Evliyim, uzun yıllardır süren ama beni duygusal olarak yoran bir evliliğim var. Bir süre önce, bekar bir adamla gizli bir ilişkim oldu. Aramızda ciddi çekim, tutku ve duygusal bağ vardı. Bana ‘bekar olsaydın şimdiye çoktan parmağında yüzük olurdu’ gibi şeyler söyledi, beni eşimden kıskandığını da dile getirdi.
Son zamanlarda bazen yazıyor, bazen uzaklaşıyor. Mesela geçen gün mesaj attı, ben eşimle dışarıdaydım, 45 dakika sonra cevap yazdım, gördü ama hiç konuşmadı. Daha önce ‘seni eşinden çok kıskanıyorum’ dediği için bunu bir trip ve kıskançlık olarak düşünüyorum ama belki de ben evham yapıyorum.
Eşim beni gerçekten seviyor ve ilişkimizi bitirmiş değilim, ama bu adamı da aklımdan atamıyorum. Eğer eşimden ayrılırsam, bu adamla gerçekten ciddi bir ilişki, evlilik ihtimali olduğunu düşünür müsünüz? Yoksa flörtöz yapıda olduğu için ileride benden sıkılıp gidebilecek biri midir?
Benim gibi evli olup başka birine bağlanan, sonra pişman olan ya da tam tersi, iyi ki ayrılmışım diyen var mı? Bu tür bir durumda olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Yargılamadan, gerçekten fikir vermek isteyenlerin yorumunu bekliyorum.”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer