+1 yılAslında bana kalsa alınır derdim ama soruyu okur okuamaz iki erkek arkadaşıma sordum ikisi de hoşuma gitmez dedi.
Ayrıca aslında bakarsak, cinsiyetçilik bu değildir. Erkek doğası gereği verici, kadın ise alıcıdır. Bir bakıma gerçekten bu tarz şeyleri erkekler yapmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karşısındakini erkekten öte insan olarak sevebilmenin tadına varabilmiş, saçma sapan kuralların bağımlısı olmamış, hayatı kendi doğrularıyla yaşayabilen kızdır. Kibar, aynı zamanda da modern bir jesttir. Hele bir de erkek hasta ise alınan çiçek pek bir anlamlı olur. Ve yakında çiçek sulamaya gelecek olan kızdır.
32 Yorumla
Almayın , aldırmayın sevmiyorlar genelde hatta saçma buluyorlar ama çok iiçinden geldiyse bir tane beyaz gül bul bir yerden bir anda bu benden aşkıma diyip ver , ben öyle yapmıştım hem gülmüştü hem mutlu olmuştu ama bir buket çiçekle eve mi gitcek adam 😄
00 Yorumla
Yorumlara ne kadar şasırdım alınabilir çiçeğin erkeği kadını olmazki erkekde pekala çiçek bakabilir sadece kadına özgü bir şey değil bu en basit örnek öğretmenler gününde öğretmenlerinize çiçek almadınız mı yani
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet alınır neden alınmasın ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlinmaz. Erkekler icin cicek ne ifade edecek ki? Cogu bu cicek olayi ne kadar saçma diye kadina dahi almiyorlar mesela. Cicek yerine sevdigi yemek/kebap vardır goturursun ya da evine siparis verirsin. Ilgi alakasi oldugu seyleri hediye edersin. Oyun seviyordur oyun alirsin. Gomlek seviyordur gomlek alirsin. Ama erkege cicek olmuyor bence. Ne yapacak cicekle erkek? Yani hadi kadinlar guzelliginu, kokusunu seviyor ciceklerin. Bundan daha da ötesi erkegin onu düşünüp çiçek almasina, boyle kendisi gereksiz diye dusundugu seyi sirf kadin istiyor, kadin seviyor diye almasina tav oluyoruz kadinlar olarak. Kimi kız da cicek sevmiyor, ne yapacagim gerek yok diyen de var. Cicek erkegin eline yakışıyor, o cicegi verirken ifadesi guzel oluyor. Bu olay erkege yakışıyor bence.
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ezber6 ha bak bu tarzsa olabilir. Ben bir buket çiçek alip vermeyi düşündüm. O cicekler cok dayanmiyor zaten. Bu sekilde buket yaptirip goturmeyi kastettim ama toprakla, cicek yetistirmeyi, onu yasatmayi seviyorsa bu daha uzun ömürlü ve yararli bir hediye olur. Ben mesela cicekleri severim, almaktan da hoslanirim ama oyle saksida cicek yetistirecek becerim yok. Bu beceriye sahip olanlara hediyemi götürürüm. Soru cicek alinir mi diye sorulunca bulusmalarda erkege bir buket cicek almak olarak yorumladim. Cicek bakmak daha farkli bir olay ve sevgi bence.
- +1 yıl
Ne kadar cinsiyetçi ve sığ bir yaklaşım. Belki adamın hobisi bahçe işleri. Evinde bir sürü çiçek var ya da bahçesinde. Hoşuna gitmez mi şimdi böyle birine çiçek hediye edilmesi? Seninki şunun gibi bir bakış açısı. Kadınların hepsinin evlenme hayali vardır. Yoo. Herkesin yok. Kimisi kariyer yapmak ister kimisi dünyayı gezmek ister kimisi de sadece bekarlık hayatından hoşlanıyordur, hayatında birini istemez. Yani şunları aşabilsek yemin ederim çok mutlu olacağız ya bak gerçekten. Hepimiz insanız en sonunda. Ortak ilgi alanlarımız, hoşlanmadıklarımız olabilir. Bunlar çok doğal.
Cevap sahibi+1 yılArkadaslar niye sadece bana patladiniz onu anlamadim. Asagida benimle ayni fikirde olan bir ton insan var gelip bana cemkirmissiniz. Kadinlara karsi o kadar cinsiyetci yaklasim var da bir kadin erkek icin cicek alamaz deyince mi bu kadar zorunuza gitti. Almak isteyen alsin arkadasim banane. Hoslanmadiklarimiz olabilir bunlar dogal diyorsaniz bende erkege cicek verilmesinden hoslanmiyorum. Bu kendi fikrim, kendi düşüncem. Saygi duyulmayi bekliyorum. Gozlemledigim kadariyla bircok erkek icinde cicegin pek bir anlami yok. Ben topluma bakarak yorum yapiyorum. Elbette kisisel tercihler ve zevkler vardir ama ben burada ahmet cicek sever, mehmet sevmez diyemem ki. Genel bir yorum yaptim. Ki herkes yapmis. O kadar yorumun arasinda gelip beni bulup bana bir ton laf soylemenizde hos olmamis. Ben karsi tarafa kadin ya da erkek farketmeksizin daha cok işe yarar hediyeler alinmasi taraftariyim. Bir buket cicek kimsenin isine yaramaz. Recel yapmaya bile yaramaz. Kendim almaktan hoslanirim ama cokta israr etmem ve gerekli gormem. Onun yerine kullanilabilecek ya da karin doyurucu seyler daha mantikli. Ilk yorumumda da bahsettim zaten ve ilk basta dikkat ederseniz dedim ki "ilgisi olan, hoslanacagi seylar olabilir dedim" bir buket cicek olarak yorumladim ilk basta. Ama saksi tarzi bu seylerle ugrasan kisinin buna ilgisi vardir ve bunu seviyordur. Ilgisi varsa elbet alirsin. Kimi saksida cicek sever, kimi gomlek sever, kimi erkek oyun bagimlisidir oyun sever ve gider bunu alırsın. Bu kadar yukselmenize gerek yok. O kadar kisinin arasindan da bana carlamanıza gerek yok. Gidin onlara yorum yapin o zaman benim gibi dusunen asagida bir ton kadin ve erkek var.
Cevap sahibi+1 yılKeske milletce birinin fikrine ve yorumuna saygi duymayi ogrenebilsek gercekten cok mutlu olacağız. Yorum vardir yorum vardir. Ben beyefendiye sonradan ilgi alanina gore bir yorum yaptim zaten ve boyle bir ilgi alani varsa olabilecegini, hediye fikri olabilecegini söyledim. Ben saglikciyim 24 saartik nobetten cikmis halde yazdim bu yorumu ve tek aklima gelen sey bir buket cicek oldu o an. Kafam calismadi uyuyup kalkmama ragmen. Sersem oluyor insan biraz. Saksida cicek yetistirmek vs aklima gelmedi soruyu okuyunca. O kadar benzer yorum icinde de gelip bana bir ton laf soylenmesini de dogru bulmadim açıkçası. Hasta ziyaretine erkek hastalara da cicek yolluyorlar bakiyorum hicbirnanlami olmuyor erkekler icin. Bir iki erkek hastaya bakmaya gittiğimde şu cicekleri siz alabilir misiniz, ben ne yapacagim yazik olmasin, kadinlar sever, kiz arkadaslariniza falan hediye edersiniz diyerek cicekleri bana veren oldu. Erkek hasta olsun, hasta yakini olsun kibarlik olan gelen çiçeklere bile anlam veremiyor ve gereksiz buluyor cogu. Su cicek yerine bir kutu meyve suyu getirselerdi bari diyen bile duydum. Bunlari gozlemledigim icin boyle yorum yazdim.
- +1 yıl
Tamam da ben zaten toplu olarak söyledim siz üstünüze alınmışsınız benim kadınlara karşı cinsiyetçi yaklaştığımı düşünmüyorum siz beni tanımıyorsunuz nasıl böyle bir şey çıkarttınız bilmiyorum ben kadın erkek eşitliğinden yanayım demek istiyorum ki çiçek sadece kadınsal bir şey olmadığını erkeklerde alınabileceğini açıklama çalışıyordum haa isterseniz buket alabilirsiniz İsterseniz saksıda çiçek şonuçta herkesin karakteri farklı ben belki fazla hararetli konuşmuş olabilirim ama kadınlara karşı asla bir garazim yok olamazda
+1 yılSen zaten ona bir çiçeksin. Alsan da senin kadar hoşuna gitmez ki. Bir de erkekleri kadinlastiemayin. Bu tarz davranışlar erkeğe uygun degil. Bir kadin neyi almali bir erkek neyi almalı bunu bilmek gerekiyor. Bunun icin de YouTubeda suzan mutlu nun videoları var tavsiye ederim..
20 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak erkeklerin hoşuna gitmeyecegini düşünüyorum, o yüzden de alınmaz. Cinsiyetçi bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum. O bambaşka bir konu. Örneğin bir müdür pozisyonuna 1 kadın ve erkek başvurmuştur, kadından müdür olmaz diye kadının başvurusunu direk elersen o zaman cinsiyetçilik yapmış oluyorsun. Karşı cinsin hoşuna gitme ihtimali düşük olan bir hediyeyi almamak cinsiyetçilik değildir. Bence ismin yaseminse onun düşünüp alması lazım yani 🤣
10 Yorumla
+1 yılTabii ki de alınır :) ben erkek arkadaşıma iş yerine gül buketi yollamıştım çok sevinmişti, daha önce aklıma gelseydi de yollasaydım keşke diye düşünmüştüm
20 Yorumla
+1 yılBı ara bı söz okumuştum erkekler ilk çiçeklerini mezarda alır diye o yüzden bende sevdiğim erkeğe ilk çiçeğini verip ilki olmak istiyorum sonuçta ilkler unutulmaz kolay kolay.
20 Yorumla
+1 yılBen doğru ya da yanlış emin değilim erkeğe hayatı boyunca sadece öldüğünde çiçek alındığını duydum içinden gelen çiçekse çiçek olabilir baska hediye de alabilirsin ama zarif dusunmussun açıkçası
00 Yorumla
+1 yılHehehehe komik bir durum. Ziraat/Botanik merakı yoksa olmaz. Çiçek kadına çiçek gibi nazik ve güzelsin demek için alınır ekreğe o amaçla alamazsın komik olur yani. 😂🤣
11 Yorumla- +1 yıl
Herşeyede cinsiyetçi diyorsunuz. Yakında erkeğin penisi olması cinsiyetçi olumsuz bir durum diyeceksiniz 😂😂
+1 yılBunun cinsiyetçilikle bir alakası yok. Erkeğe de saat alalım ama çiçek almayalım mesela. Çünkü dişil enerjilerini yükseltiyoruz ve kabul edelim ki çoğumuz yanımızda dişil bir erkek istemeyiz.
10 YorumlaCinsiyetçi yaklaşım mı? 😂 Lan zaten öyle olacak, iki cinsiyet iki ayrı özellik değil mi? Seviyeye bak aw.
20 YorumlaBir porsiyon kebap al götür. Ne yapacak adam çiçeği. Gül reçeli mi yapacak, orkide mi kemirecek.
21 Yorumla- +1 yıl
Belki gül reçeli yapar. O kadar marifetli olduğunu düşünmüyorum ama..
+1 yılÇiçeksiz çiçek alınabilir, örneğin Difenbahya
00 YorumlaBence de alınır... öyle saçma sapan yok kadın beklemeli yok erkek atılgan olmalı yok eril dişil enerji safsatasını bırakıp, yaşamın kısa olduğunun farkına varıp hareket eden kadın erkek kim olduğu farketmez, KAZANIR... hayatın her alanında bu böyle... yargılamadan ve yargılanmadan hayatta ne varsa keyfine varmak... bence en güzel mutluluk... :) karşındaki anlamıyorsa da bu onun sorunudur.. sen bir şey kaybetmiyorsun... keşke insanlar karşılıksız sevmeyi koşulsuz hareket etmeyi öğrense...
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın alınır tabi. bir söz bile çıktı bir erkek ilk çiçeğini mezarda alır diye 🤷🏻♂️
40 Yorumla
+1 yılBana almıştı sevgilim 😂 mala bağladım açıkçası elinde çiçek görünce hiç beklemiyordum ama kadını erkeği yok seviyorsa alırsın
10 Yorumla
+1 yılAlınır, sarı papatya olsun lütfen sşzlşxşdxş çok severim papatyaları 🌼
30 Yorumla
+1 yılalınır neden olmasın bende sevgilime çiçek almıştım çok duygulanmıştı ve şaşırmıştı çiçek sadece kadına özgü olmamalı
00 Yorumla
+1 yılçiçekler daha çok kadınların ilgi alanı tabi seven erkek vardır ama hediye edilmesini isterler mi bana göre istemezler gibi geliyo
00 YorumlaYani bunun mantığı sadece şu sebeple olabilir isminden ötürü dersin baktıkça, suladıkça beni hatırla gibisinden başka bir artısı olmaz bayılma iz yani
00 Yorumla
+1 yılAlınırda saçma yani ne yapcak çiçeği onun yerine yemek ısmarla karnı doyar.
10 Yorumla
+1 yılBence alınmaz. Bana alınsa garip tepki veririm herhalde..
10 Yorumla
+1 yılBen olsaydı alırdım şaşırtmayı ve mutlu etmeyi severim.😅
10 Yorumla
+1 yılÇok şaşıracak ama almalısın. Erkeklere pek çiçek alınmaz bu ülkede odun oldukları için..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğe çiçek verilince sevineceğini düşünmüyorum. Cinsiyetcilikle alakası yok ota b0ka cinsiyetcilik demeyin.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal
Evet neden alinmasin ben almıştım çok da mutlu oldu
00 Yorumla
+1 yılSen güzel duygularla yaklaşıyorsun ama o bu çiçeklere bakamaz
00 Yorumla
+1 yılAldım, neden almayayım? Memnun da oldu, kuruttu evde duruyor
00 YorumlaOldu içip içip kapısında da yatalım seni çok seviyom geri dön nooolur falan😂
00 YorumlaÇiçeğin, parfümün, belli başlı aksesuarların kadını erkeği olmaz. Alabilirsiniz.
00 YorumlaAlınır ama toplumsal cinsiyet rollerini içselleştirmiş biriyse olumlu karşılamaz.
00 Yorumla
+1 yılErkek ne yapacak çiçeği yese yenmez içse içilmez bence alınmaz
00 YorumlaToprağında, canlı ve bakıldığı sürece - ayrıca, erkek arkadaşınız çiçek bakabilen biri ise, neden olmasın?
00 YorumlaAlınmaz zira bir erkeğin alacağı en güzel çiçek sevgilinin kendisi , o güzel gülüşüdür..
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAlsam mutlu olmaz onu mutlu edecek bir şey alırdımm
00 Yorumla Alınır tabi de pek de bi mutlu, vauuv falan olmaz yani😀
00 Yorumla
+1 yılBen aldım da öküz oldukları için ben bçn baktılar yani mutlu olmadılar ondan bir daha almam.
01 Yorumla
+1 yılBuket halinde almaktan sa saksıda güzel bi çiçek alınabilir
00 Yorumla
+1 yılAlınabilir ama arkadaşın çiçek seviyor mu o önemli.
00 Yorumla
+1 yılYahu onlar ne anlar çiçekten. Çiçek bakımından anlayana alınır tabiki.
01 Yorumlayok artık erkek kadına alır o neymiş öyle yok bide yemege çıkaralım erkek milleti ne işe yarıyacak peki boş boş bakıcak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçiçek değilde onun sevebileceği küçük şeyler alabilirsin kalem falan alabilirsin onun adının yazlı olduğu özel kalem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kız arkadaşım için balkonda çiçek yetiştiriyorum daha anlamlı bence
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNapacak çiçeği ben ona pastırma alayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşitlik hak ve hukuktan yana olsun bu tarz özellikle ilişkilerde dişil enerjiniz düşer söyleyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır bana saçma geliyor çünkü erkeğin eril enerjisi düşer onun yerine başka bir hediye alınabilir
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlara alınması gereken bir şey olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlınmaz. Çiçek kızlara alınır. Erkek arkadaşa saat, bileklik, kolye hediye için uygundur.
00 Yorumla
+1 yıljırnsfdcjkn bigün yolda gidiyoduk o benden hızlı yürüyo sporcu diye bende yolda sarı başak gibi dal benzerş bişey buldum kopardım dedim al sana çiçek aldım böyle baktı güldü aldı erlkfnsdm
00 YorumlaBen aldim cok sevinmisti ilk cicegini aldigi icin sacmalamayin cicek by super bise herkes herkese alsin mutlu olalim
18 YorumlaAlınır tabii ki de neden alınmasın erkeğin duyguları yok mu kadın için çiçek aşk demekte erkek işin savaş mı demek yani
00 Yorumla
+1 yılŞehzen bana alındığında bana hediye almış der ve mutlu olurum. Ama belki sonrasında yav ben bunu kıçımamı sokacam diyebilirim😂
00 Yorumla
+1 yılAlınır neden olmasın keşke sevgilim olsa yasemin veya papatya diye bana isminin çiçeğini soda onu fusunerek koklarim
00 YorumlaŞahsen kendi adıma konuşursam çiçekler ilgimi çekmiyor kanka alınacaksa bir hediye o hediyenin kullanışlı yararına olması lazım
00 Yorumla
+1 yılBen daha önce alıp vermiştim. Ama yapma amacım belki utanır da o bana çiçek alır diye düşünmüştüm.
10 Yorumla
+1 yılErkeğe Messi ya da Ronaldo forması alınır sonra o erkek seni alıp direk ordan nikah dairesine geçer
10 Yorumla
+1 yılSöyle bi sevda Söyle bi ask soyle bi sevgili birgun bize de nasip olur mu acaba? :(
00 Yorumla
+1 yılAlınmaz mı alınır bence içinden ne geldiyse onu yap emin ol ki daha çok sevinir bence
00 YorumlaTabiki alınır erkeklerde çiçek sever tatlı bir jesttir tabuları yıkar
00 YorumlaŞahsen sevdiğim kadın bana çiçek alsa mutlu olurdum.
00 YorumlaAlınmaz git teknolojik hediyeler al daha mutlu olur
00 YorumlaAlınır tabii neden olmasın hep erkekleri çiçek alacak
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler