Severek boşandım tekrardan başkasını da çok sevebilir miyim?

Eşimle zorluklara rağmen evlendik ama olmadı çok sıkıntılı halleri vardı evliyken dayanamadım çok yıprattık birbirimizi kavgalarla sevgi saygı bitmişti oda çok seviyordu boşanmayı kabul etti. Onunla beş ay sonra boşanma sürecinde konuştuk ilk kez çok sakin ve anlayışlıydık anlaşmalı boşanmaya karar verdik. Sanki o konuşmadan sonra onu tekrar kaybetmiş gibi hissettim çok üzgünüm neden bilmiyorum. Hislerim var biraz ama olmaması gereken bir ilişki. Başkasıyla evlenecek olacağı fikri çıkmıyor. Benden vazgeçmesi de … ben çok istiyordum boşanmayı. Acaba beni seviyor mu sakin dikkatli konuşuyor Allah yolunu açık etsin vs… dedi. Bende ona. Barışma ihtimali olan nasıl oluyor kafam çok karışık arkadaşlar. Çok kahrını çektim çok sevdim oda beni sevdi doğulu o 26 yaşındayız ailesi artık istemiyor beni bence etkileniyor o da kararında. Mesaj atmadık 5 ay boyunca bensiz kalabildi. Benim sevgimi ilgimi hiç bir kadın da bulamayacak o biliyorum ayaklarımdan öper işe giderdi kapıyı açardım sarılır öperdik ama iletişim yoktu evliliğimiz de gece 12 ye kadar kahvede olurdu çok yalnız kaldım gurbette aldatıldım altınlarımı çaldı yüklü borçları vardı ilgisiz kaldım telefon bağımlılığı vardı oyun oynardı p. rno izlerdi hep uyarırdım yapma diye kavgalar bundan dolayıdı beni de hep kötü düşünmekle suçlardı onu dinlememekle haksızlık karşısında susamazdım … onu tam unuttum derken konuşunca duygularım aklıma geldi.

Güncellemeler
1 yıl
Cinsel olarak sorunumuz yoktu ama libidosu da yüksek değildi çok dnegesizdi
Severek boşandım tekrardan başkasını da çok sevebilir miyim?