sevgilimle uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz o Adana’da ben İstanbul’da yaşıyorum ilk senemizde her ay yanıma gelirdi veya ben giderdim ancak ikinci senemizde hiç yanıma gelmiyor ekim ayında bir kere geldi ondan sonra da ocakta geldi dört beş ayda bir geliyor işim var izin alamam diyor gelmemesine rağmen görüntülü de aramıyor beni görmek istemiyor gibi sadece mesajlaşıyoruz sizce işinden dolayı gelemediği için anlayışla karşılasam mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zamanında İstanbullu bir sevgilim vardı, hiç zamanı yoktu, okuyordu, maddi durumu bile yoktu. Ama yokları varederdi.
Benı sadece 1 saat görebilmek için İzmir terminalıne gelirdi 8 saat yolculuk yapıp, 1 saat terminalde görüşürdük, tekrar biner giderdi otobüse. 1 saat için neden geliyorsun yazık değilmi 16 saat yol yapıyorsun dediğim zaman. Seni gördüm ne yazığı, ben çok mutlu oldum derdı. Terminalden çıkamazdık, orada görüşür yolcu ederdim hemen aceleyle. Üzülürdüm.
Yani demem o ki, bir insan severse, herseyi yapar, yine bir yolunu bulur.11 Yorumla
Soran5 ayevet ben de buna katılıyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayUzak mesafe ilişkisi tırt bacım.
Benimki de en son 6 ay sonra gelmişti yanıma, geldiğinde de eski nişanlısıyla telefonda görüşmüş. O an bilmiyordum ama bi şüphelendim. Telefonunu değiştirmiş yeni model bir şey almış ve saklayıp duruyordu benden.
Bir şeyler zaten içimde bitmiş gibiydi, bu şüpheli hareketlerde olunca s.. tiri çektim.
2 kez yalan söyledi arkadaşım küfürlü paylaşım göndermiş dedi ama inanmadım. 3. de itirsf etti eski nişanlısıyla görüştüğünü, güya kıza "bana ulaşma ben evleniyorum" demişmiş.
Hı hı yedim bende.
Sonra aylarca bana ulaşmaya çalıştı, hatta doğum günümde pasta gönderdi direkt çöpe attım.
Bazen aynı şehirde yaşadığın kişiyle de olmuyor ama uzak mesafeyle hiiiiç olmuyor.32 Yorumla
Soran5 aynasıl güvencez biz bunlara
Cevap sahibi5 ayGüvenemeyeceğiz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayİlişkinin başında zaman ayıran birinin sonradan tamamen uzaklaşması genelde sadece işle açıklanmaz çünkü isteyen insan en azından bir şekilde arar sesini duyurur küçük de olsa çaba gösterir burada mesele gelmekten çok artık seni görmek için bir istek kalıp kalmaması gibi duruyor sürekli bahane varsa ve görüntülü bile aramıyorsa bu biraz duygusal mesafe koyduğunu gösterir bence körü körüne anlayış göstermek yerine açıkça konuşup hislerini sorman lazım çünkü tek taraflı emekle ilişki yürümez sen değer veriyorsun ama karşılığını görmüyorsan bunu normalleştirme kendini geri çekmeden önce onun ne kadar çaba göstereceğine bakman daha doğru olur
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayUzak mesafe ilişkisi olmaz. Kısa sürede yakına dönmeyecekse zamanla önce gelmeler azalır, sonra aramalar. Chat robotuyla konuşur gibi sevgililik, kimseyi uzun vadede mutlu etmez. Seni kıramadığı için direkt ayrılalım diyemiyordur muhtemelen. Yavaş yavaş sen de soğuyup hissizleştiğin zaman kendiliğinden bitecektir bu ilişki. Ya da kendinize bu eziyeti etmeyip daha sağlıklı şekilde bu seviyedeyken bitirebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran5 ayevet chatgpt ile ilişki yaşamaktan farksız şu an benim için
- 5 ay
Güzel örnekti, tam olarak anlatmak istediğim şey buydu ve sen zaten farkındaymışsın şu anki durumunun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Uzaktan ilişki yürütmek zaten zor, bir de ilgi azaldığında insanın kalbi cidden sıkışıyor 😔 İş bahane olabilir de olmayabilir de ama görüntülü bile aramaması bence asıl soru işareti. Çünkü yoğun olup görüşemese bile, insan sevdiğini özleyince 10 dakikalık bir görüntülü arama bile açar 💔
Bence hislerini saklamadan, suçlamadan konuşman lazım. “Seni özlüyorum, ilgisiz hissediyorum, bu şekilde ilişki beni yoruyor” diye netçe söyle. Hem bahane mi gerçek mi ortaya çıkar, hem de sen içinde tutmamış olursun.
