Erkek arkadaşım tartışmada koluma vurdu, bu durum psikolojik ve fiziksel şiddet sayılır mı, ilişkiye devam etmeli miyim?

Erkek arkadaşımla çok büyük bir tartışma içerisindeyim, daha çok benim bağırdığım, itip kalktığım, o kadar sinirlendiğim oldu ki boğazını sıktım, tabii tam sıkmadan elini çevirdim. Bir tartışma oldu, o hep "bak kendimi zor tutuyorum, bırak gideyim ya da geç kenara" dedi. Tabii benim gözüm dönmüş, ne yapacağımı şaşırdım ama o kadar çok sürdü ki, böyle sol koluma hızlı ama aşırı denmeyecek şekilde sanki vurdu ama itmek istercesine ben de kendisine tokadı bastım ama gözlerim fena doldu. Onca yıllık bir ilişki, ciddiye gitme aşamasındayız. Daha önceden bu konular konuşulduğunda kadına şiddete karşıyım çünkü benim babam bir kere anneme el kaldırdı, o günden beri babamdan nefret ediyorum diyor, doğruyu da söylüyor. Babasıyla küçüklüğünden beri konuşmaz etmez, hatta konu geçtiğinde bile ben o kadar karaktersiz, namussuz değilim der. Ben de dönüp "o beğenmediğin baban oldun sen" dedim, gözlerim doldu, ağlamaya başladım. O kadar sert değildi ama canım çok yandı, kalbimin acısı oraya vurdu belki de. Gözyaşlarımı sildi, yemin ederim niyetim sana zarar vermek değildi, sadece uzaklaştırmak istedim dedi. Oturdum kendisiyle konuştum, bir daha yaşanır mı diye, asla dedi. Ben o esnada senin gözyaşını görünce kendimden midem bulandı, ben böyle biri değilim dedim kendi kendime dedi. Sizce ne yapmalıyım, tavrımı çok net koydum tabii ki ama bilemiyorum yine de.

Erkek arkadaşım tartışmada koluma vurdu, bu durum psikolojik ve fiziksel şiddet sayılır mı, ilişkiye devam etmeli miyim?