Kadınlara karşı kibar ve gerçekten karakter özelliği olarak saygılı olan erkekleri kızlar itici buluyor ve bu erkeklerle ilişki yaşamak istemiyorlar. Peki bu neden böyledir?
Sadece saygının ve olgun duruşun kadın beyninde hoşlantı yaratmama sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
1-bu konuda yorum yapacak kadınları dinleme balık tutmak balıktan öğrenilmez
olay şu birader, kadın erkeksiliğe bakar ama erkeksiden kastım sakal bıyık cart curt değil, güce bakar, güçlü gözükene bakar gerçekten güçlü olanı demiyorum, gücün doğada karşılığı dark triad isimli 3 kişilik özelliğidir: psikopat (zayıfla yok arası empati) narsist ve makyevel (manipülatif) bu özellikleri yüksek erkekler hayatta kalır dişiler de yavruyu yavruda güçlü olsun hayatta kalsın diye bu erkeklerden yapmak ister ama bu erkekler sağlayıcı olmaz o yüzden de evlenecekleri zaman beyefendiye yönelirler ki sana yazan kızlar da akıllarında bu olduğu için yazacaklar yırtık erkeği sevmediklerinden değil ha erkeği yırtık diye sevmezler ama yırtık erkek te kadınları sevdiği özellikler olur kendisini belli eden özgüven (narsistlik) ağzının laf yapması (makyevel) ve duygusal olarak sağlam ve sarsılmaz olması daha ziyade öyle durması (psikopati)
bu kadar basit, kadınlık hormonları güçlü yavru verecek erkeği istiyor güçlüden kastımın ne olduğunu da anlamışsındır, ağzı laf yapan, kendinden belki de gereksiz derece de emin ve zayıflıkları olmayan ya da varsa bile gözükmeyen tipler
bunlar beyefendide de olur demeden önce söyleyeyim genelde olmaz olsa bile dıştan çok belli olmaz e kadınlar da ekpertiz değil senin içinde ne olduğunu tutup ta araştıracak hali yok keza zaten isteyen cinsiyet onlar değil, beyefendinin reklamı ile yırtığın reklamı farklı olur.
Ben o karakterde değilim. pek keyif almıyorum artık hayattan intihar çözüm mü? Çok deniyorum keyif almayı ama yine aynı şeyler oluyor
birader alınma ama ben bu muhabbeti yapmak istemiyorum, derdin ne bilemem ama eğer hastalığın yoksa iyi de bi ailen varsa arkadaşların varsa yani yalnız da değilsen bana göre hayattan keyif almıyorum demek şımarıklık, afedersin 2 tane f. hişe sana bakmadı diye hayattan keyif alamıyosan intihar mintahar hiç bulaşma başla içmeye alırsın bi erden sonra keyif. intihar çözüm müymüş, he çözüm 2 tane a. m uğruna git at kendini bi yerden ananı babanı da öldür kendinle birlikte, hayır arkadaş anlamadım bende mi bi sıkıntı var bu karı kız mevzuları bi benim mi gerçekten umurumda değil nedir lm sizde ki bu karı kız uğruna psikopata bağlama? çok azdıysan yokluktaysan git eskorta bulamıyosan yapacak birilerini bu nedir artık intihar edecek miş, yok deve.
Mesele o değil ki. Arkadas da bulamıyorsun kafanın dengi. İçmek çözüm mü? Ben duraklarda otobüste vs çok kıza buluşma tanışma teklif ettim ama o kadar burunları havada ki şimdi ben pek yanaşmıyorum.
Demek ki bu işler başka. Şimdi enerjim bitti.
Sevmediğim işte bmbok bir hayat yaşıyorum. Ot gibi, derdini anlatacagin bir insan evladı yok tek başına mücadele ediyorsun , hep engel hep engel.
Acı çekmeyeceksin ayağa kalkacaksin da yasayamadigin hayatı hep çaba göstermeyen insanlar yaşıyor. Ben niye bu kadar debeleniyorum diyorsun kendinle yüzleşip
belki de olay debelenmemektir? kardeşim bişey için çaba harcaman gerekiyorsa bil ki o şey olmayacak.
arkadaş bulamaman işin asıl sıkıntılı tarafı adam akıllı 1 2 arkadaşın olsa geri kalan dertlerin dert değil bak ben ne dedim yukarıda? sağlığın yerindeyse ve yalnız değilsen, sen yalnız mışsın e bi zahmet dertli ol ama çözümü intihar falan değil, olm ölüm er geç gelecek zaten ha inançlı da değilsen zaten öldüğünde bittiğine inanıyor olmalısın e o zaman bi kere gelmişsin yaşa işte kaçmıyor ölüm bi yere.
Onlarin anlayacagi dilde konusmuyorsunus
Mesela ilk kez konuştuğun bir kıza çok hoşsun seninle kahve içmek istiyorum dediğinde bu pek cekim yaratmıyor sanırım. Başka türlü de spontane konuşup ayak üstü muhabbet yapsan da pek memnun olmuyorlar. Galiba biraz yere tüküren toplum içinde hayvan gibi bagirip insanları rahatsız edebilen model olmak lazım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!