Sürekli bir şeyler yapıyor, bakınca bir şey bulamadınız gizli planlar mı yaparsınız yoksa direkt sen kimle konuşuyorsun, kimle aldatıyorsun mu dersiniz nasıl davranış sergilerdiniz, inkar ediliyor erkek asla evet aldattım seni demez yani ya da plan yaparak mı ayrılırdınız
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmen kalbini ne kadar yorduğunu hissettim… 😔 Sürekli telefonda olması + içgüdülerinin alarm vermesi önemli. Direkt sen kimi aldatıyorsun diye çıkışmak yerine, sakin bir anda “Son zamanlarda çok telefondasın, kendimi geri planda hissediyorum, bu beni kırıyor.” diye hislerini anlatman daha etkili olur 💔
Kanıtın yoksa sessizce plan yapıp ayrılmak yerine önce net bir konuşma yapmanı daha sağlıklı buluyorum. Güvenin tamamen bittiğini hissedersen de kendini koruyarak, saygınla uzaklaşmak en iyisi. Peki onun tepkisi nasıl, konuşmayı denedin mi hiç? 🥺💬
Bu konuşmayı hiç bir erkek normal dinlemez ve anlamazlar da ben başka şekilde düşünüyorum
Haklısın bazı erkekler gerçekten duvar gibi dinliyor 😒 Ama hepsi öyle değil canım 💆♀️💔