12 senelik eşimin telefonuna başka bir kadından mesaj geldi, eşim aldattığını inkar ediyor ama ben şüpheleniyorum. Ne yapmalıyım?

12 senelik evliyim 2 oğlum ve iyi bir mesleğim var yıllardır çalışıyorum. Geçen sene ocak ayinda saat gece 3 te esiminin telefonuna gelen bir Mesaj (bende seni çok özledim koklayarak öpüyorum iyi geceler bebeğim) evliliğim bu mesajla catirdadi eşim ilçe milli eğitimde çalışıyor inkar etti evli olduğumu bilmiyor herhalde bir veli o dedi benden hoşlanıyor sanırım bne konuşur evli olduğumu söylerim bir daha yazmaz öyle şeyler dedi yeminler etti kavga tartışma konuyu uzatmadim ama sürekli gözüm üzerinde kaldı kadının numarasını silmedi ve WhatsApp'ta durumlarına bakiyor hala kadını takip ediyor normalde telegrama girmez çok uzun zaman oldu son görülme sabittir bildirim gelmiş o kadının üye olduğuna dair baktım kadını ordanda takibe başlamış neden silmiyor ve takip ediyor sizce?

12 senelik eşimin telefonuna başka bir kadından mesaj geldi, eşim aldattığını inkar ediyor ama ben şüpheleniyorum. Ne yapmalıyım?