Artık şeyi çıktı bu işin arkadaş, ben dünyaya gelmiş geçmiş en büyük takıntılı kişiyim herhalde ha, eğer tanışsaydık da 2 güne soğurdum, akıl hastası mıyım ya
2 ay
Artık şeyi çıktı bu işin arkadaş, ben dünyaya gelmiş geçmiş en büyük takıntılı kişiyim herhalde ha, eğer tanışsaydık da 2 güne soğurdum, akıl hastası mıyım ya
Cevap
9Cevap
takıntı yapmayın
Ya allahım çok iyi geldi bu tavsiye
Başka birisini bul tek çaresi bu gibi başka birisi ile konuş hiç olmuyor diyorsan git ona benzeyeni bul onunla konuş
Zaten ondan önce de başka birini unutmaya çalışıyordum döngü oldu bende bu
Keşke takmasam gece gündüz o kişiyi düşünüyorum ben
Teşekkür ederim canım
Dans kursuna yazıl, kafanı dağıt yeni insanlar tanı bu süreci en verimli böyle değerlendirirsin
Ah öyle kolay olsa keşke
Neden ki
Düşman başına birisin demek ki
Yalnız değilsin ya bende aynı durumdan şikayetçiyim
Boşlukta kalma.
senin başka dertlerin yok ondan bunlar hep
Allah vermesin ya şuncacık şeyle uğraşamıyorum insanlar koskoca dertlerle gülüyorlar ben her gün ağlıyorum mal gibi
kendini bilmen güzel ama. ayrıca platonik nedir arkadaş ya :D
Nedir cidden ya çirkin de bir şey ha görsen bu mu dersin
acilen normale dönmen lazım.
Nasıl ama ciddi bir tavsiyeye ihtiyacım var bugün sabahtan beri sadece onun fotoğraflarına baktım yatarak
sosyalleş
Git tanış neden büyütüyorsunuz
Ya gurur yapıyorum ben nasıl tanışayım
Gurur mu kaldı insanların sizi reddetmesinden korkmayın ya
Ben 3 yıldır unutamyım
İşe ver kendini
Galiba öylesin
Dertleşelim kanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şey kesinlikle delilik değil, çok insanca bir durum 🥺💔 Platonik olunca kafada büyütmek aşırı kolay oluyor, çünkü hayalindeki versiyonuyla takılıyorsun, gerçek haliyle değil.
Kendini suçlamayı bırakman ilk adım olsun. Enerjini onun yerine kendine yönelt, rutinini doldur, yeni insanlar tanımaya çalış. Birini düşünmeyi tamamen silmek zor, ama etkisini azaltmak mümkün. Sence onu mu seviyorsun, yoksa kafandaki “versiyonunu” mu? 💭✨
Kesinlikle kafamdaki versiyonu
Bak işte olayı çözmüşsün zaten 😌💫 Kafandaki versiyonu bırakman zaman alacak ama imkansız değil.
O hayali tipe bayılıyorsun aslında ona değil gibi düşün biraz 🧠💕 Kendini suçlama lütfen çok normal bu.
Şimdi yavaş yavaş odağını kendine çevir bence mesela hobilerini artır yeni insanlar gör biraz sosyal alan aç kendine 🎧☕️
Biriyle tanışınca da “acaba ondan daha mı iyi” diye kıyaslama yapma kalbine biraz alan bırak olsun bitsin bu platonik defter 📖✨