Önceden deli gibi aşık olduğum biri yaptığı hatalardan dolayı bı turlu eskisi gibi olamıyorum kalp kırıklığı mi eskisi gibi sevmiyor muyum bilemiyorum içimdeki his tekrar olma diyor bunu biliyorum sadece önceden şans verdim hala tavirlari aynıydı ayrıldık yine şu an çok pişman ve eskisi gibi olmak istiyor ve bu durumlardan çok etkileniyorum bı yandan yalnız kalmak istiyorum siz bu durumda ne yapardınız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar kurtlar gibidir. Sezgileri kuvvetlidir. İçseslerini dinlemeyi bilirlerse kısa vadede zarardan korunup uzun vadede mutluluğu bulur. Aşk sevgi ve güven de histir. Senin bu adama güvenin kırılmış. Ona tekrar aşık hissedebilirsin ama tekrar güven hissetmen zor. Üstelik bu ilk gidişi değil ve döndüğünde de kabul görmek için bir süre yavru köpek modunda takılıp kabul gördüğü anda aynı güvensiz tavırlara başlıyor. İç sesin onun rol yaptığını senin sevgine layık olmadığını ve sana aynı şeyleri tekrar yaşatacağını fısıldıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKadinlar olarak bu kadar yumusak karinli olursaniz bu erkekler kullanir atarlar. Erkekler aldatmayi affetmiyor. Sildigi kadini siliyor. Kendine kotu duygu yasatan kadinlara sans vermiyor. Kadinlarin erkekler kadar gururu yok mu yani?
Seven insan hata yapmaz, yapmamaya calisir daha dogrusu. Gider diye ödü kopar cunku. Bunu kisi umursamıyorsa ayni hareketlere devam ediliyorsa sence ne yapilmali? Su soruyu sorman, kafanin karisik olmasi bile o kadar sacma ki.
Seven erkek, o kizla yakin arkadasken arkadasligimiz bozulur, yuzume dahi bakmaz diye yillarca uzaktan seven erkekler var. Sende kalkıp ayni hareketleri yapiyor ayrildik, tekrar baristik simdi tekrar ayrildik diye iliskiyi iyice corba etmissin.
burada olan kadina oluyor. Bazi erkekler icin amac sadece elde etmek, devam ettirmek degil. Devam ettirmek isteyen bu raddeye kolay kolay getirmez. Hadi bir defa ayrilik olur. Yanlis anlasilmistir bazi seyler, iletisim kurulamamistir vs svs Ama ayril baris, ayril baris iliskilere daha sans vermeye ne gerek var?
Yine de sen bilirsin. Su soru ve detayla cokta mantikli ve akilli bir kiz gibi gelmedin bana. Bir kadinin en akilli ve mantikli olmasi gereken yer iliski ve evliliktir zaten.
Bunu da bazi hemcinslerim yonetemiyorsa iliski yapmayin derim. Ruh sagliginiz icinde en yararlisi bu. Arastirmalarda da hayatinda erkek olmayan kadinlar daha mutlu. Size ihtiyacimiz var guzel hemcinslerim. Boyle seyleri yonetemiyorsaniz iliski yapmamaniz gercekten daha iyi bir secenek.
Sonra uzulen, ezilen, affeden, iliskiyi devam ettiren, iliskinin/evliligin yukunu sirtlayan aldatilan taraf siz oluyorsunuz. Erkege cokta bir sey olmuyor her zaman ki gibi. Lutfen biraz akilli olun, lutfen erkeklerdeki gururun azicigi sizde de olsun.
418 Yorumla- 1 yıl
👏🏻🤍
- 1 yıl
Her insan hata yapar, hata yapmayan insan yoktur. Hatasini bilmesi onemli ve neden yaptigini ifade etme imkani olmasi lazim
- 1 yıl
Mükemmelsin. Youtube karşısına geç böyle bir video çek kardeşim. Arkaya da bir fon.
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 erkekler elindekini kaybedene kadar hata yaptigini buyuk olcude anlamiyor. Cogu zaman varken kiymet bilmek lazim. Sadece insan icin degil bu. Saglik, para, esya diye gider bu. Varken kiymet bilmek deger vermek lazim diye dusunuyorum.
Hata payi elbette her insanin var ama tekrarı yapiliyorsa karsi taraf e**nayi yerine konuyordur. Aldatma gibi seylerin affi olmamali. Erkekler bu sefer yapiyorum hatun affediyor. O zaman bir sorun yok, acik iliski gibi devam edebilirim kafasina giriyorlar.
Erkege de verilmesi gereken tek hak bence bir kere. Hata yapmistir ayrilirsin, duzeltmeye calisiyorsa affedersin. Devaminda da hareketlerine dikkat ediyorsa iliskiye devam edersin.
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 Bu imkani verdigin halde hicbir degisiklik yok, nasilsa affetti, bana kiyamaz, elimin altinda vs dusunerek ayni hatalari yapan da aptaldir. Erkekler cok dusunuyor bunu nasil olsa elimin altinda diye. Ozellikle evlilikte. Parasi da yoksa imzayi da attiysa kadin erkek tapulu mal almis gibi gorup tepe tepe kullanabilecegini saniyor. Iste bu noktalarda affetmeye pek luzum yok.
Dunya hepimiz icin bir kere yasanilacak yer. Kadin icinde tekrari yok. Omur o kadar da uzun degil. Cok buyuk hatalar yapilmadiysa benim nazarimda erkegin tek bir kere sans verilme ve affedilme hakki vardir. Daha fazla affetmek insanin gururunu kirar. Yapsin yapsin tekrar affet. Artik bu tavrin bir onemi de kalmaz tekrar tekrar affetme konusunda. Adam der ki ben ne b*k yersem yiyeyim, onu nasil uzersem uzeyim bana kopek gibi asik, birakamiyor. Benimde sınırlari zorlamada, kadini ezip uzmede bir
cekincem olmasina gerek yok o zaman diye dusunuyor otomatikmen.
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 Kadinlarin iliskilerde, evlilikte sınırı olmasi lazim. Erkekler diger turlu cok kullaniyor cunku. Para kazaniyorsan versen onu sana birakmadan yiyor maas kartini dahi istiyor, cinsellikte cogu dedigine sinirlarini asmasina ragmen evet dersen ucu bucagi bitmiyor isteklerin devaminda. Erkekler her konuda fazla doyumsuz cunku. Kendilerine cogu zamanda bir sey olmuyor. Yaratilis geregi cok avantajlisiniz, ozellikle biyolojik olarak.
Kadin sinir koymadığı bir iliski ya da evlilikte ne yazik ki daha cok somurulen taraf oluyor maddi manevi. Kadinlarin siniri bilmesi, kendisine sinir koymasinin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Aldatirsan giderim diyebilmeli ve gitmeli. Bana yanlis yaptin tek hakkin var, yine devam edersen biter giderim diyebilmeli.
Cinsellikte kendisini aşan, inancina ters gelen seylere hayir diyebilmeli. Yapmazsam olmaz, aldatılırim kafasina girmemeli. Erkekler aldatmada kadinin canina kast konusunda kendini hakli goruyor. Ama karsi taraf kadinsa gururu yokmuscasina affetme bekliyor erkekler.
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 Kadin, kadin erkek iliskilerinde sınır koymazsa en cok yipranan, uzulen, kullanilan taraf oluyor. Bu dediklerimi de iyi dusun. Ilerde kizin olursa daha iyi anlarsin. Evet hatanin telafisi olmali, bu hak verilmeli (psikolojik/fiziksel/ekonomik siddet, aldatma, manipulasyon, narsistlik gibi durumlarda kesinlikle affetme hakki verilmemeli kadin) bazi durumlar disinda hak verilebilir ama affetmenin ici bosaltilmamali. Affet ayril, affet ayril diye corba edilmemeli. Daha net olunmasi taraftariyim.
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 Insanlara sınır koymazsan, ahlaki dini ölçütlerle ya da hukuki anlamda yeterli sınırı gosteremezsen suanda yasadigimiz ulke cikiyor iste ortaya. Hicbir seyin cezasinin olmayip, davranislarin tekrarinin sıklasmasi, bu davranislarin daha da fazlalasmasi ve daha da özgür olunmasi, kisilerin nasilsa sınır yok ceza yok, affedilme var (serbest birakilma gibi) ben daha da ileri gidip huzuru bozabilirim, isin icine iyice s*cab*lirim diye dusunuyorlar.
Kadin erkek ilişkilerinde de bu boyle. Ozellikle kadin icin sınır koymanin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Diger turlu tipki toplumun geldigi nokta gibi iliskilerde de agzimiza s*ci**li*yor. Maddi manevi, bedensel, psikolojik cogu konuda fazla sömürüluyoruz.- 1 yıl
Bence cok yanlis dusunuyorsun. Her insan ayni degildir her kadin ve erkek de ayni degildir. Ben severek evlendim. Esim bana verdigi sozleri hic tutmadi. Her ufak tartismada ailesi evimi basti. Benim hatam yokken yine sustum, onu yalanci gormesinler diye. Esimden ne rica ettiysem hic bir zaman deger verip yapmadi. Ama ailesi ne istediyse yapti. Bunlari uyarmama ragmen bir insan degismiyorsa, o zaman erkekte o kadini takmaz umursamaz, cunku sozlerinin degeri hic birsey ifade etmiyordur. Ve cok baska bir boyuta dogru gidiyordur.
- 1 yıl
Bir kez olsun benimle konusmayi bile denemedi, her iki tarafin da hatalari var, ama konusmadan hatalar anlasilmadan sorunlarin cozulmesini bekliyemezsin. Her zaman tek tarafli suclanilmaz ve siz kadinlar icin genelikle erkegi suclamakla kendini hakli cikarmaya calisiyorsunuz. Oysa erkekler, yasadiklarini icinde yasar, ve konusmayi denese bile karsisindaki insan bunu anliyacak kapasite de olmayinca.. icten ice kendini yer bitirir. Ve ne yazik ki simdinin insanlari acemi oldugu icin ucuncu sahislari katiyorlar ve onlara gore haraket ediyorlar
Cevap sahibi1 yıl
@YorgunVeBitkin95 ben hatalar konusulmasin diye bir ifade kulanmis miyim? Kendiniz calmis kendiniz oynamissiniz. Dedigimi anlamadiginiz icinde iletisim kuramiyoruz. Sizin aile hayatiniz beni ilgilendirmez. Ben olayin psikolojik ve toplumsal, cinsiyet durumunu anlattim. Kadinlarin duygusalligi ve digurganligi geregi daha vicdanli, merhametli, sefkatli oldugunu anlatmaya calistim. Bizde bu duygular bebege sefkat ve bakim gostermeklende alakali ama. gunluk yasantimizi, erkeklerle iletisimi etkileyen seyler.
Bu yuzden ister istemez affedici olabiliyoruz. Erkekler bircok konuda gururlarini ezdirmiyorlar, bende kadinlarin ayni davranisi saglamasi gerektigini dusundugumu soyledim. Siz olayi baska yere cekmissiniz son yorumunuzda.
Her kisi kendine gore haklidir. Esinize sorsak o da baska seyler soyler ve muhtemelen sizi suclar. Turkiyede kadinlar evliligi bitirmeye cesaret edebilen tek varlık. Mahkeme sadece kadinlar icin degil. Erkekler icinde var. Esinizle ilgili yurutemediginiz seyler varsa ya danismanlik destegi alirdiniz ya da bosanabilirdiniz. Icinize atmayi tercih etmek yerine konusmayi deneyebilirdiniz. Esinize gore de siz onu anlamayan, konusmayan, anlatmayan taraf olabilirsiniz. En ufak tartismada ailesinin evini basmasi normal bu ulkede. Cokta gerekli bir sey kusura bakmayin. Sokakta kadinlar bicakla kovalaniyor, ulu orta tacize ugruyor, katlediliyor. Evli cocuklu cogu kadin evliliginin ya da bosanmak istemesinin bedelini caniyla ödüyor
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 Evet aileler bazi noktalara karismamali. Ama evlenirken ne kiz, ne de ailesi kizimi kime emanet ediyorumu bilemiyor. Evlenen kisi de bilemiyor. Ancak o evde birlikte yasayinca anlasiliyor cogu sey. Cocugun var mi bilmiyorum ama kizin olsa sende bence benzer tepkiler verebilir ve dusunebilirsin. Bu ulkede dusunmelisin de zaten. El bebek gul bebek buyuttugun kizinin kocasi tarafindan en ufak tartismasi bile seni rahatsiz edebilir. Esinin ailesini de rahatsiz etmis olabilir. Bu ulkede kiz cocugu evlendi gitti diyerek birakilmasi normal olmayan bir ulke.
Erkeklerin bazilari da karisinin yalniz olmadigini, her seyi yapabilecegi, soyleyemeyecegini gormeli ve bilmeli zaten. Kocasi diye her sey boyun egen ailelerden bir b*k olmadi bugune kadar.
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 Bazi noktalarda hakli taraflariniz vs vardir ama sizinde sucunuz vardir. Bunlari buraya yazmak yerine eger hala evliyseniz paraya kiyip aile danismanlik hizmeti almanizi tavsiye ederim. Cogu kadin bunu istiyor ama erkek istemiyor. Aile danismani diye gidilen terapi de koca denen sahis ortada olmuyor. Herkesle de evlilik yurumez. Turk erkeklerinde gidip dava acacak yurek pek yok. Kadinla her ne yasarsa yasasin evde hizmet ediyor, simdi bosansam yemegimi kim yapacak, temizlik, utu vs kim yapacak diye sorunlariniz varsa dahi cekmeye devam eden erkekler varsa boyle bir kadinda, dvlilikte mustehak. Bazi seyleri kendiniz yapmayi ogrenmeniz erkek erkek milleti olarak. Cogu erkek kadini yaninda hizmet ediyor diye tutuyor, bircogu da bu amacla evleniyor zaten.
- 1 yıl
Aynen dediginiz gibi benim durumu bilmeden yorum yapmaniz yakisik degil. Ikincisi, bu dusunceyle her seferinde yaklasiminiz her seyi cok guzel ifade ediyor. Her sucu karsi tarafta algiliyorsunuz. Ucuncusu o yurek yok dedigin sey, bosanma davasini ben actim, 9 tan 5 kadar calisirdim, kadin gibi evde is gorurdum yemegi ben yapardim. Esim dedigim o sahis, butun gun koltukta yatardi, ona ifade ettigim zaman ailesi hemen kapima gelirdi. Ailesine durumu anlattigimda ailesi derdi ki. Kizim gerekirse 7/24 yatar disarida yemek istiyorsa yer, kendi isini sen kendin yapacaksin. Ozaman ben daha niye evlendim? Her isi ben kendim yapiyordum. Esim hic birsey yapmiyordu. Anca yatiyordu. Ya benim kendi annem bile evime gelmek yoktu, annesi aynen boyle diyordu. Ozaman nasil surdurmemi bekliyorsun bu evliligi, evet evlilik danismanina gidelim dedim, kendi yanasmadi. Hep erkekler e kin tutacaginiza, insan olarak bakmayi gorun, kadin erkek fark etmiyor!