Anlayış göstermek güzel ama kendini yok sayacak kadar değil. Sen de sevgi görmek, özlenmek, aranmak hakkına sahipsin. İçten içe ne hissediyorsun, uzaklaşma var gibi mi geliyor sana? 🥺✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
50Cevap
İş gerçekten bahane olabilir ama davranışları da soğuma işareti veriyor gibi. Sadece mesajlaşmak ve nadiren gelmek, ilgisiz hissettirebilir. Önce açıkça konuşup ne hissettiğini, beklentilerini paylaş, sonra ona göre sabırlı olmak veya sınır koymak daha sağlıklı olur.
01 Yorumla
Soran5 aypaylaştım ancak bu sefer bana sen anlayışsızsın sürekli izin alıp gelemem gibi şeyler söylüyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arkadaşım Adana'daki sevgilisi İstanbul 'da ve oyunda tanıştılar 💩 sevgilisi kaç kere Adana' ya gitti bir kere arkadaşım geldi güç bela. En son sevgilisi aileler tanışsın diye çok uğraştı arkadaşımın ailesi istemedi filan başlarda ama şimdi evlenecekler inşallah 😇 Yani diyeceğim o ki bazı şeyler bahane değil herkes de bir değil mesela ben olsam uzak mesafe ilişkisini kaldıramam güven problemim var çünkü 😅😂
00 Yorumla
5 ayMesele iş değil. Senden soğumuş. Sana karşı eskisi heyacani yok. şu an seninle mecburmus gibi konusuyor seni sevdiğinden değil. Seven insan ne olursa olsun bir sekilde sevdiğine ulaşmaya çalışır ondan kaçmaz. Birde uzak ilişki öyle gidip gelmeyle yürümez. Bence oturup sağlıklı dusunmelisin. Sırf seviyorsun diye mutsuz olmana gerek yok
00 Yorumla
5 ayAdanlı kertekle bayılırım olsa dövsek büyük ihtimal bu saf ile takılıyor yerleştirip gidiyor 😂 kısa mesafeler tutmuyor kaldı uzak mesafe torbacılar ile fazla takılma patates güzeli 😉
025 Yorumla- 5 ay
@ZAGROSENHORA göçebe dediğin toplumun altın da yaşıyorsun bir de türkce konuşuyor senin gibi ezik bir tür kim takar aynen 20 imparatorluk 200 fazla devlet dünya en fazla devlet kuran yıkan göçebe toplum mu olur dünya da hep ilkleri yaptık senin atan deden hinti çingene kurmançi hindistan steplerin den nasıl geldin kaçak elektirik 😁 ezapotanya diye geçinirler 40 yıl önce ırak da sınır kapıların dan geçen dedelerini unuttu mezapotanya eşeği neslini yok eden azmanlar djdksksksks
- 5 ay
Sen şimdi zırlamayı bırak da arkadaki benim🙄
- 5 ay
Bir şey sorucam sana
- 5 ay
Benim tarihim aşırı iyi bana kaynaksız bir şeyler atlatma kendi tarihini anlat varsa ekssksklalapapap😂😂😂😂😂😁😁
- 5 ay
Alnının genişliği bünyen kadar genişmiş ya :d 20 kilometre falan var mı. Burun desen 50 kilometreden karadenzli olduğun anlaşılıyor zmxmxmxmxn istek göndermiş bir de
- 5 ay
@ZAGROSENHORA etkilendin yani 🙄 180 cm ari türk 😎
- 5 ay
Yas yas galewww ahaha haha çağrıyı anlar galiba 🤣
