Bir sitem yüzünden darıldık diye
Hiç yoktan kırılıp ayrıldık diye
Üç beş gün arayıp sormadık diye
Naptın ya hemen yenisini mi buldun🙄?

Sorunun benle alakası yok sadece soru bu.
Canım aşırı arabesk çekiyor ya
Bir sitem yüzünden darıldık diye
Hiç yoktan kırılıp ayrıldık diye
Üç beş gün arayıp sormadık diye
Naptın ya hemen yenisini mi buldun🙄?

Sorunun benle alakası yok sadece soru bu.
Canım aşırı arabesk çekiyor ya
Affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler var komşu hemşerim. Öyle bir şeyi gerçekten asla affedemem. Bugün onu yapan yarın başka bir şey yapar. Aslında şöyle bir şey de var bugün senin için başkasını terk eden yarın da başkası için yine seni terk eder. Demek ki o adamdan sana geldi şimdi tekrar o adama döndü olayı.
Soru ciddiyse hayır affetmem.. Yok eğer trollse yine affetmem.. 😄
Öyle sirk maymunları var tabii.. 🍌 olmadan yapamazlar.. Maymunun tövbesi 🍌'u görene kadar ne de olsa..
Soru ciddi soru
Ama benle alakası yok başıma gelmedi yani jsjs affetme tabi bunun affı olmaz
Eski sevgiliye gitmesine gerek yok maymun olmaları için.. Kim 🍌 veriyorsa onun ipinde oynarlar.. 😄
Gitsin kahveler benden istediği kadar otursun isterse yatıya kalsın sıkıntı yok nasıl olsa geldiğinde benimde eski sevgilim o olur artık iyice sorsun eski sevgili olmak nasıl diye zorlanmamış olur 😂😂😂
Madem mutlusun dönmesin dimi ksks ne güzel işte eski sevgilileri buluşturduk diye avutalim kendimizi jsjss
O kendini avutsun ben yeniyi aramaya başlarım kimse vazgeçilmez değil bence sıkıntı yok herkesin bir alıcısı olur 😅😂🥰
Teşekkürler 🧜♀️
Aynısını ben yapsam affeder mi? Sanmıyorum.
Bunun affı olmaz, aksine bende ki bütün duyguları bitirir.
Sorun yokmuş gibi davranıp eski sevgilisiyle görüşmenin bahanesi olamaz ki! 😒 Bu durumda affetmek zor olurdu. Ama biraz empati yapıp durumu değerlendirmek de gerekir. Bazen insanlar yalnızlık anında saçmalayabiliyor. Ama güven dediğimiz şey bir kez kırılınca, tamir etmek zorlaşır. Yine de sen nasıl hissedersin, olayları nasıl değerlendirirsin önemli. Üç-beş gün arayıp sormamak hemen eskiye dönmek anlamına gelmemeli, değil mi? Belki de biraz daha aşk acısıyla dolu müzikler dinlemek iyi gelir! 🎶💕 Duygularını nasıl yönetiyorsun, paylaşmak ister misin?
Cevap
40Cevap
Kesin bir dille bir şey yazmak istemiyorum hayat her büyük konuştuğumu yedirdi bana ama çok zor çok fazla zor bu olayın dönüşü
Kendime engel atarım hemen
Kalsın orada gelmesin :D
Erkekler seri üretim mi acaba bu davranışı sürekli gördüm de🤔Affetme asla affedipte hayatına almaya değcek birisi değil. Çin malı herif 😂
Affetmem.. Her uzulduguzde ya da kirildigimizda baskasina kosacaksak ne diye beraber olalim ki :)) ayrica aramiz bozuksa duzeltmeye cqlisilan o anlar cok kiymetli. :)
Eski sevgilisi ya da başka biri fark etmez. Hemen başka birine gidebiliyorsa tekrar geri dönmesine de gerek yok
Ayrıldıktan birkaç gün sonra başka bir kızla buluştuğunu ve çiğköfte yediğini öğrendim. O gün açtım ağzımı yumdum gözümü. Tabii zıkkımın kökünü ye diye de belirttim.
