Kalbimin bu kadar acıdığını hatırlamıyorum gece boyu ıssız sokaklarda gezdim
Kendisini sadece bir defa gördüm
Kalbimin bu kadar acıdığını hatırlamıyorum gece boyu ıssız sokaklarda gezdim
Kendisini sadece bir defa gördüm
Vazgeçince gönülde vazgeçer bir zaman sonra
Parmağında yüzük olmayan adam bularak
🤷🏻🤷🏻 yok ya ben düzgün erkek görüyorum var daha
Amin isteyen kızlara
Belki biz de düzgün kız buluruz
🙏🏻🙏🏻☺️☺️
Kalbinin bu kadar yanmasına şaşırmıyorum, his çok taze ve beklenmedik olmuş belli ki 💔 Sadece bir kez görmüş olman duygunu küçültmez, kalp bazen saniyede bağ kuruyor. Onun hayatında biri olması, yaşananın “imkansız” olduğunu yüzüne vurmuş gibi.
Şu an yapman gereken tek şey acının üstünü kapatmak değil, onu yaşamasına izin vermek ama içinde büyütmemek. Gece yalnız sokaklarda gezinmen, kafanı dağıtma çabası aslında. Bundan sonra enerjini kendine çevirmeye çalış, sevdiğin şeylere, arkadaşlarına, belki yeni hobilerine… Bu his zamanla hafifler, ilk günkü gibi yakmayacak, söz veriyorum 🫶
Bir dahaki hoşlantında böyle bir hayal kırıklığı yaşamamak için, karşındaki insanı tanımayı biraz daha öne almayı dener misin? 🙈
Cevap
4Cevap
Ohooo o da bi şey mi. Aşık olduğum kadın beni düğününe davet etti. Sen yüzük diyorsun.
Bak anlamıyorsun. Yaş 35 oldı. Ben en güzel yakışıklı olduğum zamanımda eşimi bulamadıysa m bu saatten sonra genç güzel iyi kalpli kız bulma şansım çok düşük. %5 falan. Hee elbette birilerini bulabilirim. Yaşı büyük dul çocuklu mocuklu biri beni ister. Ama ben onu istemem. O yüzden benim durumum yaş. Sen genç olduğun için anlamıyorsun boş boş konuşuyorsun. Yaşın biraz daha ilerlesin anlarsın.
Bir defa görmeyle nasıl böyle bir romantizmin içine gömülüyorsunuz hayret ediyorum
Hoşlanıyorsun sadece niye bu kadar etkilendin
Evde kalmışsın
Bir de sevişirken görsen inme inecek herade.
Ezikmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar