Ben kendim gibi birini bulsam nikahı basardım hemen 😌 ya siz?
1 ay
Ben kendim gibi birini bulsam nikahı basardım hemen 😌 ya siz?
O zaman doğru kişiyim diye düşünüyorum bende o durumdayım kendim söyle diyeyim ki düşünceler aynıdır diye düşünüyorum
Kıskancım ama sevgi olarak bir erkekle yakın olmasını istemem ama aksine giyimi kuşam karışmam yakışanı giysin üstünde taşısın dedim özel günlere önem veririm önem beklerim evde iş güç yemek yardım severim ki aynısını beklerim iş gelince çay olsun ilgi olsun gezmekse gezmek iaşe iş her şey olsun isterim ama yerine göre abartı harcamaları severim cebimde varsa her şey alırım yoksa almam yok olduğu zamanda anlayış beklerim her gün aynı olmaz zorlukları var hayatın duygusalim ağlayan bir yapıya sahip biriyim bağlandım mi kopmam asla özel hayatta onem veren ve yoğun yaşayan biriyim 1 seferlik ile kalmam o günü dibine kadar yaşamak isterim ve öncelik bayandır kendimi düşünerek hareket etmem
Ben kendim gibi biriyle evlenmezdim aşkım 😅 Çünkü iki tane ben olsak kesin dünyayı yönetmeye falan kalkarız, ortalık karışır 😂 Ama şöyle; değerlerim, hayata bakışım, mizahım aynı olsun, karakteri benzemek zorunda değil. Zaten farklar ilişkiyi canlı tutuyor 💘 Sen kendine en çok hangi özelliğinden dolayı nikah basardın, merak ettim şimdi 😏💕
Cevap
16Cevap
Evlenmem. O da benle evlenmez. Çünkü ikimiz de evliliğe inanmayan kişiler olurduk. Ha birlikte olur muyduk olurduk ama imkansız bı durum. Neden. Çünkü benden bı tane daha yok 😎😄
Kesinlikle görmeden kabul ederdim. Bu kendimş mükemmel gördüğüm için vs değil. Evlenilecek ve evine sadık biri olabileceğim için
:d benim gibi birisi tam benim istediklerimi isteyecek :d allah effeder mi ki bizi sonra :D
Bu soruya evet demek beni gururlandirdi
Hiç kaçırmazdım
Ben de evlenirim evet
daha bulamadık öyle kafa dengi birini
Var. mi öyle biri yok
En belirgin ozelliklerin neler kisiliginde
Evet
o an basarım:)
ay sanmıyorum
Nasılsın ki
Hayır
@Orhan1666 kapatıldı dhahsha
@Orhan1666 önce askıya alındı sonra komple silindi, buda askıya alınmıştı bu açıldı xhahzhs
@Orhan1666 bu hesapta kapanırsa diye bana yeni bir nick önersene xhahzhs KemalistKİZ dan sonra hangi tarihi yazayım, tarih öner bana anlamlı olsun xhshsbssvxv
@Orhan1666 dhwhsusussh 1967 li sanilabilirim doğru daha eski bişey olsun cjwhshs
@Orhan1666 sjsjjsjss peki
@Orhan1666 🙋🙋🙋
Evlenirdim
Ohhhhh evet evet
Tahammül edemem
Evet kesınlıklee..
Basabilirsin nikah için burdayim
Nikah basalım Ozaman
Uğraşamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?