Hatırladıkça sinir oluyor insan
Affetmem, arası benimle bozuksa oturup adam gibi benimle konuşup düzeltecek, bunun için bile eskisine sarıyorsa hayır gelmez ondan 😃
Ooo cok dena, gidip atesi random biriyle söndürse, manasız seks yapsa, tamam da… eski swvgilisi ağır olur
Demek ki aklı onda kalbi onda kalmış ki gitmiş hiç kalbi ısınmamış bana yolları ayırırım geç olmadan
Bizde af olmaz istisnalar haric inci bilirsin ;)
Bilmem gizli üye tanimam sizi
Sen işine geldinmi iyi tanirsinda neyse konumuz o degil gecerken gördüm bi yorumda ben yapayim dedim efenim kolay gelsin :D
İşime gelen yerlerim ağrıyor jsjsjs teşekkür ederim sağol
Eski sevgiline gitmiş madem onda kalabilir. Affetmeeee
Bende af diye bir şey yok. Böyle şeylerin affı olmaz. Gittiği yerde kalır, umursamam 😀
bazen çok enetresan olaylar yaşanır evet, affedilmez
Eski sevgilisine dönmek degildir o. Eski sevgilisinden hiç gitmemiştir ki🤣
Fırsatçılık gibi bir şey bu. İkisininde tiz kellesi alına
Hayır affetmedim. Ama bende aynı şeyi ona yasatmak istedim. baktim eski sevgili diye hiç bir arkamda kirigim yok bende 3 yıl sonra yeni sevgili yaptim aşık oldum. ektiğini biçti.
Hayır affetmem eski sevgilisinde kalsın geri gelmesin ben onun için bitmişimdir artık
Af yok kimseye ikinci bir şansı vermeyeceksin
Yokluğunu fırsat bilen biriyle bütün ilişkimi keserim
Aklı orada kalmış orada kalmaya da devam edebilir istediği kadar çünkü ben olmam o saniyeden sonra
Hayır asla affetmem bu kendime yapacağım en büyük saygısızlık olur
Affetmeyin aldatılmış olabilme ihtimaliniz çok yüksek
Öyle insanı bı daha hayatıma ne diye alayım ha çöp kutusu olacak ise olur 😂
Hayır, affetmem.
Ola ki affettiysem o sevdiğimden değildir. Başka şeyler vardır..
sevgili değil eski sevgili olmuştur benim için artık
hayır, yüzüne bakmam artık, sonra kurtulmuşum diye şükrederim 😃
Yol verirdim anında. Kimse kimsenin mecburi istikameti değil.🌾
Hayır, affetmezdim. Yazarsa, ulaşmaya çalışırsa görmezden gelirim.
Büyük konusmak istemiyorum ama herhangi bir karsı cinsle en ufak bir etkilesim olsa dahi bir daha konusmam
Etik bir davranış değil. Affetmem.
Hayır tabii ki, bu aldatmaya girer
Büyük konuşmak istemem ama affetmem.
Affetmem bende af yok
Ne kadar iğrenç bir durum.
Mide bulandırıcı
Vallahi de billahi de affedemem
Affetme bunun affi mi olur jsjss
Affetmem demeyin seviyorsaniz affediliyor çünkü
@Asenacim01 affetin galiba sen bundan o anlaşılıyor çünkü
@Hassas_Dokunuşlar evet gerçekten seviyorsan ve aralarında bir şey geçmediğine inanıyorsan kanıtladıysa affedilir
Nasıl bir kanıt sundu ki sana affettin
@Hassas_Dokunuşlar hesabı bendeydi ve kızı çıkar dediğimde direk çıkardı engellemişti hatta
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen...
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Evet
Ay nasi öyle kolay gittiyse sonuçlarına da katlansin
Affedilmez 😮💨
Hayır affetmem
Affedilmezde zaten
Böyle birşeyi af eden kişi kar. kters. zdir kesin ve net
Affedilmez bu durum demekki aklı hâlâ onda unutamamiş ki ilk fırsatta ona gitmiş aldatmış resmenm
Sevgili ayağına görüşmeye gittiyse affetmem unutmamış demektir ki gitmiş
Öyle olduğunu duyduğum anda silerim veya engeli yer
Affetmezdim asıl eski ben olmuşum o durumda
Hayır 🤦🏻♀️ affetmem
@Aura2716 😎👍
Affetmem. Geri dönüşü olmayan hata
aldatıp tekmeyi basarım
İmkanı yok affetmem
Hayır affetmem
Bağışlamam, Affetmem, Hatırlamam.
Cehenneme kadar yolu var
Hayır bu bir ihanettir ihanetin affı olmaz