Ömrümü yediniz. Bekarım çocuğum yok evli bile değilim ömrümü yediniz sırf müşteri olarak sadece.
Sosyal medya kullanmayan hiçkimse kalmadığına göre, okuldan veya işyerinden bulacağınız kişiler de sosyal medyadakilerle aynı kişilerdir.
Sosyal medyadaki insanlar uzaydan gelmedi. Onlar sizin sınıf arkadaşınız, iş arkadaşınız, belki öğretmeniniz, erkek kardeşiniz, abiniz, halanızın oğlu, teyzenizin oğlu. Bu saydığım erkeklerin hepsi sosyal medyada birilerine yürüyor. Bu kötü bir şey değil.
adam bulduk da tipi düzgün diksiyonu düzgün, amaçları olan 10 kıza yazmasını dert etmek kaldı. Ben de 10 erkeğe yazıyorum nolmuş. Hepsine bir şey hissetmiyorsun ki zaten dediği doğru ya tutarsa tutmazsa yavaşça mesafe koyuyorsun. Siz ne olacak sanıyorsunuz. İlk görüşte aşka inanan mı var? Ya da sokakta karşılaşıp sizle etkilense konuşsa ne kadar... O kadar gerçek dışı beklentileriniz var ki? Dışarı çıkınca 10larca yakışıklı erkek görmüyor gibisiniz. Olay sizin kriterlerinize uyan birine bir çekim hissetmek. Sizin kriterlerinize uymayan birine bir çekim hissettiğinizi düşünün bir de korkunç. Ajitasyon güzellemesi yapabilen bir insan hiç olmadım. Benim derdim de insanların hep 'gibi' olmaları.
Sosyal medyadan baya ilişki olur aslında, ama aynen yazdığın gibi “ya tutarsa” durumu 😄 Günümüzde çoğu insan oradan tanışıyor zaten, önemli olan ikinizin de niyetinin net olması, iletişimin sağlıklı olması 💬 Güven kısmını da zamana yaymak lazım, hemen kaptırmamak daha iyi 😉 Peki sen hiç sosyal medyadan hoşlandığın biriyle ciddi ciddi konuştuğun oldu mu? 💌✨
Cevap
41Cevap
Gerçekte olduğu gibi sanaldan da ilişki mümkün..
Zor ama imkansız değil 😅
hayır olmaz
Güven çok zor. Biriyle tanışıyorsun heh diyorsun ya tamam bundan olur gibi. Tam da o an bir şey yapıyor mesela. Hava 30 derece ama sen buz kesiyorsun.
Bence de
Elinde altını olan, başkasının hurdasına göz dikiyor
O nası bişi ya dhsndj
Nasıl ya anlamadın mı 😅
Akşama doğru beynimi çıkarıp bi kenara bırakıyorum sonra error veriyo🥲
O zaman şöyle diyim, hayatında biri var diyelim. Sen onun altınısın, değerlisin ya hani.. ama o gidip başkalarıyla ilgileniyor değersiz çöp hurda olanlarla
Canı eğlence isteyen şerrolar yapar bunu
Anneleri pisler yaparrr
Millet kafayi yemis gercekten
Biri ise başvuru yapıyo diye aynı anda birden fazla yere başvurmasi onu nasılki sorun olmuyosa birden fazla kizi instagramda eklemek de o kadar sorun olmamali
Madem tanısmaya bu kadar kapalisiniz biz niye yasiyoruz
Seceneklerini degerlendirmek istiyo belki ama sizin disardan baktiginizda onun demekki herkese gidiyo diye düşünmeniz abes
Çok var herkesle buluşan gittiğinde beğendiği erkekle hemen sevgili olan hatta 5. günden cinsellik yaşayanlar bile var
Birbirini tanıyan ve bunu fiiliyata uygun olduğunu düşünen sonra da fiilen görüşüp anlasabilen herkes ilişki kurup yasayabilir
Yani 4-5 sene önce olsaydı olabilir derdim ama şimdi kim kime dum duma
Tanışırsın, kafalar uyuyorsa devamı olur. Uzak mesafeyse falan o iş hikaye..
Nerde tanışacaksın mesela artık? Yolda yürürken ayağın takılacak birisine çarpacak özürleşip aşık mı olacaksınız mesela, ya da bekleyip kısmet diyip 40 lı yaşlarda benden geçti ilk gelene komple verecem mi diyeceksin sosyal medya artık bir iletişim aracı yüzyüze konuşulamayanlar yazarak daha detaylı konuşuluyor ona yazmış buna yazmış isterse 10 bin kişiye yazsın sonuç olarak aralarından seni seçmiş uygun olarak ve sanada uymuş gibi olmuş. Bazen çok saçma şeylere takılıyorsunuz
Doğru kişiyi bulduktan sonra ilişki her yerden olur.. yeterki buna değer birisi çıksın insanın karşısına.. yoksa insan anca kendini kandırır platonik aşk yaşarmış gibi.
Siz kadınlar bu kadar ego kasıp, kedinizi erkeklerden üstün görmeyi bıraktığınızda, her şey iki cinsiyet için de farklı olacaktır.
Eşimle nerdeyse 4 sene önce oyundan tanışmıştık durduk yere adamın memleketine salladım kocam oldu 😂
Bu meselede ön hükümlü değilim Nasibin nereden geleceğini Kimse Bilmez
Reelde tanışınca ozman yattıgı 2000 kız felansındır.
Şimdilerde örneklerini sıklıkla gördüğümüz gibi olunca oluyor
Olur bence tanışıp evlenenler var yani bu biraz şans işi
Bence olmaz çoğu kişi hep başka amaçlarla kullanıyorlar
Olmaz ama anlık zevk alırsın karşılıklı olursa bu hazzın lezzeti de güzel olur
Oluur neden olmasın ben en çok sosyal medyada yaşadım bir şeyler
Bence normal bir şey. Saygı çerçevesinde her şey mümkün.
Sanalda devam edecek bir şey olmaz ama belirli bir tanışma sonrası bir kahve date'i ile taçlandırıltan sonra normal bir tanışmadan farkı olmayacağı için mümkündür efennim
Şimdi herkes sosyal medyadan yürütüyor
Bi kadına 50 erkek yazıyor arasında ne 50 erkekle rekabet edeceğim bi kadın için malmıyım ben
Olur ama ne kadar mutlu eder orası tartışılır.
neden olmasın ama kişiyi iyi araştırmak lazım it kopuk tünemiş her yere.
Doğru dedin
Olabilir belki ama uzun olmayabilir
Zor ama imkansız diyemem
Oluyor.
ohooo neler tutuyor var ya.
Güzel soru olmuş umarım birileri aydınlanma yaşar 😄😄
Olmaz İki Taraf içinde güvensizlik ömür boyunca
Kızlara güven yok
Seviyeli düzgün birini bulursanız olur
Kısmet bu işler iyice tanıma önemli
Olmaz yapılmaz uzak dur
Evlenen çevrem çok