Yaş oldu 29, hiç sevgilim olmadı, güzel değilim diye ne yapacağım ben, etrafımdaki herkes evlendi bir tek ben kaldım
2 ay
Güzellik göreceli bi kavram aşkım, bence insanlar evleneceği insanda iletişime ve uyuma bakıyor önce. ( tabii dış görünüş yakınlaşmada bi etken ama sadece başlangıçta öyle) sen özgüvenini geliştir, kendine yatırım yap. İllaki karşına birileri çıkar, ama enerjini bu kadar birini bulmaya harcama.
Evlenecek birini bu ne demek sanki bakkaldan portakal alıyor evlilik işi ciddi bir iş senin ömrünün geri kalanını etkiler ve evlenmek için evlenilmez bir defa olur diğer türlü evlen boşan ne anlamı var.
Anneler her zaman erkek çocuklarına da evlenmesi için baskı kurabilir Bu gayet doğal bir şey ama evlilik nasip işi aday yoksa ne yapacakmışsın ki dışarı çıkıp Kollarını açıp ya da bir pankart açıp Benimle evlenir misiniz diyecek halin yok
Canım benim, 29 yaş daha yeni başlıyorsun hayata, annenin baskısı insanı yorar biliyorum 💔😔 Güzellik öznel, senin içindeki enerji ve samimiyet asıl çekici olan! Kendini sev, spor yap, yeni mekanlara git, hobilerine sarıl 🌟 Doğru kişi seni böyle bulacak. Etraf evlendi diye üzülme, senin hikayen daha güzel olacak ❤️ Hobilerin neler, paylaş da motive edeyim seni? 😘
Cevap
29Cevap
güzel kadın yoktur kendine bakan kadın vardır Adriana Limanın makyajsız hali sıradan 1 güzellük merkezine git senden 1 marilyn monroe yapsınlar tabi biraz paraya kıyıcan arada da dışarı çık evde dururken kinse seni görmez bilmez
insan bazen kendini dış görünüşe indiriyor gibi duruyor ama gerçek bağ çoğu zaman oradan başlamıyor doğru kişiyle denk gelmek biraz zaman işi olabiliyor ❤️🌹
Çirkin kız doğurmuş birde evlen diyor olacak iş değil
Allaha git söyle
Ahahaha
Sen evlenmek istiyor musun?
Gençler kendi halledemezse ailelerin görevidir Uygun bir aday bulup Evlendirmek…
Kendine bile güvenmezken beğenmezken sen kendini nasıl baskalarına beğendirebilirsinki
Güzel değilim neden beğeniyim kendimi
Ben mi kalp güzelliğe bakmiyorum siz erkekler dininiz dış görünüş güzellik olmuş
Bakım yap güzel olursun emin ol çirkin kadın yoktur
Bakımlıyım ama yüzüm güzel değil
Mesela yüzün de beğenmediğin yer neresi
Komple
Evlilik, sağlıklı insanların yapacağı bir şey.
Nasıl
Evlilik sadece güzel olanlarin yapacağı bir şey
Kendinle barışık olmayı mı denesen acaba
Bakımlı olmak önemli o zaman özgüveninde artar hem güzelleşirsin
Anneni dinleme evlenmek için evlenirsen ömür boyu mutsuz olursun
Annen de destek olmalı. yok mu şöyle mahalleli teyzeler. Onlar daha hızlı bulur 🤭
biraz makyaj iyi gelişmiş bir beyin gerisi kolay
Ben çirkin seviyorum testi izdivaçına talipim gel evlenek
Güzellik görecelidir kendini neden güzel bulmuyorsun?
Hersey dengi dengine mutlaka biriin kalbine girersin. Fırsatı da kaçırma ama
Sakın ona uyup evlenme şans işi ya iyisini bulmak... evlenince cıkıyor gerçek yüzleri ve sonra dönemiyprsun da geri
bi sen bi ben kaldık işte
Sjsjsjs
Onu annenin bulması gerekmiyor muydu
Annem neden bulsun bana o mu evlenecek
Genelde öyle oluyor anneler evlenecek kızım var diye damat bakıyorlar
evlenmek zorunda değilsin ki neden bu bi zorunluluk gibi görülüyor sonra mutsuz oluyorsunuz
Yapacak bir şeyin yok erkekler şekilci kibirli
Bulursun sen de elbet birilerini
Ne kadar çirkin olabilirsin
Vardır seninde bir kısmetin
Konu komşuya haber bırakın.
Merhaba 35 yaşındayım tanışma şansımız var mı?
Kendini geliştirmeyi denedin mi?
boş ver evde kaldık komple zaten.
Kime göre neye göre güzel degilsin
at resmini buraya çıkar sana biri
Gel evlenmek amaçlı tanışak iki deli iyi anlaşırız
Estetik yaptır
Zaten burnumu yaptırdım ama bir ise yaramadı
Ahahaha
Fotoğrafın var mı
Evet
De ne yapacaksın
Yok ya öyleyim