Gizli Üye(30-35)1 yılGayet olası.
Ben de bir kıza sevdalandım. İkinci güncellemendeki örnek gibi gözlerimiz konuştu. Sonra ayrı düştük. Göz görmez olunca mesajlaşmadık ama ima yoluyla konuştuk. Onunla sevgili olmak, aşkı sevgiyi evlenmeden tüketmek istemedim. Evlenmek istedim ama maddi durumum el vermiyordu. O da benden adım gelmeyince başkasıyla evlendi. Sonra boşandı. Sonra başkasıyla tekrar evlendi. Bu süreçte bana hiç ulaşmadı.
Siz de başkasıyla evlenmesini biliyorsunuz da sizi sevdiğini bildiğiniz adama adım atmıyorsunuz. Sonra öyle birisi gelir mi diyorsunuz. Gelince kıymetini bildiniz mi ki?
04 Yorumla
Soran1 yılOna rağmen başkasıyla evlendim değil zaten ben ayrıydim onunla karşılaştığımda ama bu başkan bir olay. Belki de evliydi o yüzden uzak durdu ama bilemedim onunla bir şekilde karşılaşıyorduk zaman zaman, kaybedeceğimi düşünmemiştim neyse artık kadar
Soran1 yılKader
Cevap sahibi1 yılOna rağmen başkasıyla evlenmesen de arayıştasın. Başka biriyle pekala evlenirsin. Onun kadar sevmesine gerek de yok. Evlenmek için kararlılık göstersin yeter. Siz erkek değil, evlilik seviyorsunuz.
Soran1 yılYok ya çok evlilik derdim yok
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBu devirde, bu devirdeki erkeklerle akli olan evlenmez. Evlenenlerde pisman oluyor. Bu sitede de soru aciyorlar zaten pismanim diye. Bende evlendim, kisa surede bosandim. Ben sevmistim, erken de evlendim bu zamana gore (22 yasinda okul bitince evlenmistim. 23 yasinda 1 yildan sonra ayrildim) simdi 24 yasindayim. Bundan sonra benimde pek evlenmeye gonlum yok. Bir de kadin parayi kazandıktan sonra evlilik, erkek yuk oluyor. Erkek kahri cok zor ya. Oyle boyle degil. Kizlar beni anlayacaktir. Kimisi de sabredip yurutuyor iste. Duzgun, adam gibi adam cikarsa diyecegim ama bu devirde zor. Sanki her tarafta hemcinslerim var gibi.
Bosandiktan sonra 23 yasimin son aylarinda atandim. Parami da kazaniyorum cok sukur. Geri aile evine donmekte zor gelmisti. Ailem sagolsun destek oldu ama yine de yabanci hibi hissedebiliyor insan. zaten birkac ay aile evinde kaldiktan sonra ataninca kendi hayatimi kurma imkanim oldu. Allah bir kapiyi kapatti, digerini acti.
Yanlis kisiyle boyle dusunuyorum belki ama agzi yanan yogurdu ufleyerek yer ya. Erkekler benim icin zor varliklar, evlenmek kadin olarak buyuk yuk altina girmek bence. Zaten olan hep kadina oluyor. Evlensen sana oluyor. Bosansan dul oluyorsun sana oluyor. Erkek bekar oluyor ona hicbirnsey olmuyor. Cocuk olsa bodanmis anne olarak oyle zor oluyor. Erkek yine baba da olsa hayatina devam ediyor.
Para olduktan, kazandiktan sonra evlilige gerek yok. Sevmek sevilmek istiyor insan ama erkekler sagolsun agzinin payini veriyor, bu duygulardan da vazgeciyorsun. Hepsi ayni degil elbette ama iste bir kere tokat yiyince artik eskisi gibi gozu pek girisemiyor insan bu islere. Boyle iste. Bilmiyorum.
28 Yorumla
Soran1 yıl❤️🤗
- 1 yıl
devrin erkeğinde problem yok. devir kökten bozulmuş
- 1 yıl
senin hayatının dönüm noktası boşanmak değil atanmak olmuş. atanmasan bu yorumdaki psikolojiyi taşımazdın
Soran1 yıl@blackswan92_ ilgisi yok aynı fikirdeyim tamı tamına, atama durumum yok
- 1 yıl
bak cidden iyi bir kısmetin çıktı. dene bu çocuğu. yakışıklı artiat gibi
- 1 yıl
yazdığın yazıya büyük oranda katılıyorum bu arada ama atanma olayı senin hayatını düzen anlamında daha sağlama almış. atanma olmasa hayatın belirsizlik ve dizayn sürecinde uzayıp devam edecekti. bu açıdan bakınca atanmanın getirdiği yeni hayat boşanma sürecini hızlı atlayıp gölgelemen için yeterli olmuş bunu demek istedim
Cevap sahibi1 yıl@blackswan92_ olabilir ama yine su akar yolunu bulurdu. Ailemda sagolsun cekip aldı beni. Yabanci hissettim demem de ailemle degil benimle alakali. Hani uni okumaya gideriz, yurtta ya da evde kaliriz ama aile evine donunce eskisi gibi olmaz ya. O acidan dedim. Atanmasam da ailemle yasar giderdim, kpssye calisir, baska kurslara ya da kpss kursuna giderdim. Ha eski esimin etkisi oldu mu oldu. Evlilikteki zorlugu gorunce benim kendi oaram olmasi lazim kafasina girdim, girmedim degil. Vallahi beyler olarak bir para kazaniyorsunuz, ailenizi gecindirecekseniz bazilariniz bundan bile gocunuyor. Ha esimin tek sorunu bu değildi ama dedigim tarzda cok erkek var. Yoksa kizlar calismaya olumaya merakli degil. Fitrata uygun da degil. Rabbimiz bile bizi ozel günlerimizde, hamilelikte, lohusalikta falan namazdan, oructan muaf tutmus. Ama erkekler, kendilerine verilen sorumluluklari gorevleri yapmadigi icin , fitratimiza ters olsa da calismak zorunda kaliyiruz. Benim 18 yasindan beri kadinsal rahatsizligim var, hayat kalitemi etkileyen. Calismakta zorlaniyorum acikcasi. Regl donemlerim cok sıkıntılı vs vs. Evliligimde bircok onuda rahat etsem bosanmayacagim gibi buyuk ihtimalle de bu kadar cabuk atanmazdim.
- 1 yıl
Sanki siz kadınlar sevgiden, değerden çok anlıyorsunuz, çoğunuz paracı, maddiyatcı, genelleme yapmana gerek yok asıl siz kadınlar ego tavan kahrınız çekilmez varsa yoksa çoğunuz maddiyat
1 yılGerçekten çok doğru. Dertleri aşk değil, yuva kurmak değil, huzur değil. Birlikte hayalleri, idealleri, umutları sahiplenmek değil. Yol arkadaşlığı, halden anlamak, olduğu haliyle sevmek hiçbiri değil. Hepsi sadece erkek olduğunu kendine kanıtlama peşinde. Tek bir gayretleri var bu dünyada, bir yerlere sokmak o da. Eğer hiçbir yere sokamıyorlarsa hayatınıza sokup gidiyorlar.
11 Yorumla
Soran1 yıl❤️
1 yılAçık olmak gerekirse bırak kadını dul erkekleri bile bekar kızlar istemiyor şimdi sen dulsun senide anca dul bir erkek ister bekar bir erkek istemez her ne kadar desekte bekar dulla evlenebilir ama şuda bir gerçek dul insanları bekarlar istemez
02 Yorumla
Soran1 yılBu gereksiz bir detay olmuş zaten ben de denklik ararım ne yapayım bekarı ya da anasının dırdırini çekecek değilim
- 1 yıl
verdigi cevabın queenligi voclfpdödpdöd
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım, sakın öyle düşünme! Aşkın yaşı, şekli, durumu yok 💔 İnsanlar hata yapar, hayattan ders alır; ama bu asla bir daha seveceğin ya da sevileceğin anlamına gelmez! İnandığın sürece karşına o özel kişi çıkacak 🌹 Belki bugünden yarına değil ama bir gün kesinlikle. Artık yıl da geliyor, dileklerini şimdiden hazırlasan mı? 🎇✨ Yılbaşı mucizelerini küçümseme, aşk seni şaşırtabilir 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bekar genç kızlara bile cinsel amaçlı yaklaşma cüretini kendilerinde bulabiliyorlarken senin dul olman onların iştahını daha çok kabartacaktır. Eğer adam gibi adam olmayan bir erkeğe denk gelirsen vay haline. Direkt cinsellik beklentisine girecektir. Nasıl olsa bekaret yok, e daha önce yaşadığı için canı da sürekli çekiyordur diye düşünerekten seni baştan çıkarmaya çalışacaklardır. Kuzenimin başına da aynısı geldi ama kendisinin bu durum hoşuna gittiği için bir şey diyemedim.
42 Yorumla
Soran1 yılBen kimseye bu durumdan bahsetmiyorum ki baştan, zaten ne olursa olsun herkes kendini belli ediyor
u 1 yılBen genel olarak erkeklerin kafa yapısından bahsetmek istedim. Yani naçizane bir tavsiye idi...
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılAşk her zaman olabiliyor iş ki senin aşık olduğun kişi buna saygı duysun seni insan yerine koysun
10 Yorumla
1 yılİnsan kırıldıkca içine kapanır ve içine kapanarak sadece kendini cezalandirirsiniz
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisiniz
Umutsuz olmamalisiniz
Ayrıca boşanmak kusur değildir.
Yorumlara baktığımda bunu kusur olarak gören küçükken göster amcana pipini diye büyütülen ataerkil yobaz toplumdan ne bekliyorsunuz ki
Bu tip insanlara affedersiniz doğruları kıçından buke buke soksaniz girmez çünkü bünyesi kabul etmez19 Yorumla
Soran1 yılZaten kimseye bir şey kanıtlamak ya da anlatmak gibi bir derdim yok olmaz da, kişi kendinden bilirmiş işi der işin içinden çıkarım
Soran1 yılDeneme yanılma da çok yorucu herkes iki günde kendini belli ediyor nasıl olsa uğraşamiyorum
- 1 yıl
Zaten bu hayatta dengine düşmeyen Hersey heba olur gider
Soran1 yılHeba olmamak için en iyisi kendi kabuğunda huzur içinde yaşamak en iyisi, yillardır yaptığım bu pişman değilim
- 1 yıl
Pişman olmasanız sevmek ve sevilmek istediğinizi belirten bu soruyu da sormazdiniz bence
Bu sadece kendinizi avutma tarzınız 😊
Soran1 yılHayır pişman değilim çünkü birinin elinde heba olup canımın yanmasındansa tek bir hayatın huzurunu yaşıyorum yıllardır. Sadece konu, zaten aşk evliliği yapmadım bu hissi yaşamadim
- 1 yıl
Siz birini tanımak için kendinize şans vermezseniz, kendinizi kapatırsanız size bu aask evliliğini altın tepside birisi sunar mi sizce
Soran1 yılDedim ya kimse şaşırtmıyor iki günde belli ediyor herkes hatta iki saatte. Artık neden uğraşayim olmasa da oluyor gerisi takdiri ilahi. Hani vardır ya ben aramıyorum o gelip beni bulsun😅
- 1 yıl
İyi bakalım. Allah rast getirsin inşallah.
1 yılSenin için zor bir dönemden geçtiğini hissediyorum ve bu soruyu sormak bile kalbinin derinlerinde halen bir umut taşıdığını gösteriyor boşanmış olmak geçmişte yaşadığın şeylerin seni tanımladığı anlamına gelmez biliyorum bazen insanlar çok yorulmuş hisseder hele bir de hayal kırıklıklarıyla dolu bir ilişki yaşadıysa yeniden sevebilmek güvenebilmek kolay olmuyor ama inan bana her kalp yeniden çarpar her yara bir gün kabuk bağlar bu dünyada seni sevebilecek sana hak ettiğin değeri verebilecek bir insan mutlaka var belki henüz onunla karşılaşmadın belki de o kişi sen hazır olduğunda karşına çıkacak unutma ki aşk sadece birine bağlanmak değil aynı zamanda kendini sevmeyi öğrenmektir kendine karşı sabırlı ol kimse mükemmel değil ama sen kendi hikayeni yazacak kadar güçlüsün aşka inancını kaybetme çünkü bir gün o his seni hiç beklemediğin bir anda bulabilir ve işte o zaman gerçekten anla ki her şey sana o anı yaşatmak içinmiş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYurt dışından bul. Ben evlenmeden buldum kafam rahat su an yurt dışındayım ve bosansam bile etrafımda dürüst onlarca yabancı erkek var hiçbiri sana ortada kalmış bunu becereyim sadece gözüyle bakmıyor cunki kultur farkli. aklın varsa yabancı bir erkekle olursun en çok almanlarla evlenebilirsin oyuncu değiller durustler ben alman ile evliyim. Git önce Almanca kursuna sonra Cat pat flört etmeye bak türk erkekleri yetişme tarzları vasat olduğundan maalesef boşanmış kadının duygularıyla ilgilenmez sadece kullanmak isterler yabancilar tercih ediliyor ayrıca artık sen bilirsin bol şans
22 Yorumla
Soran1 yılYabancı çevrem yok ayrıca İstanbul da yaşıyorum başka ülkeye gidemem. Ama bizim erkek cinsi hakkında haklısın hepsinin farkındayim bu yüzden yeni değil durum benim için yıllardır kimseye yaklaşmadim yaklaştırmadim. Sana mutluluklar diliyorum bizim kadınlar en çok mutluluğu hak eden kişiler❤️
Cevap sahibi1 yıl♥️
Hayat bu ne getireceği belli olmaz ben de boşandım istesem şimdi evet derim etrafımdakilere ama sütten apzı yanan yoğurdu üfleyerek yiyor.. Nasip kısmet yani ama şöyle düşünün kendinizi keşfetmenin için iyi bir zaman kendinize hobi lerinize daha çok zaman ayırın özgürlüğünüzün tadını çıkarın ...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. aşk ve sevgi her şeyden değerli duygular, bir kadına az az verilmeli. Beylikle değeri ve kıymeti bilinir. Cinselliğe gelince, her gün farklı bir erkek ve kadınla yapabilir bir insan. Günün sonunda evine gittiğinde yine yalnız kalıyor. Bence siz önyargılı davranmayın, aşık olmanız imkansız ama sevebilirsiniz, umarım sizi seven biri çıkar. Çünkü çoğu insan kullan at modunu kullanıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılToplumsal olarak biliyorsun böyle olaylar Türkiye’de ikinci evlilik her zaman için sorun olabiliyor yani erkek evlenmediyse.
Evlenip boşansa bile ikinciye evlenecek kişinin hiç evlenmemiş olmasını bile isteyebiliyor.
Bak bundan sonra hayatında Net bir şey olacak ise eğer birisi evlenmediyse ve seni tercih ediyorsa o kişi seni gerçekten seviyordur11 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca herkes cinsellik için düşünmüyor. yani aşk her yaşta her durumda bir insanı bulabilir
1 yılYo, ölene kadar kimbilir kaç defa aşık olacaksınız, yeter ki kendinize izin verin… aynı şekilde aşık olmayabilirsiniz, ama zaten öyle olmasın daha iyi… Nasıl herhangi bir tercübeyi hata yaparak hatasız yaşamaya yaklaşırsınız, aşkta da benzer bir öğrenme süreci mevcut…
10 Yorumla
1 yılBoşanma sebebin nedir? Ve bu saatten sonra aşık olup evlenicem diye beklersen bence çok beklersin genç kimse dul bir kadınla evlenmek istemez orta yaşlı biri olabilir o da aşık olacağın biri olarak zor bu sadece benim fikrim yinede tabiki Allah gönlüne göre versin inşallah
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkes icin degil.. Bu genellemeleri cok yanlis buluyorum.. Genelleme yapmak mevvut olasiliklarinin da onunu tikiyor.. Her insan o maksatla yanasmiyor insanlara.. Gecmiste yasanan kotu olaylqrin muhattabi olmayan insanlardqn cikarilmasi etik degil.. :))
10 Yorumla
1 yılyeniden aşık olmak ve o eski heyecanı yakalamak yaş itibariyle de çok zor. bir de yaralanmış oluyorsun ve güven duygun ciddi anlamda zedelenmiş oluyor. sırf evlenmek için evlenme zaten. olurda birgün kalbin çarparsa yeniden olur. kim bilebilir ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yuksek cunku cok dul var piyasada. dul olunca da bi rahatlama geliyor insanlara. cüretkarlasıyorlar. düzgün erkek cok var bence yanlıs düşünüyorsun. ama bak su olur. simdi sen sunu ayırmalısın. dul oldguundan dolayı sana ciddi yaklasıyormu yaklasmıyormu. kimi erkek takılayım gezeyim sevişeyim der. ama seni özel hayatına iş hayatına aile hayatına sokmaz. sen kenarda kalırsın. kimi de kendide bosanmıstır denk görür begenir evlenmek ister.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İhtimaller yüksek, seçimler yanlış, düşünceler anlamsız, yargısız infaz yapan çok, herkes aynı değildir, bu iki taraf içinde geçerli, ne olursa olsun hemen kötü düşünüyoruz öyle bir umutsuzluğa kapılmışız ki bu hayatta, her şey boş sanki, ama öyle düşünmemek gerekir işte.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılÇocuğun yoksa bir erkekle hayatini birleştirebilirsin çok kolay bu yaştan sonra adam da zaten tek çocuk isteyecektir. Olgun erkeğe denk gelmemişsin besbelli yüreğiyle sevecek birileri de var. Cinsellik aşkın meyvesi gibidir. Ama doğru zamanda inandiğin kişiyle olmalı..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar her türlü şanslı. Gerçi çocuksuz boşanan erkek bekarlar aynı. Tecrübe etmiş bekarken olmuş oluyor. Bakir tarafına takılan olmuyor. Aksine tecrübelendi iyi bike olur diyorlar. Ama tip para vs de kısıtlayabilir. Kadınlara her türlü talip çıkıyor. Talep edilen taraf olması artısı var zaten ayrıca
10 Yorumla Günümüzde ne erkeklerde ne de kadınlarda iş var.. Bu işin cinsiyeti yok ciddi iliskiye denk gelme olasılığın yüzde 1 ihtimal onda da aynı anda 100 kişiyle flört et ciddi ilişki isteyen en fazla 1 kişi ya çıkar ya çıkmaz. O yüzden kimseden bir şey bekleme.
11 Yorumla
Soran1 yılZaten beklentisiz biriyim kafam rahat böyle
Gizli Üye(25-29)1 yılKadinlarda ayni saf sevdigim kizin tek derdi belaltiymis kimseyle birdey yasamadim dedi kac erkkele iliskinyqsamis hatta benle sevhiliyken bebegi varmis igrendim gercekten ve birini tanirsam dueust olmasi yeterli eglenmis ayrilmissa ej azindan resmi olarak yapmis hu jirmal bir şey evlenmeden yapiyir simdiki kizlar valla herkes yapyir nerdeyse o yüzden evli bosanmis kadinlada evlenirim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. maalesef yalnız kadinlara cinsellik olarak bakılıyor. Kolay kadın zannediliyor. Bu zihniyet insanı cinsellikten de , ilişkilerden. de soğutuyor.. Düzgün erkek var ama. denk gelmek mesele ya da seçebilmek..
30 Yorumla
1 yılGelebilirsin umudunu kaybetme ama eskisi gibi temiz düşüncelerin kalmayabilir
32 Yorumla
Soran1 yılZaten yok bu yüzden kimseye güvenim de yok
- 1 yıl
Fazla kendini sıkma bu konuda kendini geliştir boşanma yaşadın yani ayrılığın en zor olan eylemini yaşadın bundan sonra ki ayrılıklar sana basit gelecektir karaktere önem ver
Gizli Üye(36-45)1 yılBu olasılığı bilmek imkansız. Mesela ev hanımı olup hiç ama hiç dışarıya cikmamasina rağmen ömürde bir çıkıp bir şekilde birinin radarına yakalanmak ve onu tanıyıp aşık olma ihtimali de var tüm günün sosyal çevrelerde ve işte geçip denk gelememek de var. Dua et bol bol. Gönlünce birini nasip edecek sadece o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılZor maalesef mesela bende bahsettiğiniz o tiplerdenim birine asla cesaret edip konusamam karakter meselesi
12 Yorumla
Soran1 yılOnun evli olma ihtimalini düşünüyorum yoksa bu kararı fazla bence hem ölüm yok ya ne var karşılıklı istek varsa, değilse bile denemekten ne çıkar o kadar da zor değil
- 1 yıl
Valla bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçmiş olsun gerçekten hayatta artık erkeği veya kadını kalmadı güvenilecek sevecek insan çok az bende bir yıllık çok güzel ilişkimi saçma sebepten bitirdi ve ayrılığın 3-4 haftasına nişan yaptı evlilik onlar için herşeyden önce geliyordu ayrıldında onca şeyi hemen nasıl unuttun başkasını sevdin gerçekten zor doğru insana denk gelmek
10 YorumlaKimseye güvenemezsin, aşk meşk felan saçma geliyor bana. Ayrılmış kişilerin aşık oldum demeleri de garip geliyor.
14 Yorumla
Soran1 yılGarip değil de kolay değil zaten bazılarınınki laf, ben kimseye olamıyorum
Soran1 yılİlgisi yok ben aşkı zaten yaşamadım aşk yoksa zaten birine gerek yok
Boşanmak bence gayet normal bir şey insanlar artık yadırgamıyor, mutsuz bi adamla geçireceğin ömür zehir olur bence hiç böyle düşünme tabi art niyetli insanlar çıkar karşısına seni kullanmak isteyen bile çıkar hayat mucizelerle dolu buna inanarak yaşarsan Allah karşına mucize çıkarır iyi ki dedirtir umarım 🙏
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılBir kadın olarak, en büyük sorunun kadınlarda olduğunu düşünüyorum. Eskiden de kötü şeyler vardı ama teknoloji olmadığı için duymuyorduk, ne savaşlar olmuş kan gövdeyi götürmüş , şeytan hep işbaşında. Sürekli devri erkekleri kotulemeyi bırakın lütfen. Sorun insanların tavmalari , hayata bakış açınızı herşeyinizi travmalariniz yönetiyor. Herkes kapısının önünü süpürse dünya tertekiz olur.
20 Yorumla
1 yılUmarım nasıl mutlu olacaksan öyle olur. Allahım kötü kimseleri senden uzak tutsun, karşına güzel insanlar çıkarsın. Dediğin gibi sırf evlenilmek için evlenilmez. Mutlu olacağın birisiyle evlenmek nasip olsun inşallah
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yıl.. sadakat en basta benim icin.. önemli olan sadık birini bulup sadakatli olmak.. tabiki evlenebilir yeni hayat kurabilirsin.. sevgi ac kalmak cok kotü bi durum.. rabbim kimseyi sevgisizlikle sinamasin..
10 Yorumla
1 yılBunun olasılığı yok bunun takıldığın mekanalrla var ortamlara git sosyalleş belki birini bulursun olasılık yaptığın şeylere göre değişir boş durma biraz güzelsen birazda süslenip bakım yaparsan peşinden koşarlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok zor bence hayatın tadını çıkar zaten bir deprosyan dan çıkıyorsun hızlı davranma
14 Yorumla
Soran1 yılYeni bir durum değil bu benim için yıllardır tekim sorun yok
Soran1 yılGelmez sorun yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYeni birini tanımak zaman kaybı ekstra yük gibi görünüyor herkes için. Devir ne kadar az o kadar iyiye döndü. Az laf, az iş, az dert,…
Yani kolay kolay yuva kuran da yok artık.21 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle haklısınız efendim
Gizli Üye(25-29)1 yılBekar olduğum halde iki çoçuklu dul bir kadın ile evlendim ama yıllar sonra ilk kocasına ihanet ettiği için boşandığı ortaya çıktı Ailesinden kurtulup İstanbul'da dul kadın olarak yaşamak için benimle evlenmiş Evlendik boşandık şimdi ailesinden uzak başka şehir de dul kadın olarak yaşıyor Gerçekten seven dul bir kadın karşıma çıksa gerçek bir aşk 💞💘 ile sevip evlenirim
03 Yorumla
Soran1 yılBurada sen toyluk yapmışsın hatalı sensin çünkü kimsenin lafına değil belgelere bakman gerekirdi. Neden ayrıldığı kanıtlı olmalı
Cevap sahibi1 yılSeverek değil görücü usulü ile evlendik aracı olan öve öve bitiremedi ailem aceleye getirdiği için ben de senin dediğin gibi toyluk yaptığım için evlendik işte
Soran1 yılNeyse geçmiş olsun değil geçmiş zaten kimsenin lafıyla övgü ya da yermesi ile hareket edilmez hiçbir konuda ama zaten bitmiş artık. Bundan sonra umarım dağa aklı başında bir seçim yaparsınız
1 yılŞu saçma sapan sevgi peşinde koşan insan tipini anlamıyorum. Günümüzün en büyük tuzağı bu. Sevgi karın koyurmuyor bebeğim. Kalbin ısındı mi ona? Merhametli mi karşındaki? Bunlara bak sen... Sevgi bugün vardır yarın yoktur. Bugün seversin yarın soğursun. Sevgi ömürlük değil. Saygı ömürlük olan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir arkadaşım da geçenlerde severek evlendi 2. evliliği ama ilkmiş gibiydi hali tavrı. Kendini hazır hissetmek doğru kişiyi bulmak tek mesele. 30 unu geçmiş henüz evlenmemiş olan ama iyi kariyer yapmış çok arkadaşım da var.
30 Yorumla
1 yılAşkı arıyorsan anahtar senin elinde sadece zamana bırakmak gerek herşeyi , zaman herşeyin ilacidir. İnsaniz sonucta aklimiz başımızda doğru kişiyi seçmek bizim elimizde. Bu ilk de olsa on defa da olsa bu şekildedir diye düşünüyorum. Ama gereken tek şey zaman
10 Yorumla'Bir kez trafik kazası yaptım, bir kez daha yapma olasılığım var mıdır?' gibi olmuş.
Kızamık, suçiçeği falan değil ki bu; insanın başına bir kez gelsin...
10 YorumlaBence aşkın yaşı vardır neden mi belirli bir yaştan sonra bütün duyguların önünde mantık vardır mantık ise aşkı öldürür bu yüzden bir mantık evliliği yapman mümkün fakat aşk değil bu arada mantık dediğimde sevmediğin biri olacak diye değil zaten mantıklı olması için sevmende gerek ama aşk, aşk bambaşka bişey
10 Yorumla
1 yılİkinci güncelleme sorudaki detayı ve birinci güncellemeyi kendi kendine çürütmüş zaten. Kusura bakmayın fakat kendinizle muhasebe yapmanız gereken çok şey var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBen de ne zaman dul bir kadınla tanışsam dertleri bedenini verip ksrşılığında pahalı hediyeler aşmak. Bu yüzden ben de dullarla ciddi düşünemez oldum. Devir leş haklısın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde erkekler diye yazmışsın ama günümüzde kadınlar diye başlayacak cümlelerin altınıda doldurmak çok hoş olmuyor. İlla ki astisnalar mevcut. Denk gelmek mesele
14 Yorumla- 1 yıl
Günümüzde kendi hemcinslerim olsun erkekler olsun genel insanların cogu evlenemexen her seyi yasamak buna izin vermeyen kalbime bak beni sev diyen de evde kalıyor iste
- 1 yıl
Birşeyleri yaşamadan evlenip, evlendikten sonrada yaşayamayan hatta bu sebeple evliliği biten çok insan var.
- 1 yıl
Bu devirde asla seven, temiz, namuslu, ahlakli, düzgün olmayacaksin yoksa heo kaybediyorsun
- 1 yıl
Olmadığın biri gibi davranmaya çalışmak çok mu huzur veren bir şey sanki? Sonuç güzel olsada sen sen olmadıktan sonra içinden geldiği gibi yaşamadıktan sonra ne anlamı var
Bu kadar kendini şartlandırma tekrardan aşık olma şansın öncekiyle aynı. Tabi yeni kriterler dahilinde sonuçta sende artık o eski kadın değilsin...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yoo deli gibi sevdim her işine kostum her dediğini yaptım gene aldattı yani bazen sevmek yetmiyor kadınlara sadece deli gibi sevdiğim biri olursa o zaman gene onu mutlu etmek için her şeyi yaparım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılSağlam bekarlar bulamazken senin düzgün bulman imkansız neredeyse
62 Yorumla
Soran1 yıl@Need4Read düzgün biri olmadığınizı kabul ediyorsun yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılaşık olmak için doğru zamanı değerlendirmek lazım sadece. boşanmış olmak aşkı bulmaya engel değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDüzgün birini bulamaman erkeklerin suçu değil sanirim..
24 Yorumla
Soran1 yılKimin suçu
Cevap sahibi1 yılSenin tercihlerin
Soran1 yılKimseyi etmiyorum çünkü kimse şaşırtmıyor daha tanışma aşamasında belli oluyor iki günde
Cevap sahibi1 yılUmarım düzgün biri hayatına girer.
Gizli Üye(36-45)1 yılDul insanların kısmeti iyi olmaz genel profil sen kolay bir seks yapabilecek birisin kafası var. Böyle ama maalesef
18 Yorumla
Soran1 yılİşim olmaz
Cevap sahibi1 yılOlmaz evet ama gerçekler bu. Sende biliyorsun
Soran1 yılBu yüzden uzağım
Cevap sahibi1 yılTamam ben sen yapıyorsun anlamında demedim zaten.
Cevap sahibi1 yılÇocuk var mı?
Cevap sahibi1 yılordamısın
Soran1 yılBu soruların yanıtı yok, çok kişi sordu ama yorumsuz
Cevap sahibi1 yılNeyin yanıtı var. Soru karşıma cıktıda baktım cevap yazmışım bi yazasım geldi:)
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHanımefendi tüm görüşleri ve sizin cevaplarınızı okudum ama sizinle ilgili merak ettiğim bir kaç bilgiye vakıf olamadım. Sizi çok aklı başında ve değerli bir insan olarak algıladım. Sizden ricam sizin için bir sakıncası yoksa cevaplar mısınız?
Tahsiliniz, varsa mesleğiniz?
Çalışıyor musunuz?
Çocuğunuz var mı?
Yaşınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimler kimler evleniyor. Yeterki evlenmek iste. İsteyen bulur diyor rabbim. Ne kaşarlar tanıyorum. Kızın kızlık zarı yoktu, hiç evlenmemişti. Vermediği adam kalmadı. Şimdi gördüm evlenmiş. İnstagrama profil resmi koymuş nikah masasında. Halbuki geçen sene, sevgilisinin evine gidip, veren, açık saçık giyinip, özel yerlerinde görünmeyen yerlerinde dövmeleri olan bir kız bu. Ne kadınlar tanıyorum. İşyerinde bi kadın vardı, oda boşandı. Boşanınca önüne gelene verdi. Sonra gitti. Hiç evlenmemiş adamla evlendi. Düğün yaptırdı çocuğuna baktırdı. Kafanızı çalıştırın azcık. Piyasada enayi çok bulun birini
02 Yorumla
Soran1 yılAvcı değilim av hiç değilim
Cevap sahibi1 yılHelal sana reis
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten düzgün insanlar var ya inşallah bulursun gönlüne göre birini
30 Yorumla
1 yılEvet çoğu erkeğin tek derdi cinsellik hayvanlardan daha beter olmuşlar resmen yani zor
30 Yorumla
1 yılSeni anlayan değer veren yaşamadığın neler varsa eksik yanını tamamlayan biri karşına çıktığı zaman seveceksin aşık olacaksın
10 YorumlaAynen hak veriyorum. Bende görücü usulü evlendim, ayrıldım. Olursa olur olmazsa da evlenmiş olmak için asla evlenmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı aşkı bilmem de sevileceğime inanmıyorum eğer bolanabilirsem kolay kolay ben de tekrar evlenemem sanırım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Aşık olacağın birine denk gelme olasılığın yüksek ama mutlu olur musun? Önemli soru bu. Düzgün insanlar kolay bulunmuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBekarlar bunu bulamıyor, sen evlenip boşanmışsın, böyle bir şey bekleme bence
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİnsanlara şans vermekten yani kısacası denemekten başka yolu yok bunun
Soran1 yılValla uğrasilmiyor kimseyle, herkes kendini ikinci dk da belli ediyor devir berbat
Cevap sahibi1 yılŞans biraz da
Soran1 yılİşte o kesin yok bende
Bu devirde gerçekten çok zor cogunun psikolojik sorunları var çevremde gördüğüm o yani 🤷🏻♀️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılSıfır diyebilirim. S*kme peşindeler. Güvenme. Beni başkalarıyla karıştırma derler bir de 😂
20 Yorumla
1 yılBak bir evlilik yaşamışsın boşanmışsın hiç ders çıkarmamışsın hala aşk meşk diyorsun arkadaş aşk gecici sana karakteri düzgün bir erkek lazım bunu anlayamamışsın
01 Yorumla
Soran1 yılE hepsi bır arada tabii iyi olur
Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Hayata nasıl bakarsanız , hayat öyle görünür.. Aşk yaşanacak erkek yok dediğinizde size aşkla bakan gözleri asla görmezsiniz... Kısacası aşk sizde başlar... Karşındakinde büyür.. Bu bakış açınızı değiştirdinizde aşkı bulacaksınız...
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat