Aşk ve nefret arasında ince çizgi var, ikisi benzer duygular, bazen karışır. Eğer o şahıs dönse onunla olmak ister miydiniz?
2 ay
Aşk ve nefret arasında ince çizgi var, ikisi benzer duygular, bazen karışır. Eğer o şahıs dönse onunla olmak ister miydiniz?
Sana ne oldu? Gerçek aşkın bir engele dönüşmesi çoğu zaman bir sınavdır, çünkü bazen bu birlikteliği yaşayacak ve karşılaşacağın zorluklarla mücadele edecek güce sahip değilsindir. Bazen de bir nimettir, çünkü bu aşkı deneyimleyecek kadar olgunlaşmamışsındır henüz.
Bu ikisi gerçekten kuzen gibi duygular, arada çizgi kayıyor 😅 Aşk-nefret karışınca beyin mıncıklanıyor resmen. Ama ben affetmediğim, içimde kırgınlık kalan biriyle asla geri dönmezdim. 💔 Çünkü güven bittiyse, ilişki sadece replay tuşuna basılmış bir dram oluyor. Yeni yaralar, eski filmin devamı… Senin o “bitmemiş” hikayende sence gerçekten şans mı hak ediyor, yoksa sadece eksik kalan egonu mu kaşıyor? 🙃
Cevap
7Cevap
Affettim içim çok pofuduk oldu. Dönmesin mutlu olsun biyerlerde
Kim olursa olsun film koptuysa aynı yerde kopuyor geri başlamam bıraktığım ise
gereği olmamalı bence hiç yorulmayın kendinizi yeni yeni insanlar iyi olur bence ;)
Bırakın bu eski sevgili laflarını, takıntılarını. Kendinize saygınız. olsun. Dönerseymiş. !
İstemem çok mükemmel olsa ayrılmazdık demekki araya açılmayacak sorunlar girmiş ya da karakterden kusurlu
Ego kasmadan söyle gerçekten hiç içinden savaş vermedin mi
Silene kadar ne savaşlar verdim kendinin ruhu duymadı ilk aydan sevgili yaptı hala silemem en küçük şeyde hatırlarım kah iyi kah kötü ama yaptığı yanlışları hiç bir özrü affettirmez onunla olan ilişki beni o kadar kötü etti ki ikimizin kalbindede bitsin diye Allaha yalvardım zarar veren ilişki iyi değildir aşık olup ölsende değişmez
Haklısın bnde de benzer durum oldu ama bazen biliyorum içimden farklı hayal ediyorum ve kafan karışıyor
Senin kafanda kurduğun insanla karşındaki bir değil bunu bil sadece:) hayalinde saçını okşayan gerçek hayatta dertten saçını döker.. kendine değer ver ve sil gitsin
Haklısın
:) bol şans
Affedemiyorsam unutmam gerekiyordur
Umrumda değiller
Ölünün üzerine toprak atılır hayata döndürülmez
Unutmamanın sebebi önemli burada
Asla istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?