Aşk İlişkileri Uzaktan ilişki yaşadığım sevgilim çok az yazıyor, aramıyor. Ayrılmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ayrılmak istediğimi söyledim o da beni beklemiş yazmam için hallettik konuyu teşekkürler Uzaktan ilişki yaşadığım sevgilim çok az yazıyor, aramıyor. Ayrılmalı mıyım? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Alisam21 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Bazen istesen bile yürümüyor , uzak mesafe ilişkisi zor emek ister, sabr , anlayış ve en esası güven ister. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Sorun neymiş, neden böyle yapıyor ki? Varsa farklı bir durum onu da belirtsin.. 0 0 Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Uzak mesafe ilişki yürümez hiç Bi zaman avutmaya kendinizi 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Daha çok konuşmak istiyorum diye bi söyle öncelikle 0 0 Yorumla
Pamukseker871 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yaklaşık 10 gün önce 1 yıllık uzaktan ilişkimi sonlandırdım ve beni aldattığını öğrendim. Bence hiç böyle şeylere girme. Üzülmene düşünmene bile değmez 0 1 Yorumla nathan22 +1 yıl geçmiş olsun ne yapmış size? Yorumla
atarlikiz52 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl O iliski bitmis zaten sen bitirsem mi diye dusundugun an bitti. Kesinlikle adina da gerek yok bu iliskinin bitirmelisin 0 0 Yorumla
meleklerrs Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Uzak mesafe ilişki yaşanmaz. Daha fazla üzülmeden ayrıl. 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Seni mutsuz hissettiriyorsa ayrılmak en iyisi 0 0 Yorumla
StrawberryKidnes Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani ilgisiz biriyle olmaktansa ayrıl daha iyi 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kanka onun 5tane konuştuğu vardır 0 0 Yorumla
Ölümünebekar Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ayrılmalısın başka birini bulmuş belli 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sizde istiyorsunuz her dakika yazsin 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Başkası vardır 0 0 Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Evet ayrılmalısın 0 0 Yorumla
damdakikedixz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ayrıl 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ayrıl 0 0 Yorumla
Hirayilli302 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Basta nasildi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Böyle değildi Yorumla Hirayilli302 +1 yıl Aynisi bana oldu 2 gun once sevgili yaptini ogrendim benle konuşurken onlada konuşmus Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bazen istesen bile yürümüyor , uzak mesafe ilişkisi zor emek ister, sabr , anlayış ve en esası güven ister.
Sorun neymiş, neden böyle yapıyor ki?
Varsa farklı bir durum onu da belirtsin..
Uzak mesafe ilişki yürümez hiç Bi zaman avutmaya kendinizi
Daha çok konuşmak istiyorum diye bi söyle öncelikle
Yaklaşık 10 gün önce 1 yıllık uzaktan ilişkimi sonlandırdım ve beni aldattığını öğrendim. Bence hiç böyle şeylere girme. Üzülmene düşünmene bile değmez
geçmiş olsun ne yapmış size?
Ben de sevgilime böyle davranıyorum çünkğ sevmiyorum
O iliski bitmis zaten sen bitirsem mi diye dusundugun an bitti. Kesinlikle adina da gerek yok bu iliskinin bitirmelisin
Uzak mesafe ilişki yaşanmaz. Daha fazla üzülmeden ayrıl.
Seni mutsuz hissettiriyorsa ayrılmak en iyisi
Yani ilgisiz biriyle olmaktansa ayrıl daha iyi
Kanka onun 5tane konuştuğu vardır
Ayrılmalısın başka birini bulmuş belli
Sanal ilişki yasadinizmi
Başkası vardır koy tekmeyi
Sanalda mı tanışıp sevgili oldunuz.
Sizde istiyorsunuz her dakika yazsin
Bitir bence ne uzatiyosn
Evet ayrılmalısın çok yürümez çünkü
Umrunda değilsin onun
iyi ki sevgilim yok en azdindan ayrilik yok
Zaman kaybetme derim. Tecrübe konuşuyor
Başkası vardır
Evet ayrılmalısın
Ayrıl
Ayrıl
Gözden uzak olan…
Basta nasildi
Böyle değildi
Aynisi bana oldu 2 gun once sevgili yaptini ogrendim benle konuşurken onlada konuşmus
Hci görüştün mu
Durumu şöyle