Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bişeyler söyleyin çok kötüyüm. Onu o kadar çok özledim ki ama dokunamıyorum bile. Yüzüne bakmamı bile istemiyor. Bana o kızın ismini bile söyledi. Kendimi toparlamam lazım diyor ama daha da cokuyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap gelmesi için cinsellikle ilgili sorular mı sormalıyız illa? Gerçekten ihtiyacımız olduğunda neden kimse yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçekten kötü uzaklaşmalisin
Uzaklaşamiyorum. Çok seviyorum. Çok özledim. Burnumun dibinde olduğunu bile bile nasıl uzaklaşabilirim ki.
Kendine acı çektirmek naparsa yapsin
Çıkart hayatından olsun bitsin
Çıkartabilsem onun benden sonra sevgilisi olduğu bir sene boyunca çıkarırdım. Ama ben ondan sonra kimseyi sevemedim. Ben onu içimden söküp atamadım ki. Şimdi onun diğer kızı içinden atamayisini izliyorum. Kahrediyor beni.
Kendine acı cektirmekden başka birsey yapmion.. Ben ya da başkası arasinda tercih yapiosa hadi ordan git derim.. Ne bilim bence senin hatan
Biz ayrıldıktan sonra onunla çıktı. Şimdi ayrılmışlar işte. Ama biliyordu ayrıldığımız zamanda da biliyordu sevdiğimi. Hala sevdiğimi de biliyor. Uzak durmaya çalışıyor benden ama yaşadığımız yerde karşılaşmamak şaka gibi olurdu. Her gün onu görmek çok zor geliyor. Bazen konuşuyoruz benim yüzüme tükürmen gerekirdi nasıl sevebiliyorsun diyor. Seviyorum işte. Duygularima söz geçmiyor ki.
Senin ki yüzsüzlük. Senden ayrılıyor.. hemen başkası oluyor oda bitio. Sen halen onun peşine düşüyosun. Adam bile diyor yüzüne tükürmek gerekirken seviom ne.. Sacmalik. Agla agla dur inşallah aklin başına gelir
O da uzak durmaya çalışıyor. Seni daha fazla uzemem sevgini onu unutmak için kullanamam diyor. Sana hissettiklerim gerçekti ben seni hiç silmedim hayatımdan diyor. Şu an yanımda olursan sadece kafam karışır sana onu tamamen silip atmadan yaklasamam sana diyor. Bunları söylemesi kız için bu kadar harap olduğunu görmek beni çok kötü yapıyor.
Bence git onuda öldür kendini de tek çözüm bu gibi.. 2. ci kız hayatina baksin
Sağol çok yardımcı oldun. Zaten ben işin içinden çıkamıyorum.
https://youtu.be/wrl2WrVOU_c yardimci olacaksa bu şarkıyı dinle
Keske şarkıların yardımı olsaydı :( mantığıma göre hareket edemiyorum bu konuda. Söz geciremiyorum duygularima. Keşke yapabilsem ama olmuyor. Kendimle böylesi çelişmek de çok zor geliyor.
Aklini kullan hayatina bak eskilerden adam olmaz. . allah yardımcın olsun. Kimseyi sevmiom kafam rahat
Vazgeç onu sevmekten bence kız ayool
Vazgeç demekle olmuyor ki. O başkasıyla olduğunda bile vazgeçemedim. O hayatına başkasını alırken ben hala onu sevdim.