çiçeklere özel ilgisi yoksa ki erkelerin %99,9999'unun yoktur bir anlam ifade etmez. he ilgisi olan insanların da canlı çiçek yetiştiriciliğine ilgisi vardır.. bir kadın bana çiçek alana kadar kışlık çorap hediye etse ve kış geldi artık üşütme dese daha makul bir hediye olur bence. senin burada yaptığın şey öküz değilsen artık bana çiçek alırsın iması bana göre. çiçek erkek için hakikaten her hangi bir anlam ifade etmeyen bir bitkidir. çiçeğe bin lira verene kadar kebap ısmarla, sevdiği bir organizasyona bilet al. erkekler hayatlarına direkt dokunmayan şeylere (hediye mesela) ilgi duymaz.
01 Yorumla
Soran6 ayÇok beğendi ve sevindi kendisi işinde terfi aldığı için aynı güne denk geldiği için jest yapmak istedim. İyi ki yapmışım notunu saklamış ve çiçeğede ofiste bakıyormuş. Ben bana çiçek al diye ima etmem zaten yeterince alıyor ve ayrıca ben hediye aldım öncesinde kutladık doğum gününü ama iş yerinden terfi alınca da böyle bir şey yaptım
En İyi Cevaplar
6 ayBende beyaz gül göndermiştim güya namazinda niyazinda adamdı herkes övüyordu. Sonradan öğrendim benim dışımda iki kızla daha konusuyormuş. Hepimizle konuştuktan sonra hangimiz iyiyse onunla devam edecekmiş paşa bey 😂 eski sevgilisinden bahsetmişti bana yani biz üç kız var olmadan önceki sevgilisi😂 o kızla evlilik yoluna girmisler ama kız çok acgozluymus herşeyi istemiş bundan ayrıca eski sevgilisiyle de benimle evlenme yolundayken hala konusuyormus çok pis lanet bir kizdi beni gibi mükemmel erkeği zor bulur dedi. Bu erkeklerdeki bulunmaz hint kumaşi sendromu nedir allah aşkına.😂Kizin kendisine yaptığı tiynetsizligi ben ve diğer iki kıza da yaptı. Demekki sen kalitesiz biriydin sana da böyle biri denk gelmiş dedim.
11 Yorumla- 6 ay
çok iyi demişsin gerçekten hiçbir şeyi hak etmiyorlar ya
6 ayÇok ince bir davranış. Ben de erkek arkadaşıma çiçek alıyordum başlarda farklı gelmişti bu davranış ama çok seviniyordu alıştırmıştım. Çiçeklerin mutlu etmeyeceği ruhlardan uzak durunuz.🐣🌸
01 Yorumla
Soran6 ayBen sürekli almadım sadece iş terfisi ve doğum günü aynı güne denk gelince bir jest olsun dedim 😊 Tabiki de doğum günü için ayrı hediyeler almıştım.
6 ayAslında güzel bir jest yapıyorsun ya sonuçta doğum gününde bir hediye göndermek güzeldir bu çiçek olur başka bir şey olur bunu anlıyorum ama şöyle bir gerçek var hani biz erkekler pek çekip durumundan anlamıyoruz genelde teknolojik aletler falan filan ama senin maddi durumun buna el veriyorsa tabii ki güzel bir şey ben şahsen mutlu olurdum yani
04 Yorumla
Soran6 ayBen öncesinden zaten başka bir hediye aldım ona bu sadece hem işinde terfi aldığı için hem de doğum günü olduğu için böyle bir jest olsun istedim
- 6 ay
Olsun gayet güzel yapmışsın bu kötü bir şey değil kafanda şüphe kalmasın emin ol mutlu olmuştur
Soran6 ayTeşekkür ederim umarım sizlerede nasip olur
- 6 ay
Rica ederim kısmet
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle gönder canım! Bu harika bir fikir! Sevgiline ilk çiçeğini senden almak gibi özel bir anı yaratmak paha biçilemez 🥰. Erkekler de sürprizleri ve düşünceli jestleri gerçekten seviyor, bu klişeleri bir kenara bırakalım. Çiçekler sadece kadınlar için değil, herkes için mutluluk getirir 🌸.
Bence, bunu daha da anlamlı hale getirmek için kişisel bir not veya güzel bir mesaj da iliştir. Onun sevdiği bir çiçek varsa onu tercih edebilirsin, yoksa frezyalar gibi zarif ve hoş kokulu çiçekler harika bir seçenek! Eminim bu jestin ona kendini çok özel hissettirecek. Şimdiden kutlu olsun! 💐❤️10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 6 ayHayır sevmem çiçek.
00 Yorumla Çok güzel yapmışsın ve sonucundan da belli zaten :)
Erkeklerin büyük bir kısmı çiçekten değil, hatırlanmış olmaktan etkileniyor. Toplum onlara “çiçek alırsın ama almazsın” gibi tuhaf kalıplar yüklediği için çoğu erkek hayatında ilk kez biri ona çiçek verdiğinde duygulanıyor. Senin yaptığın şey sadece bir doğum günü jesti değil, “sen de özel hissettirilmeyi hak ediyorsun” demekti. Gözlerinin dolması da tam olarak bundan. İlk çiçeğini senden alması, onun hafızasında çok uzun süre kalacak bir anı olur. Ayrıca senin mutluluğunun onun mutluluğuyla artması ilişkinin çok sağlıklı bir yerden kurulduğunu gösteriyor. Küçük gibi görünen ama duygusal karşılığı büyük olan jestler, ilişkide güven ve bağ kurar. Gerçekten çok içten ve cesur bir hareketti, iyi ki göndermişsin.00 Yorumla
6 ayEğer ilgisi varss bakabileceğimini düşünüyorsan neden olmasın, ben çiçek besleyen biriyim mesela
Güzel olabilirdi bana güzel bir çiçek gelmiş olsa
Ama ilgisi yoksa bakacak yeri yoksa bakaöazsa çöpe gider çiçek02 Yorumla
Soran6 ayYani normal beyaz gül göndereceğim saflık ve yeni başlangıç işinde yükselmesinin yeni bir sayfası gibi
- 6 ay
İyi düşünülmesi lazım, erkeğin karakteri çevresi düşünceleri bunu kaldırırmı buna uyuö sağlayıp senin gibi işte bu algıyı kırabilecek bir zihne sahip mi 🤔
Yoksa gğzelim güller boşa gider
6 ayBir erkeğe çiçek almak bana göre değil muhtemelen senden sonra da kimseden almayacaktır
21 Yorumla
Soran6 ayBen de zaten hem işinde terfi hemde doğum günü olunca küçük bir jest yaptım😊
6 aySen bir kadınsın kendine gel erkek senin için çabalamı bir kere o halde erkek alsın sana
23 Yorumla- 6 ay
Ayrıca erkek adam çiçeği ne yapsın
Soran6 ayAlıyor bana zaten hem çiçek hem hediye ama ben de ilk defa bir çiçek alacaksa onu benden alsın istiyorum. Öldükten sonra mezarına görürdüğünün bir anlamı olur mu olmaz ve zaten iş terfisi aldı onu da kutlamak istedim. Kaldı ki zqten ayrıyetten ona hediye falan almıştım
- 6 ay
Erkek adam çiçek istemez daha faydalı daha anlamlı bir hediye alsan daha iyi edersin
6 ayOnu mahcup mağdur edecek eylemde bulunma o seni gönlünün ömürlük çiçeği eder zaten ama bu davranışın onun sana varolan sadakatini dahada güçlendirir
04 Yorumla
Soran6 ayAramızda ki bağ çok şükür kuvvetli ve güçlü birbirimizi çok seviyoruz o yüzden kim ne derse desin bir kereliğine de olsa ona böyle bir şey yapmak istedim.
- 6 ay
Ne mutlu size ama herşeyden ziyade birbirinize karşı saygınızı yitirmeyin gerisi kolaylıkla oluşur mutluluğunuz daim olsun
Soran6 ayÇok teşekkür ederim. Sağ olun umarım en güzelleri sizin olur 🙏
- 6 ay
Teşekkür ederim
İlk derken buyuk ihtimalle de son olur cunku erkekler pek cicek almazlar karsi cinsten hdhdh
21 Yorumla- 6 ay
hdhdh
İlkin gözleri dolar sonra sürekli senden çiçek ve ilgi bekler sen de verdiğinle kalırsın hep
02 Yorumla
Soran6 ayHayır öyle bir karakter değil hayatında ilk defa aldığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.. Zaten iş terfisü de almıştı tam üstüne gönderdim ofise bir köşeye koymuş gidip gelip kokluyorum sen kokuyorsun diyor.
6 aySen ona çiçek alma. canım yapma. Çocuk ver sen zaten çiçeksin. bir de bebek verdim mi ikinci çiçeksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayGitmezzz. Bırakın şu çiçek işini mq ya ne çiçekmiş... Sen kuzu tandır yemeye götür asıl rakılı 👉👍 YA da sen bir şeyler yap. Çiçek ne mq gay doldu * sevişmeyen orp Kadınlar yüzünden. Adam gibi kadın olun erkekleri bozmayın çiçekle!
06 Yorumla
Cevap sahibi6 ayOlsa evlenicem. boy var ev var araba var ama bir malzeme eksik.
Cevap sahibi6 ayİşte kollarımı göğe açıp dua etmiyorum. Yeter ki olsun kumdan da olsa olsunluk bir durum yok. Seçiciyim. Yükün altına girmişken buna değer olsun isterim.1-2 ay takılıp ayrıldık diyip blocklamaya benzemez.
Cevap sahibi6 aySıkıntı yok ben yapıyorum zaten ama normal kız dediğimiz tiplerle bu işler anlamsız. Zaten evlendikten sonra da bir performans beklentim yok. Dedim ya yağmur duası gibi elimi açmış beklemiyorum. Eller çalışıyor.
6 aypek anlam yükleyeceğini sanmıyorum, ilgisi sevgisi yoksa zorlamayınız :D
10 Yorumla
6 ayTesbih, saat vs al. Erkeğe çiçek almak saçmalık.
00 YorumlaBen şahsen ilk çiçeğim yerine ilk öpücüğünu almak isterdim benim için daha manidar olurdu
00 Yorumla
6 ayilk senin ondan çiçek alman gerekir ama inceden mesaj göndermek istiyorsan alıp utandır
00 Yorumlaalma bence kullanabileceği bir şey al cıcek ne alaka erkege
00 Yorumla
6 ayNe garilar var lan şu evrende, lezzetli ve leziz. Ama bizi bulmaz böylesi
08 Yorumla- 6 ay
Kaderini kendi Ağzınla mahf ediyorsun bulmaz bizi dersen neden bulsun ki..
- 6 ay
@aquarius99 tamam o zaman 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı bulsun beni. Aha da ilan verdim
- 6 ay
Bu nasil bi tarif pdfilmisin 🤢
- 6 ay
@aquarius99 Jessica May gibi hatun arıyorum. Jessica May kaç yaşında xmcuk? Xikk xikkk koşuyorsun
- 6 ay
- 6 ay
Bi garip hisseder ama hoşuna gideceğini düşünüyorum
00 Yorumla
6 ayÇiçekten ve duygudan anlayacak hissiyatta ise anlar. Değilse, ona ot gibi gelir
00 Yorumla
6 ayYani sevgiliden gelen her şey güzel ve anlamlı da çiçek ne ya
01 Yorumla- 6 ay
Erkek onu ot olarak görüyor zaten kadındaki anlamı yok.
6 ayÇiçek nedir allah aşkına
Bari bi tesbih saat çakmak ne bileyim bileklik olurdu 😄00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayÇiçeği erkek hatun kişisine alır.
Rolleri değişmiş gibi olur çiçek alman. Biz erkeklere daha erkeksi bir hediye daha iyi olur.
01 Yorumla- 6 ay
Roller çoktan değişti
Gizli Üye(30-35)6 aySaat al daha mantıklı ne kullanıyorsa ona göre bir şey al
01 Yorumla
Soran6 ayAldım onu saatte aldım kıyafette özel pasta da yaptırdım onun için ama hayatında ilk defa birinden çiçek alacak işte de terfi etti göndermek istedim
Çoğu erkek kendine yediremez ama ben şahsen erkekleri ikiye ayırırım erkekler adamlar erkeklerin elinde solar çöp olur adamın elinde açar orman olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayÇiçeği görünce ayy çok teşekkür ederim deyip dudağını öpmüştür kesin
00 YorumlaHayir ya niye gondericeksin çiçek bence onun isine yarar bir sey bul
17 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
Çok haklsın bencede
- 6 ay
Bana sorsa çamaşır al derim giyince o çıkarınca ben sevinirdim
- 6 ay
😋🤣🤣
Soran6 ayNormal hediye aldım. Bu işinde terfi aldı ve doğum günü aynı güne denk gelince böyle bir şey daha yaptım
- 6 ay
Guzelmiş
Tebrikler ama umarım ilerde bu yaptığından pişman olmazsın bende zamanında yaptığım için önerim devam ettirme bunu garanti görebiliyolar seni
10 Yorumla
6 ayErkekler zaten erilliğini kaybediyor. Abartmayın herkes rolünü bilsin
20 Yorumla
6 ayeski sevgilime yollamıştım ve bir daha bana çiçek yollama dedi erkeğe çiçek mi alınır falan triplere girdi
00 YorumlaBence bi tane gül almalısın sadece ve erkekler ilk cıcegini mezarda alırmış falsn gibi bisi yaz
01 Yorumla
Soran6 ayBeyaz gül aldım vazoda yeni işin de terfi almış yeni başlangıç sembolü olarak 😊
6 ayDuygusal yön ağır basınca erkeklerde bu durum pek olmadığından çiçek biraz yanlış bir seçim olmuş sanki ama neyse...
00 Yorumla
6 ayGüzel düşünce,
zira erkekler ilk çiçeklerini ölünce alırmış.02 Yorumla
Soran6 ayBen de öldükten sonra manası olmadığını bildiğim için şimdiden bir kere de olsa almak istedim
- 6 ay
Çok düşüncelisin. 😏
Ben babalar gününde nişanlıma çiçek almıştım ben kız miyim diyop mutlu olmamıştı ama erkeğe göre değişir
00 YorumlaSaçma değil çiçeğin cinsiyeti mi olurmuş ayrıca? Önemli olan senin niyetin ve düşüncelerin.
02 Yorumla
Soran6 ayÇok teşekkür ederim evet normal hediye aldım zaten öncesinde kutladık onunla fakat erkekler tek çiçeği mezarda alır algısı olduğu için yaşarken benden alsın ilk çiçeğini istedim
Her hediye herkesin hoşuna gider. Bu arada ilk olmayabilir 😊
00 YorumlaErkekler çiçek almayı sevmez çiçek yerine başka hediye al derim
00 Yorumlabence aynı sevgi sözcükleri de mutlu eder öküz Aleyhisselam değilseniz çiçek kabul etmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayvay be millet nasil seviniyor bizede kasarlar denk gelsin
07 Yorumla
Soran6 ayAllah iyilere denk düşürsün rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏
Cevap sahibi6 ay@Angell20 aa ne cok ortak yonumuz var lakwdopğafkowa
Cevap sahibi6 ay@Angell20 aa bende alip veriyorum inanirimisin?
Cevap sahibi6 ay@Angell20 2 kulagim 2 gözüm var hata
Gizli Üye(25-29)6 ayBence çok düşünceli, senin kadar düşünceli biriyse çok hoşuna gider ama yorumlardaki gibi odunsa kendini yorma
00 YorumlaErkek adama çiçek gönderme yanlış anlar
08 Yorumla
Soran6 ayHiçte yanlış anlamadı aksine çok sevindi mutlu oldu hayatında ilk defa böyle bir şey aldığını ve çok sevdiğini söyleyip durdu
Soran6 ayBen onu da yaptım çok güzel bir not yazdım öncesinde hediye de aldım
Soran6 ayTeşekkür ederim umarım sizi seven birini siz de bulabilirsiniz 🙏
Soran6 ayBenim hem iş terfisi hem de doğum günü için jest olsun düşüncesiydi
Çiçek değil ama ofisine uygun bı obje olur bence
02 Yorumla
Soran6 ayOnu yaptım normal hediyede gönderdim ama bu bir jest olsun istedim ilk çiçeğini benden alsın istedim
6 ayEşek hosaftan ne anlar ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ay😂😂😂 şöyle bir yorumlara bakayım dedim erkeklerde ne cıcek meraklısıymıs 😂😂garibim 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYarın öbür gün aldatır erkekler nankördür unutma
23 Yorumla
Soran6 ayÇok şükür şimdilik böyle bir durum yok. Rabbim yaşatmasında..
Cevap sahibi6 ayUmarım doğru adama denk gelmissindir ben gelemedim
Soran6 ayAminn inşallah Allah sizi de iyilerle karşılaştırsın🙏😊
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 303 cevap paylaştı.
6 ayOna dürüm ismarla daha çok hoşuna gider
00 Yorumla
6 ayNe güzel bir hediye almışsın, tebrikler 👏🏼👏🏼
00 YorumlaAy yapma Allah aşkına ya
00 YorumlaÇiçek seven biriyse hoşuna gider
00 Yorumla
6 ayBiri bana çiçek alsa kendimi kötü hissederim 😅
02 Yorumla- 6 ay
😅
6 ayHoşlarına gidiyor al bence
00 YorumlaSizin gibi kadınlar iyi ki var
00 Yorumla
6 ayÖyle bir şey yapma roller iyice karıştı.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
6 ayNeden olmasın
00 Yorumla
6 ayŞaşırır ve hoşuna gider bence 🤗
00 Yorumla
6 ayÇok ince düşünce güzel hediye
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 605 cevap paylaştı. Çok hoşuna gider hem de
00 Yorumla
6 ayerkege cicek alinmaz ya
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 537 cevap paylaştı. gitmez bütün ekmek döner yolla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayErkek çiçeği napsın aşkom cocuga kendini sun
03 Yorumla
Cevap sahibi6 ayEn büyük çiçek sensin onun gözünde
Soran6 ayKendimi evlenmeden sunamam maaleseff
Cevap sahibi6 ayYüzeysel sun
Gizli Üye(18-24)6 ayYok daha neler ezik misin sen
00 Yorumla
6 ayErkeğe çiçek nedir ya hsjsj
20 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!