- 5 ay
Profiline foto koyamıyor beni eleştiriyor realde görse nereden vericem şaşırır bende lanet var mıklatıs gibi Kurmanci Hintli çingene Kürt kızı çekerim üstüne 😅
- 5 ay
Kader 🥲
- 5 ay
Orta asya çingenesi Aşık mı oldun? Yazıp durma diyorum. Mesajlar gelmiyor :d Geç yükleniyor beynin galiba :d algıyamıyorsun da max karadenzli işte. Kendi kendine kudur. Karadenzli çalar trk oynar :d
- 5 ay
@ZAGROSENHORA 🤣🤣🤣
- 5 ay
Hassas yerlerine dokundum dimi 🙄
- 5 ay
Sizin yöreler den youtube.com/shorts/RZw3dCLPwvc?si=eVB0zDwTpDEPAzDW
- 5 ay
Daha konuşamayan suratsız birini ciddiye almam :d Latin alfabesini (yani onu bile çalmışsınız latinlerden) onu bile senden iyi kullanıyorum :d
- 5 ay
Ya git yaylaya felan çık karadenzli beni hatırlarsın kafan dağılsın 🔫 :d
- 5 ay
İlgi yok sana. Sen KURMANC erkeklerinin hırrığı bile olamazsın :d
- 5 ay
@ZAGROSENHORA dimi dimi sjsksksksk , gel şuraya laf söz dinle 🤣🤣
- 5 ay
Bunun için üzülüyorsun biliyorum ama KURMANC erkeklerinin hırrığı bile senden üstündür ✌✌
- 5 ay
Alfa KURMANC, beta trkoya (laz0ca) dersini veriyor :d
- 5 ay
@ZAGROSENHORA sizi iyi biliyorum üzülmem ben sana koyuyorki engel atıyorsun 😅 ben gerçekleri tarihi konuşuyorum İngiliz zafer işareti yapan zavallı sen bana tarihini anlat önce Kurmanci Hintli çigenenr erkekleri şu an Kürt diye dolanan siz de erkek mi var kadına hizmetçi gibi davranırlar çoğunuz türk erkeği ile evlenmek ister neden acaba auuu 🤘
- 5 ay
Seninki Roma işareti. Benimki safkan GERİLLA işareti. Koydum ama kabul et :d validen bile söylüyor bunu
- 5 ay
Mogolistan da kazı çalışması yapıyorlar çalışma adı türk aile grubu japon Kore mogullar var ,9 bin yıla inmişler aynı yerde yaşadıkları ortaya çıkıyor genleri yüzde 25 uyumlu
- 5 ay
Sen kök ırkı ne sanıyorsun mayalar kızıl deriler nereden gelmiş inkalar orta asya dediğin yerin adı bile Türkistan 😂 Çinli diyor bu 🤣🤣
- 5 ay
Duam kabul oluyor ki her zaman kırmızı tabut olup beter oluyorsunuz işte☺ kalbim imanla dolu. En iyi dünya orta asyalıların olmadığı dünya.
- 5 ay
Gelmiş askerler laf diyor alt tür dur o da alıp polise gitmeyenin ben
- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
5 ayAramıza girmiş, dağlar denizler
Gelemem diyorum öf öf, sen gel diyorsun
Kar yağmış yollara, örtülmüş izler,
Bulamam diyorum öf öf,
sen bul diyorsun, sen bul diyorsun
10 Yorumla
5 ayAynı şeylerı bende yaşadım ve biliyorum aldatıyordur seni çünkü seven her dakika arar yazar ve sorar merek eder en biri ne yedi ne içdi nerde kımle başına ne iş geldı dıye sorar sormuyorsa aldatıyordur uzak dur seni sevini sev illa biz mi dicez ayrıl dıye !
22 Yorumla
Soran5 ayher dk yazıyor soruyor ama görme isteği yok
- 5 ay
sana tavsıyen bağlama büyüsü yaptır benim ama iyi araştır arkadasım yaptırdı 13 yıllık sevgılısı evlılık düşünmüyordu kız bağlama büyüsü yaptırdı bir ay içinde evlılık tehlıfi etti oglan 🤔 yaptırcan mı
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. bence işini bahane ediyor olabilir, ilk senede her ay gelirken şimdi dört beş ayda bir gelmesi ve görüntülü aramıyor olması işten dolayı gelemediği için anlayışla karşılamak yerine nedenini sorgulaman necesario olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
m 5 ayBence ayrılmanın vakti gelmiş tatlım çünkü uzak mesafe ilişkisi çoğunlukla iletişim ister çaba ister eğer bunlar yoksa o ilişki yıpranır ve onu değil seni üzer.
12 Yorumla- 5 ay
@OLMAZTABI yine mi yaktın yoksa 🤣
Ya obama bile toplantılar arasında karısını arıyormuş kocaman cumhurbaşkanı müsait olabiliyor şu devirde... Onu da geçtim eskiden yaptığı bir şey bir anda neden erteleniyor insanlar neyi erteler biliyormusun; yapmak istemedikleri işleri sıkıldıkları işleri ve cidden çok yazık ediyorsun kendine 20 senelik evliler birbrini aldatırken ne yaptığını onun yazdığı kdr bildiğin bir insanla ilişki yürütmeye çalışıyorsun
10 Yorumla
5 ayEski nişanlım 6 ay görüşmemiz bile olsak gelmezdi. Sonra hiç tanımadığım biri hafta beni birkaç saat görmek için yanıma geldi. Gelmiyorsa bırak gitsin. Senin için gelen ve seni hakeden kişiler fazlasıyla var. Sen değerlisin
20 YorumlaOlabilir ama kesin değil. İş gerçekten yoğun olabilir, ama ilişkiye ilgi varsa yine de arama ve iletişim için çaba olur. Sürekli uzaklaşıyor ve hiç telafi etmiyorsa bu sadece iş değil, ilgi azalması da olabilir. En neti bunu açıkça konuşmaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
5 aySiz onun yanına gidin o zaman?
Durumunuzu bilmiyorum ama erkekler her sorumluluğu üstlenmekten yılabiliyor.02 Yorumla
Soran5 aydoğumgununde gidecektim sen gelme ben gelcem dedi ama gelmiyor
- 5 ay
Bunun pek çok sebebi olabilir biz sadece tahmin edebiliriz. Benim tahminim tek taraflı sorumluluk almaktan yorulmuştur.
Gizli Üye(30-35)5 ayKısa sürede ayrılıcak ve bunu senin suçunmuş gibi göstericek bak gör
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
5 ayKarakter yoksunu başka birini almış hayatına arkadan iş çeviriyor bas tekmeyi gitsin.
12 Yorumla
Soran5 ayçok mesajlaşıyoruz evlencez de diyor ama hiç görme isteği yok
- 5 ay
Canım o kısmı sanki biraz seni elde tutmak için gibi çünkü evlenecek adam hareketleri değil bunlar, ilgisinin artması gerekirken azalmasının başka bir sebebi yok şu durumda.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Gelmese neyse de aramıyor oluşu başka biri mi var sorusunu sana sordurmalı
06 Yorumla
Soran5 aynormal arıyor da görüntülü aramıyor canjm
Soran5 ayyok soğuk yapmıyor ama beni görmek için çabalamıyor yanıma gelmesini geçtim görüntülü bile aramıyor tek sorunum bu😪
Soran5 aysoğuk yapıyorum yine anlamıyor ayrılalım diyorum bu sebepten, sonra bana sen yeni birisini buldun ayrılmak istiyorsun diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayAlacağını almış. Doyum olmuş ve muhtemelen daha masrafsız birini bulmuş olmalı ki sende yediginle kaldın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Demekki her gelmesi çok masraf ve sadece yiyip içip geziyorsan sevismiyorsan vazgeçmiştir İstanbul'da her şey pahalı yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmaz o iş zararın neresinden dönersen kâr olur işine gücüne bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySen çok iyi katlandın. tebrikler birisi bana böyle davransaydı. uzatmazdım güle güle bb direk, aynen bunu söylerim uzatmaya gerek yok. ilişki tek kişinin çabalamasıyla olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayNe desem bilemedim ama kendiliğinden bitecek gibi duruyor
00 Yorumla İnsan yanı başındakine güvenemiyor. Bence ayrıl gitsin aşk ilişki yapma işine gücüne bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayeeee hevesini aldı yeter demiştir o yüzden arayıp sormuyordur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayBence de aldatılıyor olmanı anlayışla karşılayabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
5 ayİşi alacağı alındı seni dusunemz oldu yeni yollarda olabilir
00 Yorumla
5 ayTamamen bahane ve uzak mesafe ilişkisi de saçmalık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAramayan, sormayan, bilmeyen ve bilmek istemeyen sevmiyordur.
Ayrılırsanız sevinecektir.
00 YorumlaBence gercek seven arar sorar gelir sevmiyorsa hep birseyleri bahane eder benim tanıdığım cok kişi var yıllarca uzaktan sevip sonradan kavuşan ama sevmiyorsa bu bag çabuk kopar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHevesini almış ya da başkasını bulmyş olanilir ilişki yaşıyor muydınuz
00 Yorumla
5 aySeni sevmiyo beliki seven insan böyle yapmaz bu kadar bahane uydurmaz senin yerinde olsam ayrılırdım
20 Yorumla
5 ayUzak mesafe ilişkisi bir zaman sonra eziyete dönüşür mümkün mertebe yakınlarınızdan bulmaya çalışın aksi takdirde bu durum zamanla sizi yıpratacaktır
00 Yorumla
5 ayMercimeği başka fırınlara veriyordur uyan güzel aç gözünü
10 Yorumla
5 ayanlayışla karşılama erkek adam izin alır ayda bir günü de mi boş değil
00 Yorumla
5 aybence hayatinda baska biri vardir. boş ver onu
00 YorumlaTabikide en axından aldatmıyor amlayıs göster kacırma sevgilini şimdiden mutluluklar
00 Yorumla
5 ayArtık doyum noktasına ulaşmış, bahaneler çoktur
00 YorumlaKanka artık sıkılmış ben olsam biri benim için bi kez. gelsin var ya taparım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
5 ayİlişki bitmiş
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
5 ayBoynuz yiyorsun net (yaşandı) jsjsjsjsjs
21 Yorumla ayrıl sende tokat hak ediyorsun
20 Yorumla
5 ayHeyecan bitmiştir
03 Yorumla
Soran5 ayban da oyle geliyor
Soran5 ayama sürekli evlilikten de bahsediyor
- 5 ay
Uzak mesafe olmuyor kardeşim
Bir yerden sonra baymaya başlıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayBende olsam bende gelmem o kadar yol
10 Yorumla Başkası ile konuşuyor olabilir
10 Yorumla
5 ayBahane başkasını bulmuştur
10 YorumlaSeven insan ne yapar ne eder gelir
10 Yorumla
5 ayBen gelirim her hafta sen konum ver 😂
00 YorumlaHayatında başka biri olabilir
00 Yorumlasoğumuş artık yorulmuş
00 YorumlaHayatına başkasını almış seni aldatıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBoş yere kendinizi yormayın, olmaz.
02 Yorumla
Soran5 ayayrılıyorum onu da kabul etmiyor
Cevap sahibi5 ayBal gibi eder. Adanadan nereye kadar müdahale edecek.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayBitmeye yakin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBirine tutulmuştur yeni biri
10 YorumlaSoğumuş bitmesi yakindir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayCinsellik var mıydi aranızda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayNeden sevgilisin hala cinsellik var mıydı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySeks yapıyor musunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayZor ama ilgisi nasıl?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
5 ayUzak mesafe ilişkisi bitmeli.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. ayrıl
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 aySeni sevmiyor
20 Yorumla
5 aySıkılmış olabilir..
20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzak mesafe ilişkide sevgilim artık yanıma gelmiyor ve aramıyor, işini bahane ediyor olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler