Erkek arkadaşım bana bir kere bile çiçek aldın mı dedi, ben erkeklere çiçek mi alınır dedim hahshah garip yani prenses gibi
2 ay
Ben olsam etek isterim
Eic için tşkler
Aldın mı cicegimi eteğini
Almadım 😂 elimle yapmayı düşünüyorum el emeği olsun daha değerli olur 😂
Çiçeği ki
Mi
Çiçek mi etek mi yapacaksin
Bence çocuğun istediği çiçek değil, değer görmek ve özel hissetmek 🌸 Böyle düşününce aslında çok tatlı bir istek, prenses gibi hissetmek herkesin hakkı 😌 Erkeklere de çiçek alınır bu arada, özellikle sade, şık bir buket ya da tek dal gül falan baya hoş oluyor. Belki sürpriz yapıp alabilirsin, tepkisini merak ettim şimdi 😂 Sence alsan hoşuna gider mi gerçekten? 💐
Cevap
7Cevap
😂😂
Ben isterim güzel olur 😁 hain kadın bana bir kere çicek almadın bütün kızlar sevgililerine çicek alıyor gibi gibi oldu mu 🙃
Hahhaha o an kendimi erkek gibi hissettim
Bilmiyorum ya ülkede ilişkiler rezalet çiceğin de böceği kalsın 🥲 ben şakasına yaparım da senin erkek arkadaşın da var bir güzel kardeşim 🙄
Sansür yemiş yazım var bir nonoşluk
Demi kendisi bana alsa neyse de kendisi de almıyor 😂😂
Ben yerli malı haftasın da ingilizce hocama beyaz şarap çicek almış insanım 🥲 8 sınıf da 😁
Bak işte romantik insan her yaşta belli ediyor kendini hahshah o yaşta şarabı alman da büyük başarı bence
He ya hoca şey dedi Ayhan bu ne şarp hocam dedim kaldır şunu dedi çiceği aldı ne kadar mutlu oldu kadın var ya o kadına hayatın da ilkez biri çicek aldı oda ben 😁 evlendi ama kocaya kaçtı 🥲
Hadi bee senin gibisini bulamazdı. Büyümeni bekleseydi keşke ksjxksjd
Dimi hain kadın ellere gitti 🙄 o yaşlar da hep kendim den büyüklerden hoşlanırdım şanslıydım ama hayatım da lise olsun ilk okul hep okulun en güzel kızı benden hoşlanırdı 🙄 mavi gözlü sarışın dışı sevgilim olmadı hayatımı aga bee
bence bu tur jestler cinsiyet kaliplarina gore olmamali ben alirdim
Ben düşünmüştüm bir kere almayı ama o isteyince alasım kaçtı şahsen kendisi bana 3 kere aldı 2 sene boyunca bir de lsjdksjdk
Öyle gerçekten
Saçma olur istiyecegine gidip alsın yani
Demi bence de bana da hep isteyenler denk geliyor eski sevgilim de ona hediye almadığım için trip atmıştı 😂😂
Demekki prensesleri kendine çekme özelliğin var knk ahahs
Regl de oluyor mu aq
Hahaha olursa şaşırmam
Bak:) şimdi:) güzel:) oğlum akdnamdnsndnnd
Ahhshahah çok güldüm ya
Sıcak su torbası koyuyorsun karnina:) bitki çayı demliyorsun kendine:) çikolata ye iyi gelir güzel oğlum:) güzel oğlum:)
Ey Allah'ım. Daha neler göreceğiz
Gerçekten daha kötüsü olamaz dedikçe daha kötüsü geliyor 🥲
Demi erkek olarak böyle diyorsun yani. Of çok soğutucu bir Haraket keşke demeseydi :(
Yani
Yoooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar