Sevgilimin doğum günü ona çiçek göndermek istiyorum. Sizce göndereyim mi? İlk çiçeğini benden alsın istiyorum.

Sevgilimin doğum günü ona çiçek göndermek istiyorum. Sizce göndereyim mi? İlk çiçeğini benden alsın istiyorum.

Özel ve değerli olduğunu hisseder. Tabi o senin için gerçekten doğru kişiyse. Yoksa eğer senin için yanlış biriyse, gider kendi oğlan çocuğu arkadaşlarına dalganı geçer. Kız bana çiçek aldı oğllummm der, ayı gibi herkese homurur. :D İşte bil ki o senin için yanlış insandır ve çiçeğini hak etmiyordur. Kız arkadaşım olsa ve bana çiçek alsa ona ağlaya ağlaya sarılırdım heralde. Bu çok anlamlı bir şey. Ama gel gör ki bunu anlayabilecek ne kız ne oğlan ortada pek yok. Senin için hayırlısı bakalım tepkisi hak ettiğin değere layık olacak mı dene ve bir gör.
Bence bu çok güzel bir sürpriz olur. Çok erkekler çiçek gönderilmesini sevmiyor diyor ama aradaki farkı gördüğümde, çoğu sevgilisinden almak ister. Sevgilinin sevdiği çiçek türlerini öğrenip ona göre bir araya getirirsen hoşuna gider diye düşünüyorum.
Bence hoşuna gider; erkekler de kendilerini özel hissetmeyi sever. Samimi bir jest olduğu sürece garip değil, aksine tatlı ve akılda kalıcı olur.
Erkekler sandığından çok daha fazla çiçek seviyor güzelim, çoğu sadece bunu belli etmiyor 😌🌸 İlk çiçeğini senden alması bence aşırı anlamlı ve romantik. Hele doğum gününde gelmesi, gününü kesin güzelleştirir.
Yanına minik, samimi bir not yaz, çok abartma, kendi tarzında olsun. Belki sevdiği renkte bir buket seçersin. Emin ol arkadaşlarına bile bahseder sonra, “bana çiçek aldı” diye 🙈 Gönder, hiç tereddüt etme 🥰💐
Koyduğum foto neden değiştirildi? Benim ve sevgilimin fotosuydu amaç ne yani
Ay canım, sistem bazen otomatik sansürleyebiliyor 🥲 Kişisel yüz içeren fotoğrafları güvenlik için değiştirmiş olabilir 💗
Yüzümüz yoktu yalnız
Cevap
11Cevap
ben eşim ameliyat olduğunda sarı lacivert çiçek almıştım çok begenmişti kendisi fenerbahçeli olunca
gider tabii neden olmasın, düşünüldüğünü hisseder🌸
Slak misin. Hediye sensin. Ay birde git gelinlik al ona.
Bence düşünceli bir davranış. Bu tarz şeylerden hoşlanıyorsa almalısın.
Ben olsam çiçek yerine arayıp kutlaman daha manidar olurdu hediyeye bile lüzum yok
muhtemelen ilk yapacağı şey çiçekten bi ısırık almak olacak.
bir erkeğe verilecek en kötü hediye, çorap bile alsan daha mantıklı olurdu.
Asıl hediye çiçek değil kardeşim yanında hoş duruyor diye
Extra jest yapmak istedim duygusuzsunuz gerçekten, çiçek ilgisini çekti bu arada.
duyguyla alakası yok çikolata falan da gönderebilirsin ekstra jest diye, çiçekte bizim için duygusal bişey yok ot parçası bizim için ilgisini çekti diyonda belki de gönlünü hoş etmek için öyle diyo? belki ilgisini çekti ama sadece şaşkınlık olarak hani ''erkeğim la ben ne çiçeği'' dercesine?
çiçek is not eşittir duygu.
abi illa yenecek veya içecek bir şey mi olması lazım ot parçası nedir ya
e napayım çiçeğin bizim için manası o kadar.
yoo, sen zaten bi hediye almışsın pahalı bişey olmasın diye çikolata yazdım, saat olur, güzel çakmak olur, bileklik olur, kolye olur, gömlek olur gözlük olur olur oğlu olur.
ama çiçek dediğinin erkekte bir karşılığı yok zerre duygusal bişey değil bizim için o çiçek yerine gidip elma armut falan yollasan daha çok duygulanır herif der bak canım benim meyva göndermiş taze taze yiyim diye der.
çiçek: e ben napacam ki şimdi bunla?
Asıl hediye çiçek değil zaten örnek saatin yanına mesela. Her erkek senin gibi odun değil çok şükür.
Odunsun
biliyorum
Hoşuna gitmesi bir kenara dursun seninle o an evlilik bile düşünebilir.
Bu karı milletinin çiçek muhabbetinden gına geldi artık mk ya.
Odun değilse hoşuna gider
Çiçek saçma olur. Daha spesifik bir hediye al.
Hediyenin yanına çiçek aldım zaten
Çok saçma geliyor bu adet bana
Ne adeti ya içimden geldi işte
Güldürdün, asıl hediye çiçek değil zaten yanında güzel gözüküyor diye aldım
Gönder bi de toka gönder
😑
Böyle kız vardı da biz mi evlenmedik
gitmez, erkek cicekten ne anlar
Çok tatli olur bence
bi dene bakalim
Gitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?