Günümüzde çoğu ilişki böyle ben biraz ön yargılıyım bu konuya

Günümüzde çoğu ilişki böyle ben biraz ön yargılıyım bu konuya

Olur ama iyi tanımak gerekiyor çok ama çok uzun süre konuşmak yerine bir süre sonra yüz yüze oturup tanışmayı ve detaylıca kimdir nedir Ne iş yapar, gerçekten Söyledikleri doğru mu gibi şeyleri sorgulamaya başlayın. Bazen sosyal medyadan tanışmak gerçek hayatta kendini gizleyenlerden daha güvenli bile olabilir :)
Uzak mesafe ilişkisi olmaz. Kabul edilmez. O şimdi kim bilir kimle yatıyordur ? Kim bilir neler yapıyor tanrı en iyisini bilir 😂😂 fesat düşünmüyorum gerçekleri söylüyorum. Kim bilir kim kim kim 😀😀😀hahahaaha kimse bilemez işte o bilir birde yanında kim varsa o bilir ikisi bilir . Allah belalarını versin *. Gerçekten fesatım hahaahah aklını karıştırmıyorum degil mi? Bence sende fesat ol biraz 😀😀haajajajjajaaj kim bilir bugün hangi kızla uyandı 😀😀😀Kim bilir hangi kızla ne yapıyor ? Sarışın mı , esmer mi hahahahahahsh Aklın karışmasın ama sen ona güven tamam mı ahajahajahjsjssj
şimdi şöyle, tanımadığınız, yüzünü dahi görmediğiniz veya görseniz de emin olamadığınız, tamamen güvenemeyeceğiniz biriyle "aşk" adı altında bir yola girmek zordur. o şekilde birinin başka birini sevmesi imkansıza yakın bir şey. sevmek kavramı daha yakınlık ister bana göre. daha çok zaman, daha çok bilgi, daha çok tanışma vs.
Selam! Açıkçası ben de başta bayağı ön yargılıydım ama sosyal medyadan ilişki yaşamanın pek çok güzel yanı var. İstanbul’da yaşıyorum ve sosyal çevre doğal olarak kısıtlı olabiliyor. Sosyal medya sayesinde farklı yerlerden ve farklı bakış açılarına sahip insanlarla tanışabiliyorsun. X, Instagram ya da özellikle benim favorim KızlarSoruyor’da tanışıp gerçeğe dönen ilişkiler gördüm ve yaşadım.
Tabii ki sanal dünya seni yanıltabilir; kimin ne kadar gerçek olduğunu anlamak için zaman ve sohbet gerekiyor. Ama sadece kötü yanı görmek bence biraz haksızlık. Zaten hayatın her yerinde risk var. Sen yeter ki temkinli ol, gerçekten birbirinizi tanımadan çok açılma. Güzel bir enerji yakalarsan neden olmasın ki? Teknoloji artık hayatımızın o kadar içinde ki, sosyal medya sayesinde aşkı bulmak çok doğal! Sana bol şans ve güzel, gerçek ilişkiler dilerim! 😊
Cevap
28Cevap
yani bi yerde tıkanır ama ilişkiyi başlatmak için olabilir hep orada kalacak hali yok
Reelde buluşursan olur ama yakınlarda oturması lazım benim sosyal medyadan tanışıp evlenen arkadaşlarım var.
Yakin çevremde olursa sosyal medyadaki arkadaşlığımı reele taşımak isterim. Öyle çok var sosyal medyadan tanışıp evelenler
Sosyal medyada başlayabilir ama sonra mutlaka reelde de devam etmeli.. orada kalırsa anlamsız olur..
Sosyal medyadan ilişki internet paketin bitene kadardır
önemli olan nerede tanıştığım değil kimi tanıdığımdır...
Olur olur sonra yok olursun yani hep olursun xd
Sosyal medyadan ilişki olur gayet güzel olur hem de.
Günümüz de artık sosyal medyadan oluyor çoğunlukla. İş güç insan kendine fazla zaman ayıramıyor
olur mu hiç öyle ya sosyal medyadan falan. Ne çıkacağı belli değil. Uzak durmak lazım
Bence de reel de bile taniyamiyorsun insanı bi de sanalda in mi cin mi hirli mı hırsız mı
Aynen bide nasıl güveniyorlar akıl alır gibi değil
Doğru bulmuyorum evet ama tanıdığım iyi insanlar oldu gerçekten bu yüzden bir ihtimal de var küçükte olsa
Kardeşim denedim uzaktan hatta görüntülü konuşarak sevgili olduk sonra benim sağlığımdan dolayı beni bırakıp gitti ayrıldık 2 hafta içinde hemen sevgili bulmuş
Çöplükte elmas aramak gibi ama bazen bulunuyor
İstemem ne öyle ergen miyiz
Nedir önyargın? Tecrübelermle giderwtim
Gerçeğe dökülmedikten sonra saçma.
Yok yok olmaz… kandırmayalım kendimizi..
olur ama zor düzgün biri çıkar
Doğru kişiyi bulursan neden olmasın
Sana yazan herkese yazar bence
Olmuyor sonu hep facia
Hep sosyal kalmayacaksa güven oluşursa olur tabiki
Olur elbette var mı kız
Olur bence ama buluşmakmlazım
Hayatta her şey mümkündür.
Reel şart
Tercih meselesi
OLMAZ TABİKİDE ALDATILMA GARANTİLİ
olur evet