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 hicbir is yapmiyor o zaman ben neden evlendim diyorsun ya. Ulkede hem disarda calisip hemde gelip evde calisip, cocuguna bakan, yemek vs yapan kadinlar var. Onlar neden evlendi o zaman? Bana biraz salliyorsun gibi geliyor. Degilse bile erkekler icinde nadir bir orneksin. Genelde kadin ev hanimligi, anneliginin yaninda birde calisip kariyer yurutuyor. Evdeki koca bir tek calisip eve geliyor baska da bir sey yok. Bu tabloda turkiyedeki cogu evlilik kadinin hatirina yürüyor. Senin mantigina gore her kadinin bosanmasi lazim o zaman. Egrer bu da olursa ulkede evli turk erkegi kalmaz. Gunumuzde calisan kadin kesminin cogu hem disarda hem evde calisiyor. Bunu yillarca yapiyorlar, gıklari cikmiyor. Ciktigi zamanda duydugu sey ben mi calis diyorum vs oluyor. Ama erkek o kadina aylik kazandigi parayi verecek mi, emekliligi yatacak
mi o kadinin? Hayir. Kadin destek ol, bende yoruluyorum vs dedigi zamanda kariyerinden vazgecmesi soyleniyor.
Cevap sahibi1 yıl@YorgunVeBitkin95 Senin şu sabremedigin, ben niye evlendim, her seyi ben yapiyordum, hem iste hem evde calisiyordum diye uste cikmaya calistigin seyleri bu ulkede binlerce kadin yapiyor. Hala da evliler. Kimi emekli bile. Bu senin hazmedigin seyi kadinlar yillarca yapiyor destegi olmadan. Ustune hemde her ay bir tarafindan kan akiyor, karni burnunda hamile haliyle kosturuyor tum bunlara. 40 yilin basi bir erkegimize denk gelmis bu. Hemen carlamaya baslamissin. Kendinize gelince nasil kotu oluyormus ama. Ben esinin yaptigini savunmuyorum. Senin erkek olarak yasadigin durum turk kadinina kiminle evlenirse evlensin yasatilan ve dayatilan sey. Calisan kadin ol eve para getirzkocaya maddi destek ol, iyi eş ol, bakimli ol, birksc cocuk digur ve buyut, onlarinda bakimi annede olsun, aksam yemegi kadin hazirlasin, temizligi kadin yapsin, misafirleri kadin hazirlasin. Senin carladigin sey bazi kadinlarin 40 yil boyunca maruz kaldigi sey. Kimi bosanmayi goze aliyor, kimi de en azindan az da olsa cocuklari basimdan aliyor, evi biraz gecindiriyor. Bosansam cocuklarda, evin geciminin yuku de bana kalacak diye bosanmiyor. Evlilikte bu saydigim gorevlerle calisan kadinin yuku %90 ise bosaninca %100 oluyor. Tamamen kadina kaliyor. Gecim dahil. 40 yilin başı tam tersi erkek yasamis bunu. Dayanamamissin. Kadinlar emekli olana kadar bu senin sabremedigin hayati yasiyor. Aile falan diyorsun ya. Bu calisan, anne olan, evde hizmetci olan kadinlar bir de kocasinin ailesine de gelin oluyor, kimi onlara da hizmet ediyor. Yasadiklarin doğruysa savunmuyorum esini. Ama bu anlatfiklari turk kadinin yasam stili haline gelmis ve yapmazsa kotu, yetersiz kadin olarak muamele gördüğü konular.
- 1 yıl
Ben kime ne anlatiyorum ki… tamam hanimefendi. Kadinlar herzaman sucsuz, erkeklerde hata. Haklisiniz. Evlilik dedigin birbirine yardimci olmak. Ne herseyi kadindan beklemek ne de erkekten beklemek. Insan olarak bakilmasi lazim hepimiz Allahim bir kuluyuz
1 yılEğer ortada saygısızlık aldatma veya şiddet varsa affetmemelisin ikinci şans bile hak etmiyor böyle birisi zaten bunları bir kez yapan bir erkek yine yapacaktır emin olabilirsin canım
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin içindeki niyetine bağlı bazıları ikinci şansı vermem diyor, sanki hatasız insan var. Hayatında her bk yemiş yemiş sonra beni affet diyen bir tip değilse 2-3 şans vermelisiniz. Baktınız değişim ve gelişme yok, terk edersiniz. Çocuk oyuncağı değil bu, seçeceğin insan senin hayatın arkadaşın olacak. Basit şeyler yüzünden ne sevdiğini kaybetmeye değer nede vazgeçmeye. Uyumsuz ve anlaşmazlık var ise genellikle en başta belli oluyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ayrılıklar her zaman zordur, özellikle de hâlâ bir şeyler hissediyorsan! 😊 Eğer iç sesin "tekrar olma" diyorsa, belki de kalbin kendini korumak için bu cümleyi kuruyor olabilir. Yani kırk kere düşün ve bir kere karar ver, çünkü hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı genelde yakanı bırakmayan şeylerdir.
Geçmişte yaşanan hatalardan ders almak önemli. Eski sevgilinin pişman olması elbette bir adım, ama değişim gerçek mi bunu iyi değerlendirmelisin. Eğer yalnız kalma isteğin ağır basıyorsa, belki de bir süre kendi kendine odaklanman daha iyi olabilir. Kendini ve duygularını dinle, kalbinin sesine güven. Sonuçta bu senin hayatın ve mutlu olmak senin hakkın! 💖00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır barışmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılPişman olan erkek başta ayrılmaz ki o boşta kaldığı için pişman olmuş numarası yapıyordur kanma. Kendine değer ver sen kimsenin boşta kalınca aklına gelecek oyuncağı değilsin. Kır bu döngüyü sana geri gelmesine bile müsade etme yazmaya çekinsin bu kız beni unuttu hayatında başka biri vardır rahatsız etmeyim diye düşünecek kıvama gelsin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli ki bir şeyler yolunda gitmemiş ve ayrılmışsınız. Tabiki hiçbir şeyin garantisi yoktur ama o köprünün altından çok sular akmış belli. Eskisi gibi olunur mu bilemedim. Bu tamamen sizin kararınızdır.
10 Yorumla
1 yıl
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır affetmezdim bazıları ikinci şansı haketmez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Asla eskisi gibi sevemezsin ve güvenemezsin bazen bitmesi, nokta konması gerekir ilişkiye..
10 Yorumla
1 yılPişman olan erkek yoktur, canı sıkılan erkek vardır. Eğlenmek için geri döner, eğlenir gider..
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekleri çözmüşsün sen ama hahahaha
1 yılHani derler benden sonra sürünmüş diye eğer öyleyse barışırım 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEskiden burdan biriyle konusmustum gerçek ismin ahsen mj bulmam lazimda onu
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılLütfen dikkat edin kendinize artık sevgili yapamaz hale geldik
10 Yorumla
1 yılSaattığın arabayı geri alırmısın sen? Veya kırdığın bir bardağı çöpe atmak yerine saklar mısın? Böyle kendinizi yıpratmayın
10 Yorumla
1 yıleskisi gibi olamicak ve sadece bir kalp kırıklığı oluşcak sende bence exten next olmaz
00 YorumlaNe kadar pişman olursa olsun asla barışmazdım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok seviyorsam evet
10 Yorumla Ex’den next olmaz
10 Yorumla
1 yılDönme üzer seni
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılOlmuyor ise zorlaaamaaa
00 Yorumla
1 yılGenelde ikinci bir şans vermem
00 YorumlaExten next olmaz
00 Yorumla
1 yılÇok gitmiyo tekrar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılS. iktir etmelisin
00 Yorumlane munasebet
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
1 yılAsla
00 YorumlaHerkes ikinci sansa sahiptir
00 YorumlaBarışmam
00 YorumlaHayir
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılık sonrası pişman olan eski sevgilinizle tekrar barışır mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım