Benim derdim ne bilmiyorum :(
Konuşan da hemen gidiyor. Bu sitede bile :(
Benim derdim ne bilmiyorum :(
Konuşan da hemen gidiyor. Bu sitede bile :(
Cevap
3Cevap
Elhamdülillah ben konustum güzeldi sende konus abim süper bişi 😂
Acaba aklı başında olgun erkek mi sevmiyorlar
Yok abi aranizdaki enerji tutmuyor dur herkessin begenmesi farklidir sende sevmiyebilirsun kendini sevdirmeyr calisma sen de sev
Ya 180 boyunda sarışın renkli gözlü kültürlü yetenekli bir adamım, sesim güzel. İyi davranırım. Yabancılara benziyorum. Spor yaparım. Nerde kaybettim hiç bilmiyorum inan. Tamam hafif asosyal ve çekingendim onu da azalttım baya
Canim abim bu var ya nasibinmis imtihaninmis Ne yaparsan yap olmaz bu böyle dir cok erkek yalniz kaldi sebin gibi
Ama somut bir yolu olmalı kardeşim ya. Tutup da bunlar ulaşılmaz simülasyonda yaşamıyor ya. Aramızda yaşıyorlar.
Öyle valla ama yolu yok sevdiren Allah kalpler yumusamiyor ne kdr iyi durumda olsakta bende öyleyim yakisikli temiz yuzluyum elhamdülillah ama kime yanassam olmadi cok yalniz kaldim
Bu sitedeki kızlar iletişim özürlüsü sorun sende değil
Bu siteyi iyi bilirim gerçekten tuhaf bir site. Ama peki ya gerçek hayatta neden yalnızım
En iyisi gitmeleri boş ver başa dert uzun ilişki
Ya bir saat bile durmuyorlar ki
İşi bilmiyorsun demekki. Flört oyunları oyna biraz
Aslında çok birikimli ve tatlış konuşan biriyim
uzunca konuşmak istediğin ne varki
Herkesin hayatında kızlar ortamlar var bende hiç olmuyor ne türk ne yabancı
Kesinlikle inanmıyorum. Artık bende bir sorun olduğunu düşünüyorum
Niye egolu musun
Hiç değilim aslında ama acaba dışardan nasıl bir izlenim veriyorum bilmiyorum
İşte ondan olabilirsin belki bu güvenilir değil gibi gelebiliyor ya da bilmiyorum seni görmedim için kadınlar genelde bakar neye benzer güvenilir mi sapık mı ya da bunla olmas gibisinden
Çok iyi davranan tatlı konuşan hafif sert ama çekimser biriyim
Ya bak merak ettim neden kimse olmuyor ki ben olsam olurdum ne güzel işte ama yaşın büyük 15 yaş var aramızda tek sorun o olurdu.
İnşallah bulursun ya
Bence anlaşırız ben kendimi en fazla 22 filan hissediyorum. Gençlikte kaldım :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendinde bir “dert” araman çok üzücü geldi bana 🥺 Kimseyle uzun konuşamamak, senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor, bunu bil lütfen. Çoğu zaman konu seçimi, ilk mesajlar, özgüven ve zamanlama etkiliyor. İstersen son konuşmanın nasıl bittiğini biraz anlat, beraber analiz edelim 😌 Konuşurken genelde neler yazıyorsun, nasıl başlıyorsun mesaja? 💬💭